Men hvilken mad er det egentlig, som skaber kaos i hjernen? Hvilke næringsstoffer forbedrer koncentrationen og indlæringen? Hvordan kan træning gøre hjernen mere forandringsparat? Og hvordan målretter vi kosten til det enkelte barn?
Med den rette viden om biokemi, ernæring og neurofysiologi kan vi mindske symptomer hos børn med indlærings- og udviklingsforstyrrelser samt forbedre deres koncentration og indlæring. Kosten kan altså bruges som et langtidsvirkende supplement til den medicinske behandling.
Kurset sætter fokus på, hvordan du kan omsætte viden fra forskning om biokemi, ernæring og neurofysiologi til handling i din hverdag. Det giver dig mulighed for at lave en kostpolitik for din institution, som giver de bedste forudsætninger for at skabe ro i børnegruppen og fremme koncentration og indlæring. Du får mulighed for at indrette kosten, så den skaber de bedste forudsætninger for det enkelte barn. Og du kan støtte og rådgive forældre, som kommer til dig for at få hjælp til, hvad de selv kan gøre i hverdagen.
Oscar Umahro Cadogan, ernærings- og sundhedsekspert med speciale i biokemi, adj. prof. i ernæring og functional medicine, University of Western States, Oregon USA.
Umahro Cadogan har undervist og/eller eksamineret en stor del af de danske kostvejledere og ernæringsterapeuter. Han er konsulent for amerikanske ‘The Institute For Functional Medicine’, som arbejder for at skabe et sundhedsvæsen med patienten i centrum. Derudover samarbejder Umahro Cadogan med Team Saxo Bank-Tinkoff Bank om at øge sportspræstationer og recovery hos cykelrytterne. Det gør han ved at sammensætte en ernæringsplan, som passer til den enkelte rytter.
Umahro Cadogans store viden om kostens interaktion med hjernen og kroppen samt hans fokus på lækker og velsmagende mad har gjort ham til en eftertragtet underviser i både ind- og udland. Han har bl.a. undervist fagfolk i London om børn og ernæring. Umahro Cadogan har deltaget i flere tv-udsendelser bl.a. DR2 programmet Sandheden om sukker, hvor der blev sat fokus på sukker-afhængighed, og hvad sukker gør ved koncentration og indlæring.
Umahro Cadogan er en energisk underviser, som forstår at formidle kompliceret stof om biokemi, ernæring og neurofysiologi på en humoristisk og lettilgængelig måde.
Pris pr. deltager er kr. 2.625,-, der dækker materiale, morgenmad, frokost inkl. én vand og kaffe/te samt andre forfriskninger dagen igennem. Med nyhedsmail- og kollegarabat, jf. nedenfor, er pris pr. deltager kr. 2.100,-. Priserne er ekskl. moms
Der gives 10 % personlig rabat (før moms) til deltagere, som senest på tilmeldingstidspunktet har tilmeldt sig vores nyhedsmail på www.seminarer.dk. Der kan yderligere opnås 10 % rabat på den samlede pris ved samtidig tilmelding af tre eller flere deltagere fra samme arbejdssted