Certified specialist in ADHD  - Seminarer
ADHD
Digital læring
E-læring

Certified specialist in ADHD 

Currently being translated. Stand by.


På dette helt unikke digitale uddannelsesforløb bliver du certificeret specialist i ADHD af en af verdens førende eksperter på området, Dr. Russell Barkley.

Du får mere end 25 timers undervisning fra Dr. Russell Barkley, og dertil kommer undervisning fra en række danske fagpersoner, bl.a. psykolog Bo Hejlskov Elvén og fysioterapeut Pernille Thomsen.

Uddannelsen består af 4 moduler med videooplæg og øvelser, og du vælger selv, om du vil have fokus på børn og unge eller på voksne.

Læs mere om den helt særlige uddannelse herunder.

Bliv ADHD-specialist

Det vurderes, at 2-5 % af alle børn opfylder diagnosekriterierne for ADHD, og at ca. 2 % af alle voksne har diagnosen.  ADHD kan have store konsekvenser for børns fremtid, hvis den ikke opdages og behandles. Det bedste, vi kan gøre som fagprofessionelle for såvel børn som voksne med diagnosen, er at forstå, hvordan de oplever verden, og hvordan vi bedst kan støtte dem i at navigere i den.

"ADHD is not a problem with knowledge, it is a problem with performance." – Dr. Russell Barkley, ph.d.

Med viden om hvordan ADHD påvirker hjernens mekanismer, kan du med de rette metoder støtter og vejlede personer med ADHD til at leve et liv,  hvor diagnosen ikke er altoverskyggende.

Bliv certificeret specialist i ADHD med godkendelse af Dr. Russell Barkley

Seminarer.dk har i samarbejde med Dr. Russell Barkley udviklet en uddannelse, som klæder dig på med evidensbaseret viden inden for ADHD, så du - efter endt uddannelse - har de allerbedste forudsætninger for at rådgive, coache og vejlede børn, unge og voksne med ADHD. På uddannelsen leverer Dr. Russell Barkley over 25 timers undervisning (på engelsk) inden for forskellige temaer centreret omkring diagnosen.

Derudover har vi samlet nogle af Danmarks førende eksperter på området, som leverer digitale lektioner, der bringer temaerne ind i en dansk kontekst.

De danske undervisere, som du kan møde i løbet af uddannelsen, er:

Per Hove Thomsen, overlæge Anne-Mette Lange, psykolog (kommer snart) Bo Hejlskov Èlven, psykolog Pernille Thomsen, fysioterapeut

Målgruppen: Uddannelsen er målrettet fagprofessionelle, der arbejder med børn, unge eller voksne med ADHD.