E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Kognitiv terapi og metode – Hold 33

 

kognitiv terapi

Kognitiv terapi og metode – Hold 33

Modul 1: den 23. apr 2019 kl. 09.30 til den 24. apr 2019 kl. 15.00
Modul 2: den 20. maj 2019 kl 09.30 til den 21. maj 2019 kl. 15.00
Modul 3: den 17. jun 2019 kl. 09.30 til den 18. jun 2019 kl. 15.00

Alle dage foregår på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia.

Ønsker du/I kun at tilmelde jer udvalgte moduler send da venligst en email på seminarer@seminarer.dk lige efter du har tilmeldt dig.

Deltagerrost uddannelse i kognitiv terapi og metode, hvor du lærer, at ændre adfærd gennem en ny måde at tænke på.

Uddannelse i kognitiv terapi og metode.

UPDATE: Få pladser tilbage. Passer datoerne ikke? Find hold 34 her!


Quick navigation


VIDEO: Uddannelse i kognitiv terapi og metode – introduktion

Seminarer.dk har været ude på Uddannelsen i Kognitiv terapi og metode og interviewe nogle af kursisterne, som har deltaget på uddannelsen. Se hele interviewet her. 


En topevalueret uddannelse – Kognitiv terapi og metode

Psykolog Anne Dorthe Hasholt har i samarbejde med Seminarer.dk udviklet denne uddannelse i kognitiv terapi og metode, som består af tre moduler hvor du, afhængigt af dine faglige behov og interesser, kan vælge at tage modul ét alene, modul ét og to, eller alle tre moduler.


Udtalelser fra tidligere deltagere:

”Fantastiske dage, meget inspirerende og varmt miljø – ønsker overbygning”.

”Bedste kursus og ikke mindst underviser jeg til d.d. har oplevet”.

”Super godt forløb med passende mix af spændende oplæg/teori og aktiv deltagelse/øvelser”.


Om uddannelsen


Kognitiv adfærdsterapi er en højt specialiseret terapiform udviklet til forskellige psykiske problemstillinger som angst, depression, socialfobi, selvværdsproblematikker, misbrug og personlighedsforstyrrelse. Hovedformålet er at ændre adfærd gennem en ny måde at tænke på.

Kognitiv terapi er en af de mest veldokumenterede terapeutiske metoder, der findes. Både de grundlæggende teoretiske modeller og de praktiske metoder er blevet undersøgt og testet gennem de seneste 50 år. Der er derfor videnskabeligt belæg for, at kognitiv terapi kan give hurtig bedring for klienten og en langtidsholdbar effekt, som mindsker tilbagefald.

Alle, der arbejder med mennesker i proces, kan have stor faglig og personlig glæde af et grundkursus i kognitiv teori og metode.

Du vælger selv, om du vil deltage i alle 3 moduler eller kun modul 1 eller 1+2.

Modul 1

Modul 1 giver dig en dyb forståelse af filosofien bag kognitiv terapi, og du opnår træning i de grundlæggende analysemodeller og metoder. Du vil få kompetencer til at opstarte anvendelsen af den kognitive teori som analytisk redskab i din dagligdag.

Modul 2

Modul 2 giver dig færdigheder i at kunne intervenere terapeutisk i forhold til de psykologiske dynamikker, som er blevet afdækket gennem kognitiv analyse. Du får en række redskaber, der målrettet og effektivt kan udfordre og omstrukturere problematiske tanker og regelsæt.

Modul 3

Modul 3 træner dig i kognitiv teori og metode i forhold til specifikke psykologiske problemstillinger. Du bliver præsenteret for en række alment menneskelige psykologiske problemstillinger, som man som professionel ofte bliver konfronteret med.

Underviser

Uddannelse i kognitiv terapi og metode

Anne Dorthe Hasholt, klinisk autoriseret psykolog, har arbejdet på Smertecenter Syd, Odense Universitets Hospital og som privatpraktiserende psykolog.

Hun har speciale i kognitiv terapi og Mindfulness-baseret kognitiv behandling. Hun er en rutineret underviser med stor indlevelsesevne og en blændende formidler på et højt fagligt niveau.

Om underviseren siger vores kursister blandt andet: “Anne Dorthe er en fantastisk formidler – hverken mere eller mindre”

Pris

Hvert modul koster kr. 5.805,- inkl. ophold+overnatning i enkeltværelse og fuld forplejning men ekskl. drikkevarer. Priser er ekskl. moms.

Ønsker du/I kun at tilmelde jer udvalgte moduler send da venligst en email på seminarer@seminarer.dk

Holdstørrelserne vil være begrænsede.

Gå til top