E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / 7% af alle sygedage bunder i angst!

 

angst

7% af alle sygedage bunder i angst!

DENNE DAG ER AFHOLDT!

Er du interesseret i at deltage, hvis vi genudbyder dette tema? Så ring til os på 6615 9043 eller skriv til seminarer@seminarer.dk. Så kontakter vi dig, hvis temaet genudbydes.

Denne temadag afmystificerer angst, således at din organisation bedre bliver i stand til at håndtere den enkeltes angst. Anne Dorthe Hasholt er underviser.

Angst – ikke kun en personlig katastrofe

Quick navigation


Angst er for længst klassificeret som en folkesygdom. Det anslås, at mellem 13 – 29% af befolkningen på et tidspunkt i deres liv lider af angst. Alligevel er vi ofte ikke i stand til at håndtere personer med angst på arbejdspladsen, i uddannelsessystemet eller på jobcentrene. Denne temadag afmystificerer angst, således at din organisation bedre bliver i stand til at håndtere den enkeltes angst.

Indhold:

Angst er en af vores 6 grundfølelser og helt nødvendig fordi den sikrer overlevelse og tilpasning af vores adfærd. Angst er vores indre “røg-alarm”. Ideelt set fungerer den ved, at den larmer, hvis der er “røg i huset”. Den må ikke være skruet så langt ned, at farlige situationer opstår uden, at den går i gang. På den anden side må den heller ikke være skruet så højt op, at “alarmen” går i gang, hvis naboen rister et stykke brød. Det er i den sidste kategori, at personer med angst befinder sig.

Et angst-forløb påvirker ikke kun individet og den nærmeste familie. Det påvirker også arbejdspladsen. Der er fx kollegaer, som skal løbe hurtigere på grund af sygemeldingen, og måske bliver stressede deraf? 7% af alle sygedage bunder i angst. Det lægger således beslag på rigtig mange ressourcer, som arbejdspladsen ellers kunne bruge anderledes.

Udbytte:

Derfor bliver angstens psykologi grundigt gennemgået, på denne temadag, herunder de kognitive forvrængninger og psykologien omkring “angst for angsten”. Denne viden kobles til hjernens instinktive processer og de tre affektsystemer (trusselssystemet, tryghedssystemet og det motivationelle system: “drivet”) . Vi kommer også ind på, hvordan vi som mennesker kan hjælpe hinanden, med at bryde angstens “onde cirkel”, der i værste fald kan ende med lange sygemeldinger og depressioner. Du kommer altså hjem fra denne temadag med større indsigt i de udfordringer, som medarbejdere/studerende eller sygemeldte står overfor, når de lider af angst, samt ideer og redskaber til hvordan din organisation kan håndtere det, til gavn for både den angste og organisationen.

Målgruppe:

Vi håber dog at se rigtig mange ledere, HR-personer, TR’er, sagsbehandlere og studievejledere, da det som oftest er jer, som er i “første linje”, når en medarbejder/studerende/jobsøgende får angst. Såfremt det er muligt, anbefaler vi jer at deltage i teams, da I på den måde sammen kan tage det, I lærer på temadagen med jer hjem og implementere det på jeres arbejdsplads.

Dagens Underviser:

Anne Dorthe Hasholt, klinisk autoriseret psykolog med speciale i kognitiv terapi og Mindfulness-baseret kognitiv behandling. Anne Dorthe Hasholt har stor praktisk erfaring i at arbejde med mennesker med forskellige former for angst i sit daglige arbejde og fra sin tid som psykolog på Smertecenter Syd, Odense Universitetshospital. I dag fordeler hun sin tid mellem sin klinik, arbejdet på Hospice i Svendborg og undervisning og foredrag.

Hun er en rutineret underviser med stor indlevelsesevne og en blændende formidler på et højt fagligt niveau. Anne Dorthe Hasholt underviser også på Seminarer.dk’s uddannelser i Kognitiv terapi og metode, Compassion Focused Therapy og vores kognitivtbaseret Mindfulness-uddannelse.

Priser og rabatmuligheder


Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.
Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads – klik her

Deltagerbevis

Du får deltagerbevis på dagen.

Gå til top