Louise Brückner om personlighedsforstyrrelser - Seminarer
personlighedsforstyrrelser
Handicap & omsorg
E-læring

Louise Brückner om personlighedsforstyrrelser

Opnå større viden om personlighedsforstyrrelser, når Louise Brückner Wiwe, cand.psych. og specialist i psykopatologi samt neuropsykologi, i denne digitale lektion deler ud af sin mangeårige erfaring på området.

Lektionen varer ca. 1 time og 15 minutter.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Vil du have mere e-læring med Louise Brückner Wiwe? Vi har samlet alt hendes e-læring på denne side.

Louise Brückner Wive om personlighedsforstyrrelser

Louise Brückner Wiwe er psykolog og specialist i psykopatologi samt neuropsykologi, og hun har i mange år arbejdet med at udrede borgere med komplekse baggrunde, herunder mennesker med personlighedsforstyrrelser.

Fra dette arbejde har hun opnået en imponerende indsigt i personlighedsforstyrrelser, og det er denne viden, hun deler ud af i løbet af den digitale lektion.

Med fra lektionen får du bl.a. viden om:

  • Teorien bag personlighedsforstyrrelser, herunder hvad en personlighedsforstyrrelse er, og hvilke personlighedsforstyrrelser man opererer med i de nuværende diagnosesystemer
  • Hvordan man bliver personlighedsforstyrret
  • Hvordan det personlighedsforstyrrede kommer til udtryk
  • Hvordan man tester, om der er tale om en personlighedsforstyrrelse
Video forsmag

Underviser

Louise Brückner Wiwe
Klik for at se
Louise Brückner Wiwe
Louise Brückner Wiwe
SPECIALIST OG SUPERVISOR I NEUROPSYKOLOGI OG PSYKOPATOLOGI, ERFAREN UNDERVISER OG SUPERVISOR MED EGEN PRAKSIS – BRÜCKNER PRAKSIS, AARHUS.
Louise Brückner Wiwe, specialist og supervisor i neuropsykologi og psykopatologi, erfaren underviser og supervisor med egen praksis – Brückner Praksis, Aarhus.
Hun har gennem årene specialiseret sig i supervision af personale ved institutioner med udviklingshæmmede, udredning af borgere med mange former for vanskeligheder samt borgere underlagt retspsykiatriske foranstaltninger.
Louise Brückner Wiwe har desuden udviklet Brückner Boksen og undervist i anvendelse af dette analyseredskab til forståelse af og tilgang til komplekse borgere.