E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Inklusionsledelse og -udvikling i praksis

 

Inklusionsledelse

Inklusionsledelse og -udvikling i praksis

Er du interesseret i emnet, så kontakt os på 6615 9043 eller seminarer@seminarer.dk og vis din interesse.

Sådan lykkes I med at skabe inkluderende læringsfællesskaber. Styrk din inklusionsledelse og -udvikling i praksis.

Inklusionsledelse og -udvikling i praksis: Sådan lykkes I med at skabe inkluderende læringsfællesskaber

Seminarer.dk er stolte over at invitere til denne temadag for skoleledere, mellemledere og ressourcepersoner på folke-, fri-, privat-, og lilleskoler.

Her vil konsulent og tidligere lærer og skoleleder Thomas Gerstrøm sammen med pædagogisk konsulent Jens Møller Andersen stille skarpt på, hvad der skal til for at lykkes med inklusionsarbejdet. De har begge stor praksiserfaring med at få gjort inklusionsarbejdet til en succes. En af grundene til det er, at de har formået at få ledelse og medarbejder til at arbejde tæt sammen om at skabe et læringsrum, hvor alle børn kan lykkes.

Med det i mente har vi skabt en dag, hvor I sammen deltager i den undervisning, som ridser den teoretiske baggrund op. Herefter skal I deltage i to forskellige workshops på skift:

Ledere og mellemledere starter på workshoppen Ledelse af inklusion, mens ressourcepersoner deltager på Det pædagogiske arbejde med inklusion. Her får I også mulighed for at give ideer og råd videre til hinanden, for efterfølgende skifter I workshop sådan, at I får hinandens perspektiv med i den videre proces. Inden I går hjem, får I mulighed for i plenum at samle op på vigtige pointer med underviserne. Ligesom der er mulighed for at få sparring på, hvordan I kommer videre efter temadagen.  

Workshop: Ledelse af inklusion

Thomas Gerstrøm har tidligere arbejdet som både lærer og skoleleder. Derudover har han været ansvarlig for Danmarks Læringsstilscenter. I dag er han konsulent og har omfattende erfaring inden for udvikling af pædagogisk ledelse, læringsprofessionalisme og inklusionsledelse.

Til workshoppen sætter Thomas Gerstrøm fokus på behovet for at udvikle et strategisk og pædagogisk ledelsesperspektiv. Målet er, at I går fra workshoppen helt skarpe på nødvendigheden af og muligheden for, at ledelsen er tæt på praksis.

Thomas Gerstrøm ser bl.a. nærmere på:

  • De vigtigste ledelsesområder- og opgaver, når I skal lede den inkluderende institution eller skole
  • Hvilke kontekstuelle betingelser, der er afgørende for ledelse af inklusion  
  • Faldgruber, og hvordan I styrer uden om dem
  • Hvordan ledelsens deltagelse i inklusion tæt på praksis legitimeres

Derudover bliver I præsenteret for Inklusionskompasset, som er en model for og metode til ledelse af inkluderende institutioner og skoler.

Workshop: Det pædagogiske arbejde med inklusion

Jens Møller Andersen har 19 års erfaring som pædagogisk konsulent og 16 år som lærer. Han specialiserer sig i udvikling af pædagogisk praksis i forhold til sociale fællesskaber i skoler og pædagogiske værktøjer til elever med generelle indlæringsvanskeligheder og/eller opmærksomhedsproblemer.

Til workshoppen sætter Jens Møller Andersen b.la. fokus på klasseledelse og differentiering med CHIPS testen i hånden og udviklingen af børns sociale kompetencer i en skole, som definerer sig selv med en “vi-kultur”.

Jens Møller Andersen kommer ind på:

  • Hvorfor elever udvikler sig så forskelligt
  • Hvordan vi tester eleverne kognitivt
  • Hvordan undervisningen og læringsrummet organiseret til at tilgodese den enkelte  elev
  • Hvorfor og hvordan skolen får defineret sig som en “vi-kultur”

Temadagen sætter fokus på de enkelte elevers vidt forskellige kompetencer med henblik på at skabe et læringsrum, der tilgodeser, stimulerer og udfordrer hver enkelt elev. 

Priser og rabatmuligheder


Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.
Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads – klik her

Deltagerbevis

Du får deltagerbevis på dagen.

Gå til top