Louise Brückner om autismespektrumforstyrrelser - Seminarer
Header_autismespektrumforstyrrelser
Handicap & omsorg
E-læring

Louise Brückner om autismespektrumforstyrrelser

Få kyndig, interessant viden om autismespektrumforstyrrelser fra cand.psych. og specialist i neuropsykologi, Louise Brückner Wiwe, i denne digitale lektion.

Lektionen varer ca. 58 minutter.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Vil du have mere e-læring med Louise Brückner Wiwe? Vi har samlet alt hendes e-læring på denne side.

Autismespektrumforstyrrelser

Vi har sammen med cand.psych. og specialist i neuropsykologi, Louise Brückner Wiwe, skabt den digitale lektion ”Autismespektrumforstyrrelser”. Takket være hendes omfattende erfaring og skarpe formidling får du, i løbet af godt en time, kyndig viden om autismespektrumforstyrrelser samt nye perspektiver til dit arbejde med borgere med autismespektrumforstyrrelser eller med autistiske træk.

I løbet af lektionen får du bl.a.:

  • Viden om, hvad autismespektrumforstyrrelser er, og hvad der generelt kendetegner personer med disse forstyrrelser
  • Viden om forskellen på egentlige autismespektrumforstyrrelser og autistiske træk, herunder hvordan autistiske træk kan opstå
  • Forståelse for, hvordan autismespektrumforstyrrelser kommer til udtryk hos hhv. piger og drenge
  • Indsigt i nogle af de øvrige diagnoser, der kan være til stede hos personer med autismespektrumforstyrrelser og autistiske træk
  • Indblik i en konkret model – i form af Brückner Boksen – til arbejdet med at afdække, om der er tale om autismespektrumforstyrrelser og autistiske træk, og hvordan disse træk er opstået

Vær opmærksom på, at lektionen er optaget, før ICD-11 trådte i kraft i januar 2022. ICD-11 var dog annonceret på optagelsestidspunktet, og Louise Brückner forholder sig derfor også til autismediagnosen, som den ser ud i ICD-11.

autismespektrum

"For mig er det et super godt medie og en super måde at tilgå læringen på, så jeg vil helt klart anbefale lektionen!" - Rikke Vilain, Ergoterapeut

Louise Brückner om autismespektrumforstyrrelser

Underviser

Louise Brückner Wiwe
Klik for at se
udtalelser
Klik for at se
Louise Brückner Wiwe
Louise Brückner Wiwe
SPECIALIST OG SUPERVISOR I NEUROPSYKOLOGI OG PSYKOPATOLOGI, ERFAREN UNDERVISER OG SUPERVISOR MED EGEN PRAKSIS – BRÜCKNER PRAKSIS, AARHUS.
Louise Brückner Wiwe, specialist og supervisor i neuropsykologi og psykopatologi, erfaren underviser og supervisor med egen praksis – Brückner Praksis, Aarhus.
Hun har gennem årene specialiseret sig i supervision af personale ved institutioner med udviklingshæmmede, udredning af borgere med mange former for vanskeligheder samt borgere underlagt retspsykiatriske foranstaltninger.
Louise Brückner Wiwe har desuden udviklet Brückner Boksen og undervist i anvendelse af dette analyseredskab til forståelse af og tilgang til komplekse borgere.
udtalelser
Flere udtalelser
Rikke Vilain, Ergoterapeut. Deltager på digital lektion om autismespektrumforstyrrelser.
"Jeg synes, det er rart, at man kan holde pauser undervejs eller stoppe eller lige spole tilbage. Jeg synes, det er super fint!"

"Jeg havde brug for noget, der var nemt og lettilgængeligt, og som jeg kunne komme tilbage til. Hvis man skal af sted flere dage på noget – det har jeg ikke tid til at få mast ind i mit arbejdsliv."