E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Reinhard Stelter

 

Reinhard Stelter

Den 30. oktober 2012 på Scandic Hvidovre

Den 01. november 2012 på Scandic Bygholm Park Horsens

Begge dage kl. 09.00-16.00

3. generations coaching

Til dig, der arbejder med mennesker – udviklende dialoger og samtaler!

Ønsker du at få indblik i den nyeste og banebrydende udvikling inden for coaching, den såkaldte Tredje generations coaching? Og er du parat til at tænke dialoger og samtaler på en ny måde og ikke mindst implementere det i din hverdag?

Hvis ja, er dette en kursusdag for dig!

Vi har udviklet denne særlige kursusdag, hvor den internationalt anerkendte bestseller-forfatter samt efterspurgte professor i coaching- og sportspsykologi, Reinhard Stelter, introducerer det spritnye udviklings – og reflektionsværktøj Tredje generations coaching, som er en skelsættende videreudvikling af coachingbegrebet.

Reinhard Stelter giver dig den nyeste viden om, hvordan du med Tredje generations coaching kan være med til at udvikle værdiorienterede samtaler, der skaber ny viden – nye refleksioner og perspektiver. Ligeledes får du redskaber til, hvordan du med Tredje generations coaching og den narrative tilgang finder kernen i motivationen hos den enkelte, i teamet eller organisationen ved at udvikle en ny dialogkultur.

Hvad er Tredje generations coaching?

Til forskel fra Første generations coaching, hvor formålet er at hjælpe fokuspersonen til at nærme sig et bestemt mål, og til forskel fra Anden generations coaching, hvor det handler om, at den coachede finder en bestemt løsning, så løfter kurset sløret for, hvordan du med Tredje generations coaching kan arbejde mindre målfokuseret, men mere dybdegående og bæredygtigt gennem et fokus på værdier og identitetsarbejde. Du får indsigt i, hvordan Tredje generations coaching gør os parate til at finde frem og forstå den underliggende mening med vores handling, og ikke mindst hjælpe både coach og coachee med en refleksion omkring centrale værdier, som vi sætter i forbindelse med vores arbejde eller gøremål. Tredje generations coaching kan til tider være en dialog, hvor begge parter oplever sig som ligestillede i en symmetrisk relation til hinanden.

Udbytte

  • Skabe større sikkerhed i din rolle som coachende samtalepartner, uanset din arbejdsfunktion
  • Indsigt i nyeste socialvidenskabelige – og psykologiske teorier og deres praktiske anvendelse i konkrete coachingsamtaler og andre dialogformer
  • Indblik i coaching på baggrund af de samfundsmæssige udfordringer, med særligt fokus på identitet, læring og personligt lederskab
  • Præsentation af Tredje generations coachings interventionsteori
  • Afprøvelse af praktisk samtale- og coachingværktøj. Der er særligt fokus på værdirefleksion, udformning af narrativ-samskabende processer og fælles meningsskabelse mellem coach og coachees

Kursets indhold

Dagen stiller skarpt på, hvordan vi med Tredje generations coaching kan tænke dialoger på en ny måde. Disse nye dialogformer bygger på en forståelse af forandringsprocesser i vores samfund og arbejdsliv. Reinhard Stelter kommer bl.a. ind på:

  • Vidensmonopolets sammenbrud
  • Identitetsudfordringer for den enkelte og krav til personlig udvikling
  • Nye krav til kompetenceudvikling og læring
  • Nye krav til ledelse, team- og organisationsudvikling

Tredje generations coaching har til formål at udvikle en ny dialogkultur, hvor vi sætter fokus på værdirefleksion og samskabende praksis. Den narrative tilgang er særligt egnet til at kunne skabe udvikling hos den enkelte, i teams eller i hele organisationen. Tilgangen egner sig både til individuelle samtaler og til coachende samtaler i grupper og team.

Reinhard Stelter

Professor i coaching- og sportspsykologi på Københavns Universitet. Han er PhD i psykologi og akkrediteret coachingpsykolog. Han er desuden underviser og fagkoordinator på Master of Public Governance (CBS/KU) i modulet ”Det personlige lederskab og dialogisk coaching”. Han har mange års erfaring inden for coaching, som underviser, forsker og som praktiker. Er tilknyttet som underviser og senior coach til Copenhagen Coaching Center. I 2011 og 2012 har Reinhard Stelter fungeret som course director og underviser på modulet ”Coaching, Kierkegaard og lederskab” på Copenhagen Summer University. Reinhard Stelter har holdt coaching workshops og foredrag i bl.a. USA, England, Australien, Sydafrika, Tyskland, Spanien og Sverige. Redaktør og medforfatter af bestselleren ”Coaching – læring og udvikling” og er aktuel med en ny grundbog: ”Tredje generations coaching”, Dansk Psykologisk Forlag, 2012.

Gå til top