Det SMAGer af læring - Seminarer
Priser-alm.

Det SMAGer af læring

Med fokus på at bringe det tværfaglige samarbejde i spil mellem pædagogikken og gastronomien, kan du skabe et pædagogisk rum i køkkenet. Tilmeld din arbejdsplads i dag!
SMAG: Få redskaber til det pædagogiske arbejde i køkkenet med børn og unge

Quick navigation


Åben dørene til køkkenet og byd pædagogikken velkommen i nye omgivelser! Vær med til at:

På denne temadag fokuserer vi på at bringe det tværfaglige samarbejde i spil mellem pædagogik og madlavning, så du kan skabe et pædagogisk rum i køkkenet. Dagen er udviklet i samarbejde med professor Karen Wistoft og kok Simon Sørensen. De forener teori og praksis og viser, hvordan din organisation kan få endnu mere gavn af din viden om kost.

smag

Indhold

Temadagen har fokus på din praksis. Du lærer, hvorfor fokus på smag er så vigtigt, og hvordan du gør køkkenet til en del af det pædagogiske rum.

Ved at give børnene et indblik i smagens verden åbner du deres øjne for, at madlavning er en vigtig del af menneskets hverdag. Du vil kunne bidrage til:

Du får som noget helt specielt alle dagens opskrifter med hjem i et opskriftshæfte. Så er du klar til at lave din egen temadag for børnene hjemme hos jer!

Få en smagsprøve på de opskrifter, som du vil få på dagen her.

Målgruppe

Temadagen henvender sig til køkkenpersonale og pædagogisk personale, som arbejder med børn og unge, og som har lyst til at inddrage køkkenet i det pædagogiske rum.

smag

INFO OM DAGEN: 

Undervisningen tager både udgangspunkt i at formidle teori om de fem grundsanser, hvad der er sundt og usundt og fremstilling og tilsmagning af maden. Målet er at åbne madlavningen for børnene, så de derigennem stifter bekendtskab med deres sanser, samt opdager råvarerne på en sjov, inddragende og anerkendende måde.

Dagens undervisere  

På dagen underviser professor Karen Wistoft og kok og faglærer Simon Sørensen. De er begge tilknyttet forsknings- og formidlingscentret Smag for livet, hvor de har til opgave at udbrede viden om smag gennem blandt andet leg og læring.

Ud over sit engagement i Smag for livet, er Karen Wistoft professor ved Aarhus Universitet, hvor hun til daglig forsker i læring, madkundskab, smag og trivsel i skolen med henblik på at skabe en ny smagspædagogik. Simon Sørensen er uddannet kok og ansat som faglærer på Food College i Aalborg, og har stor erfaring med smag fra sit arbejde som kok rundt i europa, bl.a. Spanien og Italien.

Det hele sker på følgende adresse: 

Landbrugsvej 55
5260 Odense S
09.00-16.00

Priser og rabatmuligheder


Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.
Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads – klik her

Deltagerbevis

Du får deltagerbevis på dagen.