E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Uddannelse i Mindfulness, hold 35

 

mindfulness uddannelse

Uddannelse i Mindfulness, hold 35

DENNE UDDANNELSE ER AFHOLDT!

Se datoer for næste hold under billedet!

Denne uddannelse er afholdt – Find hold 36 her

Få en evidensbaseret uddannelse i Mindfulness, som du kan bruge på dig selv og dine borgere.

Quick navigation


Du får nu mulighed for at deltage i vores intensive og topevaluerede uddannelse i Mindfulness (MBCT) ved cand.psych. aut. Anne Dorthe Hasholt. Uddannelsen tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi, hvilket adskiller uddannelsen fra mange andre Mindfulnessuddannelser, hvor det spirituelle og egenlæring gennem meditationer ofte er i fokus.

Hos os bliver Mindfulness forklaret rationelt, så du får al den teori, der skal til, for at du forstår, hvad Mindfulness er. Når du har helt styr på teorien, linker vi din nylærte viden til hjernen, hvor vi ser på, hvad det er for nogle processer i hjernen, som Mindfulness går ind og påvirker positivt. Der er også sat tid af til undervisning i grundlæggende psykologiske mekanismer med forståelsesrelevans for Mindfulness. Derudover får du selvfølgelig konkrete og håndgribelige værktøjer, som du kan bruge både privat og professionelt.

2-trin opdelt uddannelse i Mindfulness

For at give dig præcis hvad du har behov for, har vi delt vores Mindfulnessuddannelse op i to trin, hvor du selv vælger, om du ønsker at deltage i begge eller kun trin 1.

Trin 1 er udviklet til dig, som ønsker at bruge Mindfulness på dig selv.  På Trin 1 arbejder du med at opnå dybdegående forståelse af teorien og filosofien bag Mindfulnessteknikken.

Trin 2 bygger oven på trin 1, hvor du bliver uddannet Mindfulnessinstruktør. Trin 2 kan ikke tages alene, da du i trin 1 får de færdigheder, der skal til for at blive klar til trin 2. På dette trin arbejder du intensivt med opnåelse af færdigheder til at kunne formidle og træne andre efter det internationale ”8 ugers program” af Segal, Williams og Teasdale. Du lærer tilmed, hvordan du kan dosere 8 ugers programmet til mindre bidder, så det matcher dine borgeres behov.

Har du behov for faglig sparring og supervision, tilbyder vi lige nu trin 3, til de kursister som har deltaget på trin 2 samt andre, der har en tilsvarende uddannelse. Læs mere her.

Mindfulness virker

Mindfulness udgør tredje bølge inden for kognitiv terapi, der samtidig er den evidensmæssigt bedst undersøgte terapifom.

Der har igennem mange år været forsket i Mindfulness, og det er bevist, at det virker, f.eks. ved en dansk forskergruppe ledet af Janus Christian Jacobsen, som forsker i evidensbaseret medicin ved Copenhagen Trial Unit på Rigshospitalet.

Flere empiriske studier viser, at Mindfulness bl.a. kan lindre stress, sænke blodtryk, mindske kroniske smerter og forbedre din søvn for bare at nævne nogle få fordele – for der er mange at vælge imellem!

Vi har formidlet Mindfulness til hundredvis af deltagere fra mange forskellige faggrupper og uddannet rigtigt mange dygtige instruktører, der virker rundt om blandt kolleger på arbejdspladserne, i forhold til forskellige borgergrupper eller i egen praksis.

Underviser


Uddannelse i Mindfulness med Anne Dorthe HasholtVores underviser er Anne Dorthe Hasholt, som er klinisk autoriseret psykolog. Hun har tidligere arbejdet på Smertecenter Syd og som privatpraktiserende psykolog. I dag fordeler hun sin tid mellem sin klinik, arbejdet på Hospice i Svendborg og undervisning og foredrag.

Hun har speciale i kognitiv terapi og Mindfulness-baseret kognitiv behandling. Hun er en rutineret underviser med stor indlevelsesevne og en blændende formidler på et højt fagligt niveau.

Mindfulnessmeditation:


Vil du have lydfilen ned på din telefon? Download den nu – Klik her (Klik på den lille pil)

Videoer:


Mindfulness – Sådan har vi brugt Mindfulness på arbejdet

Mænd vs. Kvinder:

Mindfulness med evidens:

Pris


Deltagelse på Trin 1 alene koster kr. 8.690,-. Prisen inkluderer deltagelse og undervisningsmaterialer, inkl. CD med indtalte guidede meditationer, ophold i enkeltværelse og forplejning (ekskl. drikkevarer) i forbindelse med internatkurserne.

Trin 2 koster kr. 9.010,-. Prisen inkluderer deltagelse, undervisningsmaterialer, ophold i enkeltværelse og forplejning (ekskl. drikkevarer) i forbindelse med internatkurserne.

Ved samtidig tilmelding til begge trin opnår du en besparelse på kr. 1.500,-, idet den samlede pris er kr. 16.200. Alle priser er ekskl. moms.

Sted

Alle dage på Scandic Odense, centralt i landet.

Tilmeld dig uddannelsen øverst på denne side.

Vil du vide, når vi lancerer lignende uddannelser?

Som modtager af vores nyhedsmail modtager du information om de uddannelser, konferencer og kurser, der er mest relevante for dit professionelle interesseområde.

Det eneste, det kræver, er, at du tilmelder dig maillisten og udfylder dit interesseområde. Tilmeld dig nu – klik her!

Gå til top