Rikke Høgsted - Introduktion til belastningspsykologi - Seminarer
belastningspsykologi
Information

Vælg venligst hold herunder:

Prisekskl. moms
399 DKK
Digital læring
E-læring

Rikke Høgsted – Introduktion til belastningspsykologi

Få en givende introduktion til belastningspsykologi i denne digitale lektion med specialist i psykoterapi og psykotraumatologi, Rikke Høgsted.

Lektionen varer ca. 45 minutter. Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Læs mere i vores FAQ.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms) 

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Introduktion til belastningspsykologi

Det kan være psykisk krævende at arbejde med mennesker, der f.eks. er i sorg, syge eller kognitivt udfordrede, og i disse jobs er det derfor særligt vigtigt at være opmærksom på det psykiske arbejdsmiljø. 

I denne digitale lektion giver Rikke Høgsted, psykolog og specialist i bl.a. psykotraumatologi, en introduktion til belastningspsykologi. Hun har stor erfaring med at rådgive ansatte i mentale højrisikojob, da hun bl.a. har været rådgiver i Kræftens Bekæmpelse og militærpsykolog i Det Danske Forsvar. 

I løbet af denne lektion beriger hun dig med: 

  • Et indblik i udfordringer ved det psykiske arbejdsmiljø, herunder udfordringer ved at opdage psykiske belastninger 
  • Viden om, hvad det er, der påvirker os og kan medføre belastninger 
  • Viden om, hvilke reaktioner, der kan opstå, når vi er psykisk belastede 
  • En introduktion til ”Rød, grøn, blå”-modellen som illustration af, hvordan vi kan involvere os på forskellig vis, når vi arbejder med mennesker 
  • En introduktion til IGLO-U-modellen som et redskab til krisehåndtering 
belastningspsykologi

Underviser

Rikke_Høghsted
Klik for at se
Rikke_Høghsted
Rikke Høgsted
CAND.PSYCH.AUT. FRA KØBENHAVNS UNIVERSITET OG SPECIALIST I PSYKOTRAUMATOLOGI
Rikke Høgsted har erfaring fra Dansk Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse, Det Danske Forsvar, Falck Healthcare og Region Hovedstadens Psykiatri. Hun har en bred og dybdegående erfaring med arbejdet i mentale risikoerhverv og har blandt andet løst krisepsykologiske opgaver i både Danmark og udlandet. 

Rikke Høgsted arbejder i dag som selvstændig konsulent, psykolog og foredragsholder og har sammen med psykiater Thomas Middelboe firmaet Høgsted & Middelboe og Institut for Belastningspsykologi. Rikke Høgsted har blandt andet skrevet ”Grundbog i belastningspsykologi – Forebyggelse af primær og sekundær traumatisering ved psykisk krævende arbejde” og en lang række andre bøger.