Louise Brückner om hjerneskadede og pårørende - Seminarer
hjerneskadede
Handicap & omsorg
E-læring

Louise Brückner om hjerneskadede og pårørende

Opnå givende viden om arbejdet med hjerneskadede borgere og deres pårørende, når specialist i neuropsykologi, Louise Brückner Wiwe, deler ud af sin store erfaring på området.

Lektionen varer ca. 53 minutter.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Vil du have mere e-læring med Louise Brückner Wiwe? Vi har samlet alt hendes e-læring på denne side.

Om hjerneskadede og pårørende

En hjerneskade er en livsomvæltende hændelse – både for det menneske, der er blevet hjerneskadet, men også for de pårørende.

I denne digitale lektion sætter Louise Brückner Wiwe, psykolog med speciale i psykopatologi og neuropsykologi, fokus på konsekvenserne af erhvervede hjerneskader og på arbejdet med hjerneskadede mennesker og deres nærmeste.

Efter lektionen vil du have fået:

  • Indblik i årsager til hjerneskade
  • Indsigt i forskellen på traumets sværhedsgrad og betydningen af, hvornår i livet hjerneskaden er opstået, herunder hvilke udviklingspotentialer der er for den hjerneskadede
  • Indsigt i, hvordan hjerneskader kan komme til udtryk
  • Viden om, hvordan hjernen fungerer, og hvilken betydning dette har for mennesker med hjerneskader samt for arbejdet med den hjerneskadede
  • Indblik i nogle af de aspekter, du bør være opmærksom på i arbejdet med pårørende, herunder relevante krisemodeller i arbejdet med pårørende
Video forsmag5

“Det var nemt at finde ud af, og jeg synes, det er smart, at man får linket til lektionen med det samme (…). Du ved, nogle gange hvis man køber et eller andet, så er det først næste dag, når kontoret åbner, at ting kommer frem. Her er det, når jeg har lyst, og det er en luksus!” - Maiken Andrés, social og sundhedsassistent på Bornholm

Louise Brückner om hjerneskadede og pårørende

Underviser

Louise Brückner Wiwe
Klik for at se
udtalelser
Klik for at se
Louise Brückner Wiwe
Louise Brückner Wiwe
SPECIALIST OG SUPERVISOR I NEUROPSYKOLOGI OG PSYKOPATOLOGI, ERFAREN UNDERVISER OG SUPERVISOR MED EGEN PRAKSIS – BRÜCKNER PRAKSIS, AARHUS.
Louise Brückner Wiwe, specialist og supervisor i neuropsykologi og psykopatologi, erfaren underviser og supervisor med egen praksis – Brückner Praksis, Aarhus.
Hun har gennem årene specialiseret sig i supervision af personale ved institutioner med udviklingshæmmede, udredning af borgere med mange former for vanskeligheder samt borgere underlagt retspsykiatriske foranstaltninger.
Louise Brückner Wiwe har desuden udviklet Brückner Boksen og undervist i anvendelse af dette analyseredskab til forståelse af og tilgang til komplekse borgere.
udtalelser
Flere udtalelser
MAIKEN ANDRÉS, SOCIAL OG SUNDHEDSASSISTENT PÅ BORNHOLM
“At man har adgang til lektionerne i 12 måneder gør, at der ikke er noget stress på. Jeg behøver ikke kunne huske det hele, for jeg kan bare gå tilbage om en måned og høre det hele igen.”

“Jeg synes bare, Louise Brückner er god til at gribe én, og jeg synes, man kan bruge alle lektionerne med hende og koble dem sammen!”