Louise Brückner om personlighedsforstyrrelser - Seminarer
personlighedsforstyrrelser
Information

Vælg venligst hold herunder:

Prisekskl. moms
399 DKK
Handicap & omsorg
E-læring

Louise Brückner om personlighedsforstyrrelser

Opnå større viden om personlighedsforstyrrelser, når Louise Brückner Wiwe, cand.psych. og specialist i psykopatologi samt neuropsykologi, i denne digitale lektion deler ud af sin mangeårige erfaring på området.

Lektionen varer ca. 1 time og 15 minutter. Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Læs mere i vores FAQ.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Louise Brückner Wive om personlighedsforstyrrelser

Louise Brückner Wiwe er psykolog og specialist i psykopatologi samt neuropsykologi, og hun har i mange år arbejdet med at udrede borgere med komplekse baggrunde, herunder mennesker med personlighedsforstyrrelser.

Fra dette arbejde har hun opnået en imponerende indsigt i personlighedsforstyrrelser, og det er denne viden, hun deler ud af i løbet af den digitale lektion.

Med fra lektionen får du bl.a. viden om:

  • Teorien bag personlighedsforstyrrelser, herunder hvad en personlighedsforstyrrelse er, og hvilke personlighedsforstyrrelser man opererer med i de nuværende diagnosesystemer
  • Hvordan man bliver personlighedsforstyrret
  • Hvordan det personlighedsforstyrrede kommer til udtryk
  • Hvordan man tester, om der er tale om en personlighedsforstyrrelse
Video forsmag

Underviser

Louise Brückner Wiwe
Klik for at se
Louise Brückner Wiwe
Louise Brückner Wiwe
SPECIALIST OG SUPERVISOR I NEUROPSYKOLOGI OG PSYKOPATOLOGI, ERFAREN UNDERVISER OG SUPERVISOR MED EGEN PRAKSIS – BRÜCKNER PRAKSIS, AARHUS.
Louise Brückner Wiwe, specialist og supervisor i neuropsykologi og psykopatologi, erfaren underviser og supervisor med egen praksis – Brückner Praksis, Aarhus.
Hun har gennem årene specialiseret sig i supervision af personale ved institutioner med udviklingshæmmede, udredning af borgere med mange former for vanskeligheder samt borgere underlagt retspsykiatriske foranstaltninger.
Louise Brückner Wiwe har desuden udviklet Brückner Boksen og undervist i anvendelse af dette analyseredskab til forståelse af og tilgang til komplekse borgere.