E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / Uddannelse i kognitiv terapi og metode – hold 28

 

kognitiv terapi

Uddannelse i kognitiv terapi og metode – hold 28

Modul 1: Den 13. sep. 2017 kl. 09.30 til den 14. sep. 2017 kl. 15.00
Modul 2: Den 4. okt. 2017 kl. 09.30 til den 5. okt. 2017 kl. 15.00
Modul 3: Den 2. nov. 2017 kl. 09.30 til den 3. nov. 2017 kl. 15.00

Alle dage på: Scandic Hotel Odense, centralt i landet.

Anmelderrost uddannelse i kognitiv terapi og metode, hvor du lærer, at ændre adfærd gennem en ny måde at tænke på.

Tilmeld

Update d. 4/9: Der er to pladser ledige!


Quick navigation


VIDEO: Uddannelse i kognitiv terapi og metode – introduktion

Seminarer.dk har været ude på Uddannelsen i Kognitiv terapi og metode og interviewe nogle af kursisterne, som har deltaget på uddannelsen. Se hele interviewet her. 


En topevalueret uddannelse – Kognitiv terapi og metode

Psykolog Anne Dorthe Hasholt har i samarbejde med Seminarer.dk udviklet denne uddannelse i kognitiv terapi og metode, som består af tre moduler hvor du, afhængigt af dine faglige behov og interesser, kan vælge at tage modul ét alene, modul ét og to, eller alle tre moduler. Dette er vores 27. hold.

Om uddannelsen

Kognitiv adfærdsterapi er en højt specialiseret terapiform udviklet til forskellige psykiske problemstillinger som angst, depression, socialfobi, selvværdsproblematikker, misbrug og personlighedsforstyrrelse. Hovedformålet er at ændre adfærd gennem en ny måde at tænke på.

Kognitiv terapi er en af de mest veldokumenterede terapeutiske metoder, der findes. Både de grundlæggende teoretiske modeller og de praktiske metoder er blevet undersøgt og testet gennem de seneste 50 år. Der er derfor videnskabeligt belæg for, at kognitiv terapi kan give hurtig bedring for klienten og en langtidsholdbar effekt, som mindsker tilbagefald.

Alle, der arbejder med mennesker i proces, kan have stor faglig og personlig glæde af et grundkursus i kognitiv teori og metode.

Du vælger selv, om du vil deltage i alle 3 moduler eller kun modul 1 eller 1+2.

Modul 1

Modul 1 giver dig en dyb forståelse af filosofien bag kognitiv terapi, og du opnår træning i de grundlæggende analysemodeller og metoder. Du vil få kompetencer til at opstarte anvendelsen af den kognitive teori som analytisk redskab i din dagligdag.

Modul 2

Modul 2 giver dig færdigheder i at kunne intervenere terapeutisk i forhold til de psykologiske dynamikker, som er blevet afdækket gennem kognitiv analyse. Du får en række redskaber, der målrettet og effektivt kan udfordre og omstrukturere problematiske tanker og regelsæt.

Modul 3

Modul 3 træner dig i kognitiv teori og metode i forhold til specifikke psykologiske problemstillinger. Du bliver præsenteret for en række alment menneskelige psykologiske problemstillinger, som man som professionel ofte bliver konfronteret med.

Underviser

Uddannelse i kognitiv terapi og metode

Anne Dorthe Hasholt, klinisk autoriseret psykolog, har arbejdet på Smertecenter Syd, Odense Universitets Hospital og som privatpraktiserende psykolog.

Hun har speciale i kognitiv terapi og Mindfulness-baseret kognitiv behandling. Hun er en rutineret underviser med stor indlevelsesevne og en blændende formidler på et højt fagligt niveau.

Om underviseren siger vores kursister blandt andet: “Anne Dorthe er en fantastisk formidler – hverken mere eller mindre”

Pris

Hvert modul koster kr. 5.805,- Inkl. ophold i enkeltværelse og fuld forplejning men ekskl.
drikkevarer. Priser er ekskl. moms.

Holdstørrelserne vil være begrænsede.

Gå til top