E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / Løs din kerneopgave

 

Kerneopgave

Løs din kerneopgave

TID & STED

2-dags forløb:
DAG 1: Den 24. oktober 2017 på Scandic Hvidovre
DAG 2: Den 28. november 2017 på Scandic Hvidovre

Begge dage kl. 09.00-16.00.

I dette spændende koncept får I både temadage, og procesfacilitering under samme hat!

Tilmeld

Løs din kerneopgave

Vi har allieret os med Danmarks dygtigste undervisere på området, nemlig forfatterne bag bestsellerbogen “Kend din kerneopgave” (og opfølgeren ”Løs din kerneopgave”, som udkommer i september 2017) Morten Christensen og Anders Seneca. Budskabet, og opfordringen, fra “Kend din kerneopgave” blev hørt. Mange arbejdspladser retter i disse år fokus på kerneopgaven, forstået som den effekt, organisationen er sat i verden for at skabe. Der afvikles temadage og workshops, der laves definitioner og printes plakater, organisationer omstruktureres og nye, men ikke altid lige mundrette stillingsbetegnelser opfindes.

Men måske er det ikke nok at kende kerneopgaven? I den spritnye “Løs din kerneopgave” viser Morten Christensen og Anders Seneca hvordan man flytter fokus fra at kende kerneopgaven til at løse kerneopgaven.

Et ledelsesmæssigt fokus på kerneopgaven kan være menings- og effektfuldt, men fordrer strategiske og praktiske opmærksomhedspunkter og overvejelser, hvis I skal fra hensigt til handling. I deres nye bog beskriver Morten Christensen og Anders Seneca, hvordan man flytter det strategiske og operationelle fokus fra at arbejde med kerneopgaven til dét at lykkes med kerneopgaven i praksis.

Hvad er en kerneopgave?

Kerneopgaven beskriver arbejdspladsens formål. Eller det man kunne kalde den samlede effekt af vores arbejdsopgaver. Vi løser kerneopgaven ved at løse de rigtige arbejdsopgaver på den rigtige måde. Kerneopgaven er på den måde løftestang for, at vi bruger tiden og ressourcerne på den rigtige måde. Det er et prioriteringsværktøj. Og det er netop her, at kerneopgaven bliver værdifuld.

Kerneopgaven handler ikke om endnu mere detaljerede arbejdsbeskrivelser, manualer og instruktioner, men derimod om mening og motivation. Den enkelte arbejdsplads skal arbejde aktivt – det sker nemlig ikke automatisk – med at skabe mening og dermed fælles motivation. En motivation der bygger på den fælles forståelse af effekten, som vi skaber sammen med dem, vi er sat i verden for.

Program:  

dag 1 vil Morten Christensen og Anders Seneca introducere til, hvordan I menings- og effektfuldt kan arbejde på jeres arbejdsplads, ikke bare med at kende kerneopgaven, men også rent faktisk at løse den. Fokus vil være på indkredsning og operationalisering af kerneopgaven. Endvidere vil I på dag 1 udarbejde en køreplan for, hvordan I konkret kan arbejde videre med kerneopgaven på jeres arbejdsplads. Hvad enten I skal i gang for første gang, eller at I skal revitalisere processen.

Frem mod dag 2 er det forventningen, at I arbejder med at udføre jeres køreplan. Disse erfaringer er afsæt på dag 2.

dag 2 vil der være en udveksling af pointer mellem deltagerne faciliteret af Morten Christensen og Anders Seneca. På den baggrund vil underviserne præsentere opfølgende måder at optimere kerneopgaven, dvs. at arbejde med at løse kerneopgaven i praksis ved at fokusere på de helt konkrete arbejdsopgaver.


Netop ved at bruge kerneopgaven som et optimeringsredskab viser den sit potentiale og værdi. Det er her, hvor I får skabt den klare relation mellem kerneopgaven og arbejdsopgaver – mellem strategi og praksis. Det er her, hvor kerneopgaven som begreb bliver andet end et forbipasserende modeord. Det er her, hvor I bruger jeres fælles forståelse af jeres formål til at udvikle hverdagen. Til at prioritere. Til at afvikle. Til at forbedre. Og dermed i sidste ende at lykkes bedre som organisation, leder og medarbejder.


Vi opfordrer jer til at tage afsted som lederteam, så I sammen kan understøtte processen.

Dagens undervisere:

Morten Christensen er cand. soc. i politisk kommunikation og ledelse fra CBS, han er tidligere bl.a. projektchef på Mandag Morgen og kommunal chefkonsulent.

Han er forfatter til bogen “Kend din kerneopgave” samt opfølgeren “Løs din kerneopgave” (september 2017). Morten Christensen er i dag partner i udviklingsbureauet BETA, hvor han arbejder med at omsætte de vigtigste velfærdstendenser til konkrete, meningsfulde og motiverende forandringer i hverdagen.

Anders Seneca er forfatter, foredragsholder og direktør i Dogmekompagniet. Anders har uddannelser i statskundskab og antropologi, og er grundlæggende optaget af at skabe forankring af forandring.

Anders har 10 års ledelseserfaring fra den offentlige sektor og løser i dag alsidige konsulentopgaver med fokus på at gøre kerneopgaven fælles og fokuseret. Anders har sammen med Morten Christensen skrevet bøgerne “Kend din kerneopgave” (Gyldendal 2012) og “Løs din kerneopgave” (Gyldendal sep 2017) og er endvidere forfatter til bogen “Hvad leder du efter?” (Artpeople 2012).

Artikler


Morten Christensen og Anders Seneca har skrevet en artikelserie om kerneopgaven og hvordan den kan løses. Du kan læse “Løs din kerneopgave – del 1” her og “Løs din kerneopgave – del 2” her.

Priser og rabatmuligheder

Med i prisen får du den nye bog “Løs din kerneopgave”, som så vidt det er muligt vil blive dig tilsendt inden første temadag.
Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

Find din pris her:

Se status for din arbejdsplads på www.seminarer.dk under loyalitetsrabat v.h.a. EAN- eller CVR-nummer, hvor du også kan se vores øvrige arrangementer og tilmelde dig vores nyhedsmail. Her kan du også læse gældende betalings- og afbestillingsregler.

DELTAGERBEVIS

Du får et deltagerbevis på workshoppen.

Gå til top