E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Modig mellemledelse

 

Modig mellemledelse

DENNE DAG ER AFHOLDT!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, SÅ BLIVER DU BLANDT DE FØRSTE, DER FÅR BESKED, HVIS VI GENUDBYDER DETTE KURSUS.

Bliv knivskarp til at lede opad og lede nedad – og ikke mindst hvordan du modigt balancerer de to retninger.

Modig mellemledelse – Få redskaber der styrker dine kompetencer til at lede opad og nedad

Mellemledelse med mod og handlekraft: Sådan sikrer du sammenhængskraft i organisationen

Tør du være en tydelig leder for dine medarbejdere? Og har du mod på at lede opad i hierarkiet, så du kan styrke din chefs beslutningsprocesser bedst muligt? Eller frygter du at blive klemt både oppe- og nedefra?

Det er en stor udfordring at være mellemleder – for du står i krydspresset mellem dine medarbejderes behov og topledelsens forventninger. Du skal kunne gå i dialog med ledelsen, videregive input og sørge for, at de ikke mister følingen med, hvad der sker i organisationen. Samtidig skal du medtænke medarbejdernes behov og kompetencer. Kort og godt: Det er nødvendigt at kunne balancere mellem at lede opad og at lede nedad, hvilket forudsætter både mod, overblik og menneskelig forståelse.

Med modig mellemledelse bygger du en stærk bro mellem medarbejdere og ledere. Du placerer dig tættere på beslutningsprocesserne og minimerer risikoen for at stå på sidelinjen uden indflydelse på de beslutninger, som du får ansvaret for at implementere. Det er også lige hér i midten, at du som leder skaber størst værdi ved at sørge for sammenhængskraft i organisationen men det kræver, du ikke mister balancen mellem de to ledelsesretninger!

Indhold på dagen

På denne kursusdag stiller ekspert i mellemledelse Annette Klausen Bengtsson skarpt på de to ledelsesdiscipliner; ledelse nedad og ledelse opad og ikke mindst, hvordan du modigt balancerer de to retninger. Det handler om at kvalificere styringen og ledelsen af kerneopgaven, så der bliver skabt en bedre kobling mellem det overordnede mål og praksis i hverdagen. Dagen bliver gennemført som et mix af inspirerende oplæg, refleksionsopgaver og gruppearbejde i mindre omfang. Og når du forlader kurset, er det med en plan for, hvordan du går hjem og implementerer det lærte i din organisation.  

Dagens udbytte

At lede opad – Lær, hvordan du klæder din leder på, så han/hun er i stand til at træffe de bedste beslutninger baseret på dine faglige input. Bliv klogere på:

  • hvorfor det er vigtigt at lede opad
  • hvordan du leder opad, herunder målretter din kommunikation
  • hvordan du undgår de største benspænd i ledelse opad

At lede nedad – Lær, hvordan du bliver en modig og tydelig leder, som formår at motivere og trække det bedste frem i de medarbejdere, du skal skabe resultater sammen med. Bliv endnu bedre til at:

  • skabe tydelighed gennem formål
  • vise retning og motivere gennem anerkendelse
  • holde fokus på det overordnede mål – og ikke falde i driftsfælden

At skabe den rette balance – Lær, hvordan du balancerer de to ledelsesretninger og styrker dit mod. Bliv skarp på:

  • hvordan du skaber den rette balance, blandt andet ved at have begge parters tillid og undgå at “vælge side”
  • hvordan du står ved din egen stil og bruger den som en styrke
  • hvordan du bruger dit mod til at udvide dit ledelsesrum

Dagens underviser

Annette Klausen Bengtsson er indehaver af Klausen & Bengtsson. Hun har mere end 10 års erfaring med mellemlederrollen i eget arbejdsliv. Herudover har hun 8 års erfaring med udvikling og rådgivning af mellemledere. Annette Klausen Bengtsson er desuden forfatter til bogen ‘At lede opad – få succes med din chef’, som udkom på Forlaget DJØF i 2015, og i efteråret 2018 udgiver hun en helt ny bog om at lede opad. Annette Klausen Bengtsson har stor undervisningserfaring, og hun er kendt for en stil, som er intens, direkte og provokerende.

Annette Klausen Bengtsson er praktisk orienteret og gennem helt konkrete råd og eksempler hjælper hun mellemledere til mod og handlekraft.  

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen

Gå til top