Corona-krisen - håndtér de psykiske belastninger - Seminarer
Headergrafik_Corona
Ledelse
E-læring

Corona-krisen – håndtér de psykiske belastninger

På blot 40 minutters intens digital lektion i belastningspsykologi med én af Danmarks førende på området, Rikke Høgsted, får du et unikt og stort udbytte med gode råd til at håndtere de psykiske belastninger i corona-krisen. Lektionen deler ekspertviden til både medarbejdere og ledere.

Pris: 249 kr. ekskl. moms (311,25 kr. inkl. moms)

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Corona-krisen - håndtér de psykiske belastninger

Corona-krisen er skyllet ind over os og har rystet vores tilværelse i såvel Danmark som resten af verden. Vi er alle påvirket af situationen. Mennesker reagerer dog meget forskelligt på en krise som denne. Nogle oplever voldsomme reaktioner med dominerende sindstilstande som ængstelse og vrede. Andre har en mere rolig reaktion. Ligegyldigt, hvilken reaktion denne krise giver anledning til, oplever vi dog alle sammen en tid med ændrede rutiner, som kan være medvirkende til utryghed og mange spekulationer om, hvad fremtiden bringer. Uvisheden om, hvornår det bliver godt igen, dominerer alle steder – og særligt i social- og sundhedsvæsenet.

For at vi kan blive ved med at fungere som hele mennesker i denne psykologisk belastende tid, er det vigtigt, at vi tilegner os redskaber til at hjælpe hinanden og os selv med at holde en så god psykisk balance som muligt. Det er vigtigt, at vi har forståelse for hinandens reaktioner, så vi kan hjælpe der, hvor det er nødvendigt. Det kan være i såvel professionelle som private sammenhænge.
Webgrafik_Corona2
Vi har lavet denne digitale lektion ”Coronakrisen – håndtér de psykiske belastninger” i samarbejde med krisepsykolog Rikke Høgsted for netop at give dig viden om, hvad denne krise indebærer af psykologiske reaktioner, så du dermed kan opnå forståelse for andres og egne reaktionsmønstre. Du får gode råd til at hjælpe mennesker, der er utrygge og frygtsomme i denne tid samt til selv at gennemleve Corona-krisen på bedste vis.
Webgrafik_Corona3

Som leder og organisation får du konkrete gode råd til at håndtere krisen hos medarbejderne og i teamet som helhed, for forebyggelse er og bliver en holdsport. Om du er medarbejder eller leder, får du på blot 40 minutter et unikt og stort udbytte af denne lektion.

Headergrafik_Corona

I denne digitale lektion får du viden om:

påvirkningerne og det, der gør særligt indtryk
hvordan påvirkningerne kommer til udtryk og disponerer for yderligere belastninger
hvorfor vi reagerer, som vi gør, i krisesituationer
hvad disse reaktioner kan få af konsekvenser
de særlige belastninger, som social- og sundhedsprofessionelle står over for lige nu
IGLO-U-modellen som grundlag til at håndtere krisen

Underviser

Underviser_280x400px_Rikke Høgsted
Klik for at se
Underviser_280x400px_Rikke Høgsted
Rikke Høgsted
cand.psych.aut. fra Københavns Universitet og er specialiseret i psykotraumatologi
Rikke Høgsted har erfaring fra Dansk Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse, Det Danske Forsvar, Falck Healthcare og Region Hovedstadens Psykiatri. Hun har en bred og dybdegående erfaring med arbejdet i mentale risikoerhverv og har blandt andet løst krisepsykologiske opgaver i både Danmark og udlandet. 

Rikke Høgsted arbejder i dag som selvstændig konsulent, psykolog og foredragsholder og har sammen med psykiater Thomas Middelboe firmaet Høgsted & Middelboe og Institut for Belastningspsykologi. Rikke Høgsted har blandt andet skrevet ”Grundbog i belastningspsykologi – Forebyggelse af primær og sekundær traumatisering ved psykisk krævende arbejde” og en lang række andre bøger.
PRAKTISK:
PRIS:
249 kr. ekskl. moms (311,25 kr. inkl. moms.)

Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. God fornøjelse!