Louise Brückner om risikovurderinger - Seminarer
risikovurderinger
Handicap & omsorg
E-læring

Louise Brückner om risikovurderinger

Tag denne digitale lektion med psykolog, Louise Brückner Wiwe, og bliv klogere på, hvordan du laver risikovurderinger, som har øje for hele borgeren og dermed er mere præcise.

Lektionen varer 1 time og 2 minutter.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Vil du have mere e-læring med Louise Brückner Wiwe? Vi har samlet alt hendes e-læring på denne side.

Om risikovurderinger

Når du skal lave risikovurderinger af borgere, som f.eks. er voldsomt udadreagerende eller til fare for sig selv, er det vigtigt, at du har en god forståelse for alt det, der indvirker på borgerens adfærd.

Louise Brückner Wiwe er specialist i psykopatologi og neuropsykologi og har mange års erfaring med udredninger samt risikovurderinger, bl.a. i retspsykiatrien. I denne digitale lektioner deler hun ud af sin store viden og giver vigtige perspektiver på, hvad du skal være særligt opmærksom på i arbejdet med risikovurderinger.

Med fra lektionen får du bl.a.:

  • Indblik i typer af risikovurderinger, herunder den ustrukturerede og de strukturerede (f.eks. HCR-20, START og SVR-20), og deres anvendelighed
  • Perspektiver på vigtigheden af en åben, gennemsigtig risikovurdering, hvor borgeren ved, hvad der vurderes på
  • Perspektiver på betydningen af resonans og dissonans i vurderingen af borgeren, herunder den fagprofessionelles egen rolle i risikovurderingen
  • Viden om Brückner Boksen som metode til at få et helhedsbillede af den gældende borger, så vurderingen med større sandsynlighed bliver korrekt
Video forsmag6

Kunderne siger:

“Jeg synes, at Louise Brückner er mega inspirerende at høre på og rigtig god til at formulere sig. Hun kører bare derudad, så det fangede mig helt, og hun favner så bredt, fordi hun både er forbi unge, gamle, indsatte, demente osv., så man hele tiden kan omsætte det til egen praksis.” - Maiken Andrés, social og sundhedsassistent på Bornholm

Louise Brückner om risikovurderinger

Underviser

Louise Brückner Wiwe
Klik for at se
udtalelser
Klik for at se
Louise Brückner Wiwe
Louise Brückner Wiwe
SPECIALIST OG SUPERVISOR I NEUROPSYKOLOGI OG PSYKOPATOLOGI, ERFAREN UNDERVISER OG SUPERVISOR MED EGEN PRAKSIS – BRÜCKNER PRAKSIS, AARHUS.
Louise Brückner Wiwe, specialist og supervisor i neuropsykologi og psykopatologi, erfaren underviser og supervisor med egen praksis – Brückner Praksis, Aarhus.
Hun har gennem årene specialiseret sig i supervision af personale ved institutioner med udviklingshæmmede, udredning af borgere med mange former for vanskeligheder samt borgere underlagt retspsykiatriske foranstaltninger.
Louise Brückner Wiwe har desuden udviklet Brückner Boksen og undervist i anvendelse af dette analyseredskab til forståelse af og tilgang til komplekse borgere.
udtalelser
Flere udtalelser
Maiken Andrés, social og sundhedsassistent på Bornholm
“At man har adgang til lektionerne i 12 måneder gør, at der ikke er noget stress på. Jeg behøver ikke kunne huske det hele, for jeg kan bare gå tilbage om en måned og høre det hele igen.”

“Jeg synes bare, Louise Brückner er god til at gribe én, og jeg synes, man kan bruge alle lektionerne med hende og koble dem sammen!”