E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / Overbygningsuddannelse i Kognitiv Terapi og metode – Hold 4

 

overbygninguddannelse i kognitiv terapi

Overbygningsuddannelse i Kognitiv Terapi og metode – Hold 4

TID & STED:

Modul 1: 5-6. november 2019
Modul 2: 2-3. december 2019

Det hele foregår på Scandic Odense.

Tilmeld

Overbygninguddannelse i kognitiv terapi

Nu tilbyder vi en overbygning til grunduddannelsen. Overbygningen strækker sig over 2 moduler og henvender sig til dig, der tidligere minimum har gennemført modulerne 1 og 2 (begge moduler) fra vores grunduddannelse i kognitiv terapi.

På overbygningen bliver der arbejdet med et nyt element fra det kognitive paradigme, nemlig caseformulering.  Caseformulering danner et solidt fundament for motivation, retning og konkretisering i forhold til det kognitive arbejde (læs mere herunder).

På de to moduler etableres også et træningsrum, hvor du med afsæt i en opdatering af det allerede lærte vil blive yderligere trænet og få videreudviklet egne færdigheder i forhold til disciplinerne:

  • Kognitiv analyse,
  • Kognitiv omstrukturering,
  • Problemliste, og
  • Motivationsarbejde

Formålet med træningsdelen er at øge din sikkerhed i metoderne og yderligere forankre de teoretiske elementer, som knytter sig hertil med henblik på opnåelse af de bedst mulige resultater sammen med borgeren/beboeren.

NYT ELEMENT: CASEFORMULERING

Overbygningen introducerer et nyt element fra det kognitive paradigme nemlig: Caseformulering

En caseformulering er et vigtigt redskab i det kognitive arbejde. I en caseformulering arbejdes der med afdækning af afgørende data for forståelsen af de aktuelle vanskeligheder. Dette indbefatter registrering af prædisponerende udløsende og vedligeholdende faktorer i forhold til problemstillingen.

Caseformuleringen udarbejdes i samarbejde med borgeren/beboeren og må betragtes som en intervention i sig selv. Det kognitive arbejde er allerede startet, når du og borgeren/beboeren i fællesskab empatisk inddrager borgerens/beboerens baggrundshistorie og ud fra kognitiv analyse af tre aktuelle kritiske situationer afdækker skemata og leveregler, der tydeliggør koblingen mellem fortidens erfaringer og nutidens mønstre.

Dette giver borgeren/beboeren en afgørende oplevelse af relevans og retning for den videre proces. Caseformuleringen giver borgeren/beboeren forståelse, forklaringer og overblik og dermed håb i forhold til, at der kan gøres noget.

OVERBYGNINGENS FORM

Arbejdsformen vil være træning i mindre grupper, hvor Anne Dorthe Hasholt vil supervisere arbejdet med efterfølgende opsamling samt erfaringsudvekslinger i plenum.

PRIS

Uddannelsen (to moduler – 4 dages undervisning) koster 12.498,- kr. inkl. ophold i enkeltværelse og fuld forplejning, men ekskl. drikkevarer. Prisen er ekskl. moms.

Har din arbejdsplads deltaget et par gange før, opnår du rabat. Vi yder nemlig rabat efter hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os i de seneste 12 måneder.

Rabatten er knyttet til jeres EAN-nummer (for arbejdspladser uden EAN-nummer: CVR-nummer). Se hvor stor rabat I p.t. er berettiget til – klik her. 

Gå til top