E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Social eller digital?

 

digitale liv

Social eller digital?

TID & STED

Den 29. oktober 2018 på Odense Congress Center.

Dagen er fra kl. 09.00-16.00.

Få lægefaglig viden om, hvilken betydning den digitale verden har på børn og unges hjerner efterfulgt af hvad de digitale medier fratager børn og unge.

Social eller digital? – din rolle som fagprofessionel blandt børn og unge

Som fagprofessionel i arbejdet med børn og unge står du dagligt i kampen om børnenes opmærksomhed i forhold til smartphones og andre digitale medier, hvilket kan være udfordrende i forhold til at nå i mål med dine professionelle opgaver. 

Læs også artiklen “Social eller digital? – Interview med Chris MacDonald”

Er det børnene og de unge, der bruger teknologien, eller er det omvendt?
Der er nu blevet lavet anbefalinger i, hvordan generation Z (de digitalt indfødte) skal ledes som fremtidige medarbejdere. Men hvad med dagtilbuddene og skolerne lige nu? Som fagprofessionel står du allerede med denne udfordring. Du er en vigtig brik i forhold til at give børn og unge basale menneskelige egenskaber, som handler om sociale kompetencer, koncentration, fordybelse og nærvær, og dette skal ske inden, de kommer ind i det digitale univers.

Med respekt for, at digitaliseringen er nødvendig – også som læringsredskab – sætter vi med denne temadag fokus på den digitale verdens indflydelse på børn og unges helbred. Dels det fysiske helbred, når det digitale liv kolliderer med det fysiske. Og det mentale helbred, når hjernemønstre forandrer sig, og adfærden bliver påvirket. Det er ikke teknologien i sig selv, der er et problem, men derimod brugen af den. Og derfor skal vi være ekstra opmærksomme på brugen heraf, når det gælder børn.

På denne dag giver Imran Rashid dig lægefaglig viden om, hvilken betydning den digitale verden har på børn og unges hjerner og generelle udvikling. Imran Rashid ser en digital krise, som ingen kender konsekvensen af. Han følges op af den prisvindende Chris MacDonald, der beriger dig med evidensbaseret viden om, hvad digitale medier fratager børn og unge, og hvilke konsekvenser det får for deres mentale og fysiske sundhed. Chris MacDonald præsenterer dig for de fire S’er – Stress, Socialitet, Sundhed og Søvn. Balancen i de fire S’er er vigtige faktorer i evnen til at bevare et højt lærings- og energiniveau. 

Læs Uddrag af bogen ‘SLUK’ med Imran Rashid

Dagens to efterspurgte og meget anerkendte eksperter:

Imran Rashid, speciallæge i almen medicin, IT-iværksætter samt tidligere innovationschef på Aleris-Hamlet Privathospitaler. Forfatter til bogen “SLUK – Kunsten at overleve i en digital verden” (2017), som indtil videre har solgt over 12.000 eksemplarer.
Derudover er Imran Rashid stifter af konsulentvirksomheden, Center for Sund Digitalisering, der arbejder med at rådgive virksomheder med at skabe sunde digitale vaner. I løbet af formiddagen på denne temadag giver Imran Rashid dig faglig viden om og indblik i:

  • de væsentligste principper bag den usunde digitalisering
  • de processer i hjernen, der er involveret i mødet mellem smartphone og hjerne
  • mekanismerne, som techindustrien benytter sig af for at skabe vanedannende adfærd
  • konsekvenserne af en ukritisk digital påvirkning samt hvilke principper, der skal til for at genvinde kontrollen

Imran Rashids oplæg bliver desuden krydret med cases, hvor du har mulighed for at dele dine synspunkter. 

Læs også artiklen Social eller digital? – Interview med Imran Rashid

Chris MacDonald, cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet, skaber af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance” samt stifter af organisationen, Just Human.

Chris MacDonald har vundet flere priser og er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Med sin unikke sammensætning af viden om biologi, fysiologi, sociologi og psykologi beriger Chris MacDonald dig med unik viden om de fire S’er, der er under hårdt pres:

  • Stress – hjernen er konstant under påvirkning og får aldrig ro.
  • Socialitet – empatien blandt børn og unge bliver mindre på grund af deres øgede fokus på digitale medier.
  • Sundhed – digitale medier forårsager for lidt kontakt til naturen, for lidt motion og for dårlig kost.
  • Søvn – vigtigheden heraf er ikke til diskussion, men udfordringen med søvnen er i kraft af digitaliseringen kommet for at blive.

De fire S’er er naturlige behov – og de er ikke til forhandling, men er desværre kommet under signifikant pres i den digitale verden!

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen

Gå til top