E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / Professionelle samtaler, der fremmer læring, mening og værdi

 

professionelle samtaler

Professionelle samtaler, der fremmer læring, mening og værdi

TID & STED

Den 22. januar 2019 + 26. februar 2019 på Scandic Glostrup
Den 29. januar 2019 + 5. marts 2019 på Scandic Kolding

Alle dage kl. 09.00-16.00

Tilmeld

Professionelle samtaler, der fremmer læring, mening og værdi – et træningsbaseret forløb for erfarne ledere

Vi tilbyder nu et særligt kursus skræddersyet til dig som erfaren leder med flere års erfaring i at afholde værdiskabende professionelle samtaler. Kursusforløbet er af to dages varighed med fem ugers mellemrum. Din solide baggrund som erfaren leder giver dig et stærkt fundament at videreudvikle dig ud fra. På kurset får du redskaber til at invitere samtaleparterne til at positionere sig selv og hinanden som kompetente bidragydere og aktører med respekt for magt og etik i samtalen med udgangspunkt i den systemisk anerkendende og narrative metode.

Som leder bidrager dine samtaler til menings- og værdiskabelse i og udenfor dit team/enhed. Det være sig både i samtaler med andre ledere og medarbejdere. Disse samtaler åbner op for bedre og mere underbyggede beslutningsgrundlag og dermed kvalificerede beslutninger. I kursusforløbet får du gennem oplæg, refleksion og træning styrket din evne til at facilitere udviklingsorienterende samtaler i både 1:1-samtaler, i grupper og i teams.

Kursusforløbet styrker dine kompetencer som samtaleansvarlig og facilitator, hvor du blandt andet får værktøjer til at facilitere menings- og værdiskabende samtaler. Derudover får du viden om vigtigheden af samtaleparternes menneskesyn og værdier i forhold til professionelle samtaler og dermed betydningen af dine egne værdier som relevant faktor i det vigtige relationsarbejde.

Kursets indhold

På kurset bliver du præsenteret for og får træning i konkrete redskaber til at styrke lærings-, menings- og værdiskabende samtaler med andre ledere og medarbejdere med udgangspunkt i den systemisk anerkendende og narrative metode. Kursusforløbet giver dig viden om:

  • kendetegnene ved professionelle samtaler, der bidrager til meningsskabelse, læring og værdi for samtaleparterne, herunder kerneopgaven, visionerne og strategierne
  • hvilken betydning samtaleparternes menneskesyn og værdier har i forhold til professionelle samtaler og ikke mindst betydningen af dit eget menneskesyn og dine egne værdier i din rolle som samtaleansvarlig
  • hvilken betydning magt og etik har i professionelle samtaler i forhold til at skabe og vedligeholde gode relationer

Kursusforløbet giver dig redskaber til:

  • at tilrettelægge, facilitere og følge op på 1:1-samtaler
  • at facilitere menings- og værdiskabende samtaler i grupper og teams
  • hvordan du inviterer samtaleparterne til at positionere sig selv og hinanden som kompetente bidragydere og aktører.

Træningsforløbet bliver afviklet med korte dialogbaserede oplæg, refleksion og casebaseret træning i gennemgående læringsgrupper. Kurset afholdes som to dage med 5 ugers mellemrum. Du får derfor mulighed for at træne samtaleformerne i egen praksis inden kursusdag nummer 2. Denne dag er en opfølgningsdag med opsamling, perspektivering af læringen og yderligere træning med gruppesupervision.

Underviser
Peter-Hansen-SkovmoesPeter Hansen-Skovmoes, selvstændig konsulent i Synergi HRM, har mere end 20 års erfaring i arbejdet med leder- og ledelsesudvikling – bl.a. som chefkonsulent i Gribskov Kommune.

Han har trænet, coachet og uddannet chefer, ledere, program- og projektledere og beskæftiger sig især med proceskonsultation, coaching af enkeltpersoner eller teams, teamudvikling, netværksfacilitering og interne skræddersyede forløb. Peter Hansen-Skovmoes er medforfatter til bøgerne Samtaler i organisationer – veje til mening, læring og værdi (2017) og Coaching, læring og udvikling (2002).

PRISER

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms. Find din pris her:

Se status for din arbejdsplads på www.seminarer.dk under loyalitetsrabat v.h.a. EAN- eller CVR-nummer, hvor du også kan se vores øvrige arrangementer og tilmelde dig vores nyhedsmail. Her kan du også læse gældende betalings- og afbestillingsregler.

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen.

Gå til top