E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Led opad – kan man det? Skal man det?

 

led op

Led opad – kan man det? Skal man det?

DENNE DAG ER AFHOLDT!

Er du interesseret i at deltage, hvis vi genudbyder dette tema? Så ring til os på 6615 9043 eller skriv til seminarer@seminarer.dk. Så kontakter vi dig, hvis temaet genudbydes.

Slut året af med et brag, når Seminarer.dk inviterer på ledelseskonference, hvor tidens hotteste ledelsestrend diskuteres og perspektiveres. 

Led opad – kan man det? Skal man det? Kom på ledelseskonference, med rum til debat, perspektivering og refleksion.

Der kommer hele tiden mere og mere fokus på ledere og ledelse. For år tilbage blev lederen vurderet på baggrund af tal i et excelark. I dag er virkeligheden – heldigvis – mere nuanceret. Ledere bliver vurderet på meget mere end bare bundlinjen. Et af tidens vigtigste ledelsesmæssige paradigmer er ideen om, at du som leder skal “lede opad” (udover til siden, og nedad), men hvorfor skal du egentlig det? Og er der blot tale om fancy buzzwords, eller er det rent faktisk en anderledes måde at udøve ledelse på? Alt dette, og meget mere, vil denne ledelseskonference sætte fokus på.

Led opad – Indhold:

For kan og skal man overhovedet lede opad? Vi har inviteret to kapaciteter på området til at gøre os alle klogere: Annette Klausen Bengtsson, som har skrevet bogen At lede opad – få succes med din chef”. Og Susanne Teglkamp, som udover at have skrevet 4 bøger om ledelse de senere år, også har skrevet klummen “Ledelse kan kun udøves en vej – nedad”. Annette og Susanne vil komme med forskellige vinkler på ledelse med det formål at inspirere, udfordre og skabe dialog. Måske er de i virkeligheden enige? Måske du ikke er enig med nogle af dem? Måske er der bare flere nuancer og perspektiver på ledelse end dem vi lige griber til i dagligdagen?

Udbytte:

Vi ved godt at du selv kan læse Annette Klausen Bengtssons bog eller Susanne Teglkamps klumme, og deraf danne dig dine egne ideer og holdninger, derfor byder denne ledelseskonference også på andet og mere end klassiske forelæsninger. Vi tror på, at der i dialog og perspektivering opstår nuancer, som gør os alle klogere. Derfor er konferencen opdelt i 4 temaer omhandlende ideen om at lede opad.

De 4 ledelsestemaer er:

  1. Lede opad – kan man det? Skal man det?
  2. At skabe dig dit eget ledelsesrum.
  3. Mellemlederens udfordringer.
  4. At skabe følgeskab.

Til hvert tema vil Annette Klausen Bengtsson og Susanne Teglkamp komme med et oplæg. Herefter vil bolden blive givet videre til dig og de andre deltagere, som i mindre grupper sammen skal forholde jer til temaet. Hvert tema afsluttes med spørgsmål og debat med indlægsholderne.

Målgruppe:

Denne ledelseskonference henvender sig til dig, som er mellemleder, eller gerne vil skabe det bedst muligt rum for mellemledere i din organisation.

Dagens Indlægsholdere:


Annette Klausen Bengtsson
er indehaver af Klausen & Bengtsson og har mere end 10 års erfaring med mellemlederrollen på egen krop. Herudover 7 års erfaring med udvikling og rådgivning af mellemledere i egen virksomhed. Annette Klausen Bengtsson er desuden forfatter til bogen ‘At lede opad – få succes med din chef’, som udkom i 2015.

Annette Klausens stil er intens, direkte og provokerende. Hun siger tingene ligeud, præcis som hun ser dem, og stiller sig selv og sin store erfaring til rådighed gennem helt konkrete råd og eksempler.

Susanne Teglkamp er ledelsesrådgiver og direktør i Teglkamp & Co. Hun er uddannet jurist og reserveofficer. Derudover har Susanne Teglkamp suppleret med flere lederuddannelser senest Executive Board Programme fra INSEAD.

Susanne Teglkamp har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været udviklingschef, kommunaldirektør og HR-direktør i 2 forskellige IT-virksomheder. Susanne Teglkamp blogger om ledelse og har udgivet flere ledelsesbøger. I 2012 fik hun Ildsjælsprisen af DJØFs Brancheforening for Selvstændige for at sætte god ledelse på dagsordenen.

Priser og rabatmuligheder


Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.
Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads – klik her

Deltagerbevis

Du får deltagerbevis på dagen.

Gå til top