Louise Brückner om Brückner Boksen - Seminarer
Boksen_Bruckner
Handicap & omsorg
E-læring

Louise Brückner om Brückner Boksen

Få godt styr på analysemodellen, Brückner Boksen, som giver et helhedsorienteret billede af komplekse borgere. Du bliver undervist af ophavskvinden, Louise Brückner Wiwe, som er specialist i neuropsykologi og psykopatologi.

Lektionen varer ca. 60 minutter.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Vil du have mere e-læring med Louise Brückner Wiwe? Vi har samlet alt hendes e-læring på denne side.

Louise Brückner om Brückner Boksen

I denne digitale lektion med specialist i neuropsykologi samt psykopatologi, Louise Brückner Wiwe, får du en grundig gennemgang af Brückner Boksen. Brückner Boksen er en praksisnær analysemodel, som du kan bruge i forståelsen og udredningen af komplekse borgere, herunder multidiagnosticerede borgere.

Modellen sætter fokus på at se hele mennesket frem for blot et sagsnummer, en diagnose eller en straffeattest, og ved brug af modellen kan du opnå et bedre fundament for at skabe den rette indsats for den enkelte borger.

I løbet af lektionen får du stor indsigt i Brückner Boksens opbygning og anvendelighed, ligesom Louise Brückner Wiwe gennemgår nogle af de væsentlige punkter og spørgsmål, hun selv er særligt opmærksom på, når hun laver udredninger af borgere.

Video forsmag3

Underviser

Louise Brückner Wiwe
Klik for at se
Louise Brückner Wiwe
Louise Brückner Wiwe
SPECIALIST OG SUPERVISOR I NEUROPSYKOLOGI OG PSYKOPATOLOGI, ERFAREN UNDERVISER OG SUPERVISOR MED EGEN PRAKSIS – BRÜCKNER PRAKSIS, AARHUS.
Louise Brückner Wiwe, specialist og supervisor i neuropsykologi og psykopatologi, erfaren underviser og supervisor med egen praksis – Brückner Praksis, Aarhus.
Hun har gennem årene specialiseret sig i supervision af personale ved institutioner med udviklingshæmmede, udredning af borgere med mange former for vanskeligheder samt borgere underlagt retspsykiatriske foranstaltninger.
Louise Brückner Wiwe har desuden udviklet Brückner Boksen og undervist i anvendelse af dette analyseredskab til forståelse af og tilgang til komplekse borgere.