E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Fundraising – skru din ansøgning sammen, så du rammer plet

 

Fundraising – skru din ansøgning sammen, så du rammer plet

Den 26. januar 2015 på Scandic Kolding, eller
Den 28. januar 2015 på Scandic Sydhavnen, København

Begge dage fra 9.00 til 16.00

Ram plet første gang og realiser projektet

På dette kursus giver vi dig nu muligheden for at få professionel vejledning og inspiration til at kvalitetssikre arbejdet med fundraising og ikke mindst masser af værktøjer til at skrue den gode fundraising-ansøgning sammen.

Der er milliarder at hente ved EU, ministerier, styrelser, regioner, private fonde m.v. Men hvis I skal have del i de mange milliarder og slå de øvrige konkurrerende projekter af banen, kræver det en god idé og ikke mindst en god beskrivelse af jeres idé.

Men hvad er en god projektbeskrivelse? Hvordan skruer vi vores projekt og ansøgning sammen på den helt rigtige måde? Er der tværfaglige og tværsektorielle samarbejdspartnere, vi overser?

I samarbejde med en af landets absolut førende eksperter inden for fundraising –  Else Andersen – har vi udviklet en ny spændende kursusdag, hvor du får nødvendige tips og trics – nyttige strategier og metoder og ikke mindst redskaber til, hvordan I bl.a.:

  • Tilrettelægger fundraisingsprocessen internt og med eksterne samarbejdspartnere, så det munder ud i den gode succesfulde ansøgning
  • Arbejder mere strategisk med udvikling af projekter, der rammer plet.
  • Håndterer programmerne, puljerne og fondene strategisk i ansøgningsfasen

Vi tør godt love, at du får masser af viden og inspiration til dine fremtidige ansøgninger. For Else Andersen har allerede undervist mere end 1000 kursister i vores regi – hver gang med meget flotte evalueringer.

Læs meget mere om det nyudviklede kursus her: Invitation: Fundraising

Meget mere viden

Du kan finde meget mere viden om det praktiske arbejde med fundraising på vores blog:

Fundraising i virkeligheden

Det skal din ansøgning indeholde

Pris

Pris pr. deltager er kr. 2.805,-, der dækker materiale, morgenmad, frokost inkl. én vand og kaffe/te samt andre forfriskninger dagen igennem. Med nyhedsmailrabat, jf. nedenfor, er pris pr. deltager kr. 2524,-. Priserne er ekskl. moms

Gå til top