E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Motivation, kost og bevægelse i socialpsykiatrien

 

Motivation, kost og bevægelse i socialpsykiatrien

Den 25. juni 2014 på Scandic Kolding
Den 26. juni 2014 på Scandic Sydhavnen

Begge dage kl. 09.00-16.00

Type 2 diabetes, hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk, overvægt og andre livsstilssygdomme er stærkt overrepræsenteret hos borgere med psykiske lidelser. Selvom denne gruppe er lige så motiveret for en livsstilsændring som resten af befolkningen, er det betydelig sværere for dem at sætte handling bag ønsket om en sundere livsstil. 

Om kurset

På kurset tager psykolog John Zeuthen og ernæringsekspert Umahro Cadogan fat i to af de
helt centrale udfordringer, når vi skal tænke sund kost og bevægelse ind som en integreret
del af borgerens hverdag: Hvordan motiverer og støtter vi borgere med psykiske lidelser til en livsstilsændring? Og hvordan kan vi aktivt bruge kost og bevægelse til at optimere hukommelse, indlæring og koncentrationen hos borgere med en psykisk lidelse?

Umahro Cadogan sætter fokus på, hvordan usund kost, inaktivitet og fødevareintolerance kan skabe så meget rod i hjernekemien, at vores pædagogiske redskaber ikke har en chance for at virke. Han giver jer indsigt i, hvordan I kan gøre kost og bevægelse til en del af den pædagogiske værktøjskasse.

Cand. psych. John Zeuthen har arbejdet som psykologisk konsulent siden 1987 og vil på denne dag præsentere dig for motivationsstrategier og pædagogiske redskaber målrettet arbejdet med borgere med psykiske lidelser.

> Læs mere om kurset: Kursusbrochure: Motivation, kost og bevægelse i socialpsykiatrien

Pris

PRIS
Pris pr. deltager er kr. 2805,- der dækker materiale, morgenmad, frokost inkl. én vand og kaffe/te samt andre forfriskninger dagen igennem.

Med nyhedsmail- og kollegarabat, jf. nedenfor, er pris pr. deltager
kr. 2244,-. Priserne er ekskl. moms.

NB: Der gives 10 % personlig rabat (før moms) til deltagere, som senest på tilmeldingstidspunktet har tilmeldt sig vores nyhedsmail.

 

Gå til top