E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Relationsarbejde med aktive bande-og rockermedlemmer

 

relationsarbejde

Relationsarbejde med aktive bande-og rockermedlemmer

DENNE DAG ER AFHOLDT!

Er du interesseret i at deltage, hvis vi genudbyder dette tema? Så ring til os på 6615 9043 eller skriv til seminarer@seminarer.dk. Så kontakter vi dig, hvis temaet genudbydes.

Relationsarbejde med aktive bande- og rockermedlemmer – styrk din evne til at facilitere forandringer.

Relationsarbejde med aktive bande- og rockermedlemmer

Afpresning, trusler, skatteunddragelse, socialt bedrageri, velorganiseret vold og kriminalitet er blot nogle af de ting, du skal forholde dig til i din arbejdsrelateret tilknytning til bande – og rockermiljøet.

Jo større din viden er om bande- og rockermiljøets strukturer, adfærd og psykologiske mekanismer, jo bedre er dine forudsætninger for at styrke den professionelle relation med aktive medlemmer og skabe forandringer. For det er den tætte forbindelse til dig, som er helt afgørende for, at exitvillige søger et nyt liv uden kriminalitet.

En vej ud af det kriminelle spor

Det er vanskeligt at bryde ud af bande- og rockermiljøet. Men der er håb. Stadig flere og flere søger hjælp, og relativt få exit-deltagere vender tilbage til deres kriminelle miljø efter exit-indsatsen. En af dem som ved, hvad der virker er psykolog Anja Leavens. På dagen deler hun sin ekspertviden og sine psykologiske erfaringer med dig omkring relationsarbejde med aktive såvel som exit deltagere.

Anja Leavens er tilknyttet Kriminalforsorgen som ekstern konsulent og varetager psykologisk behandling af exit-deltagere samt supervision af mentorer i programmet. Anja Leavens har arbejdet med kriminelle i 17 år og har derfor indgående erfaring med indsatte, kriminalitet, bande/rocker- problematikker samt stor erfaring med supervision.

En styrket indsats

Spørgsmålet er, hvordan du passer på dig selv og sætter et realistisk ambitionsniveau for arbejdet med bande- og rockermedlemmer, alt imens du ligger en målrettet indsats i at påvirke dem til at leve et liv udenfor bande- og rockermiljøet?

Disse højaktuelle problemstillinger sætter Anja Leavens fokus på.

Derudover får du:

  • et solidt indblik i strukturer og adfærd i bande- og rockermiljøet samt indblik i, hvilke personlighedstyper der tiltrækkes af miljøet
  • viden om rekruttering ind i miljøerne, og hvorfor det er så svært at bryde ud af miljøerne
  • kendskab til personlighedsforstyrrelser samt de psykologiske mekanismer og dynamikker på et socialt og individuelt niveau
  • viden om relationsarbejde med aktive medlemmer og exitvillige

… og frem for alt bliver du med dette kursus i stand til at omsætte viden om bande- og rockermiljøet, så du bliver endnu bedre til at facilitere forandringer og exit strategier.

Dagens underviser

Anja Leavens, cand, psych.aut med speciale i personlighedsforstyrrelser. Anja Leavens har siden 1999 samarbejdet med Kriminalforsorgen og har indgående erfaring med indsatte, kriminalitet, bande/rocker- problematikker og kriminalitet begået som konsekvens af en radikalisering eller ekstrem holdning.

Derudover har hun en bred undervisningserfaring ved bl.a.; Kriminalforsorgens Uddannelsescenter, Københavns Universitet Juridisk Fakultet, Danske Advokater og Domstolsstyrelsen, DIS sociologi og retspsykologi, Seminarer.dk, en række kommunale institutioner mv.

Hun har desuden indgående terapeutisk erfaring gennem 14 år med egen praksis, hvor hovedvægten af klientgruppen kommer fra ekstreme miljøer.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.
Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads – klik her

Deltagerbevis

Du får deltagerbevis på dagen.


Gå til top