E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / NARM – den NeuroAffektive Relationelle Model

 

NARM – den NeuroAffektive Relationelle Model

Den 30. november 2015, Scandic Sydhavnen, Kbh.

kl. 9.00 til 16.00

NARM – Ny og effektiv behandlingsmetode til
udviklingstraumer og tilknytningsproblemer

Ønsker du en effektiv nøgle til at blive endnu bedre til at forstå de overlevelsesstrategier, traumatiserede børn, unge og voksne har udviklet som nødvendig tilpasning til deres virkelighed?

Arbejder du med børn, unge eller voksne, som har oplevet tab, traumer og omsorgsvigt og ved du hvordan hvordan udviklingstraumer kan påvirke et menneskes selvregulering, selvbillede og evne til kontakt?

Så kan du ikke komme uden om Laurence Hellers nye metode NARM.

Metoden er en særdeles effektiv behandlingsmetode i forhold til udviklingstraumer og tilknytningsproblemer, da den integrerer en kropslig og psykologisk tilgang i behandlingen af lavt selvværd, skam og selvkritik.

NARM er nødvendig, hvis du ønsker at blive endnu bedre til at forstå de overlevelsesstrategier, traumatiserede børn, unge og voksne har udviklet som nødvendig tilpasning til deres virkelighed.

Ny respektfuld tilgang til at arbejde med mennesker med NARM

Vi har udviklet en kursusdag, hvor psykolog, SEP og NARM-terapeut Tove Mejdahl
går i dybden med NARM (den NeuroAffektive Relationelle Model).

På kurset præsenterer Tove Mejdahl metoden som en pædagogisk – og behandlingsmæssig tilgang og giver indblik i, hvorfor NARM har så stort et stort potentiale i arbejdet med sårbare mennesker.

Vi kigger bl.a. på:

 • Værdier og menneskesyn bag NARM.
 • Begrebet ”Somatisk Mindfulness” herunder ”krop og traumer” – nervesystem
  og Porges teori.
 • Vigtige NARM-principper – NARM’s fem universelle livstemaer – de fem
  overlevelsesstrategier og de tilknyttede kerneproblemer, det ”belastende
  kredsløb” og det ”helende kredsløb”.

Du får ny viden om, hvordan du kan arbejde mere effektivt med borgeren, ved at have kroppen i fokus og hvordan du kan være opmærksom på både det somatiske og det kognitive niveau i relationen.

Du får konkrete idéer og øvelser til, hvordan du kan hjælpe borgerne til ro, tillid og kontakt, hvilket er en forudsætning for ny læring og udvikling.

Dagen bliver en vekslen mellem korte teoretiske oplæg, praktiske øvelser og demonstration af, hvordan det somatiske niveau kan inddrage i behandlingen.

Læs meget mere i det insholdsrige og spændende program her: Kursusbrochure: NARM – den neuro Affektive Relationelle Model

Hvad er NARM

 • I NARM-terapi understøttes vores evne til biologisk selvregulering og vores kapacitet til at føle os forbundet med os selv og andre.
 • NARM er en ressource-orienteret, ikke-regressiv model, der arbejder med Somatic mindfulness og mindful opmærksomhed på processen.
 • De fleste emotionelle problemer kan føres tilbage til fem biologisk baserede principper: Behovet for kontakt, afstemning, tillid, autonomi og kærlighed/seksualitet. Hver type afspejles af et mønster af spændinger eller pansring i kroppen, såvel som af adfærd og evne til at klare livets udfordringer.
 • NARM inddrager fortiden, men lægger vægt på at arbejde med det nuværende øjeblik og fokusere på styrkesiderne.
 • Ressourcer og modstandskraft er det fundament, der bygges på for at integrere oplevelsen af selvregulering og evne til at få kontakt og relatere sig til andre mennesker.
 • NARM præsenterer et fundamentalt skifte i psykoterapeutisk tænkning.

Bliv introduceret til NARM – af Laurence Heller

I denne video giver Ph.D. Laurence Heller en introduktion til NARM og hvordan vi kan hele udviklingstraumer.

Uanset faglig baggrund er der vigtig inspiration at hente ud fra NARM, fordi den også rummer nogle af de mest kendte pædagogiske metoder, som anvendes i dag.

Den omfatter den Neurologiske forståelse; den arbejder med følelserne – det Affektive niveau og den arbejder med det Relationelle felt – hvad, der sker i mødet mellem mennesker.

Alt sammen holdt sammen til en let brugbar model, som du lærer at benytte på dette kursus.

Tilgangen og forståelsen bag NARM er ligeledes et værdifuldt bidrag i arbejdet med mennesker som helhed.

Pris

Pris pr. deltager kr. 2.529,- for kunder på vores mailliste og 2.810,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms.

Hvis din arbejdsplads har deltaget flere gange før inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 20% ekstra.

Rabatten er knyttet til jeres EAN-nummer (for arbejdspladser uden EAN-nummer: CVR-nummer).

Læs mere om nyhedsmail fra seminarer.dk – klik her

Gå til top