E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Opfølgningsdag på Neuropædagogisk Grunduddannelse

 

neuropædagogik

Opfølgningsdag på Neuropædagogisk Grunduddannelse

Tid & sted:

Torsdag den 1. november 2018.

Det hele foregår fra kl. 09.00-16.00 på Scandic Odense.

OBS: Denne dag er kun for tidligere deltagere på vores Grunduddannelse i Neuropædagogik.

Opfølgningsdag på Neuropædagogisk Grunduddannelse

Update: Kun 6 pladser tilbage!

Efter utallige opfordringer, har vi nu udviklet en opfølgningsdag!

Som tidligere deltager på Seminarer.dk’s Grunduddannelse i Neuropædagogik har du nu mulighed for at bygge videre på din viden om den neuropædagogiske tilgang og få konkret sparring på dit arbejde med og implementering af de neuropædagogiske strategier i praksis.

På opfølgningsdagen er der repetition af den kognitionspsykologiske tankegang og anvendelsen heraf i praksis. Vi kigger i værktøjskassen og gennemgår de neurofaglige redskaber. Hovedfokus på dagen er på at samle op på de strategier, du har afprøvet siden uddannelsens afslutning og give dig mulighed for at få sagssupervison på din egen case.

Sidst men ikke mindst får du på dagen nyeste viden omkring stress og agiteret adfærd.

Dagens undervisere

Bente Juul og Susanne Bommelund har en bred uddannelse inden for det pædagogiske, psykologiske og neurofaglige område.

Deres baggrund for at undervise i neuropædagogik hænger sammen med praktisk erfaring, løbende opkvalificering og fortsat tilegnelse af viden inden for hjerneforskning, lærings-/ forandringsteorier, psykologi, kognitiv terapi, coaching, kommunikation og formidling m.m.

De har igennem mange år arbejdet med området erhvervet hjerneskade i amts-, kommunal- og statsregi. Deres primære opgaver er udredning af borgeren og kompetenceudvikling af tværfagligt personale, således at disse bliver i stand til at træne og støtte borgerne gennem deres rehabiliteringsproces.

Gennem årene har de opbygget en stor viden i forhold til de udfordringer fagpersoner møder i deres arbejde. De er derfor bevidste om, hvor væsentligt det er, at fagpersoner tilegner sig konkret viden om hjerneskadens betydning for borgerens funktionsniveau, og kompleksiteten i at kunne udvikle og implementer strategier i hverdagen.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 20% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen

Gå til top