Louise Brückner om tilknytningsforstyrrelser - Seminarer
tilknytningsforstyrrelser
Handicap & omsorg
E-læring

Louise Brückner om tilknytningsforstyrrelser

Tag den digitale lektion om tilknytningsforstyrrelser og få spændende indsigt fra cand.psych. og specialist i neuropsykologi, Louise Brückner Wiwe.

Lektionen varer ca. 49 minutter.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Vil du have mere e-læring med Louise Brückner Wiwe? Vi har samlet alt hendes e-læring på denne side.

Tilknytningsforstyrrelser

Vi har sammen med cand.psych. og specialist i neuropsykologi, Louise Brückner Wiwe, skabt den digitale lektion ”Tilknytningsforstyrrelser”. Louise Brückner Wiwe er en skarp og fyndig formidler, og i løbet af cirka en time deler hun ud af sin store viden om tilknytningsforstyrrelser – en viden hun har opbygget gennem mange års arbejde med neuropsykologi og psykologisk udredning.

Denne digitale lektion bidrager bl.a. med:

  • Viden om, hvad omsorgssvigt er
  • Viden om betydningen af arv og miljø i forbindelse med tilknytningsforstyrrelser, herunder hvordan hjernen påvirkes ved gentagende omsorgssvigt
  • Indsigt i en konkret metode – Brückner Boksen - til at blive opmærksom på og systematisere informationer om borgeren, når du laver udredninger af, hvordan tilknytningsforstyrrelser er opstået, og hvilke konsekvenser forstyrrelserne har haft i den enkelte borgers liv
  • Forståelse for nogle af de udfordringer, der kan være i arbejdet med at diagnosticere borgere med tilknytningsforstyrrelser
Video forsmag2

"Jeg kan sagtens anbefale lektionen! Jeg synes, det er pengene værd. (…) Jeg kommer til at benytte mig af muligheden for at se det igen. Det er helt sikkert!" - Charlotte Hindsgaul, Socialpædagog inden for socialpsykiatrien

Louise Brückner om tilknytningsforstyrrelser

Underviser

Louise Brückner Wiwe
Klik for at se
udtalelser
Klik for at se
Louise Brückner Wiwe
Louise Brückner Wiwe
SPECIALIST OG SUPERVISOR I NEUROPSYKOLOGI OG PSYKOPATOLOGI, ERFAREN UNDERVISER OG SUPERVISOR MED EGEN PRAKSIS – BRÜCKNER PRAKSIS, AARHUS.
Louise Brückner Wiwe, specialist og supervisor i neuropsykologi og psykopatologi, erfaren underviser og supervisor med egen praksis – Brückner Praksis, Aarhus.
Hun har gennem årene specialiseret sig i supervision af personale ved institutioner med udviklingshæmmede, udredning af borgere med mange former for vanskeligheder samt borgere underlagt retspsykiatriske foranstaltninger.
Louise Brückner Wiwe har desuden udviklet Brückner Boksen og undervist i anvendelse af dette analyseredskab til forståelse af og tilgang til komplekse borgere.
udtalelser
Flere udtalelser
Charlotte Hindsgaul, Socialpædagog inden for socialpsykiatrien
"Jeg forestillede mig, at en time ansigt til ansigt med Louise på computeren, hvor hun holdt et foredrag, ville være noget, jeg kunne drage nytte af, og det har jeg gjort. Og det er jo ikke kun, fordi det er Louise – jeg vil også sagtens kunne bruge nogle andre og meget relevante undervisere."

"Det var rigtig nemt at følge det tilsendte link og logge sig ind. Der var ikke noget besværligt i det, og jeg er altså en gammel kone."