Fundraising - Seminarer
fundraising
Ledelse
Kursus

Fundraising

Virkeliggør din projektidé! Med dette kursus sætter vi fokus på fundraising og giver dig viden om og redskaber til, hvordan du:

  • Sammensætter et strategisk veludført projekt
  • Griber ansøgningsarbejdet an
  • Møder forventningerne til, hvad din projektbeskrivelse skal indeholde
  • Sikrer dig en gnidningsløs ansøgningsproces
Kalenderen er fyldt med frister for relevante ansøgningspuljer, men det virker ofte helt uoverskueligt at skulle i gang med fundraisingprocessen. Men sådan behøver det ikke at være! Midler til projekter inden for f.eks. særlige sociale formål, styrket efterværn for tidligere anbragte unge eller indsats til mennesker med psykiske vanskeligheder og samtidigt misbrug er inden for rækkevidde, hvis du står med et visionært og godt gennemarbejdet koncept, der bl.a. adresserer disse problemer.

Der er milliarder at hente ved styrelser, ministerier, regioner, fonde mv., men hvis du skal have del i midlerne, kræver det, at du har et godt projekt og en gennemarbejdet projektbeskrivelse og ansøgning. Og det stiller også krav til et godt samarbejde både internt og eksternt med samarbejdspartnere allerede i projektets udviklingsfase.
Webgrafik_Fundraising4
Kurset har fokus på de overordnede strategier og metoder i fundraisingprocessen i forhold til, hvordan du tilrettelægger processen, skruer et godt projekt sammen og med succes håndterer programmerne, puljerne og fondene i ansøgningsfasen. Alt sammen med det formål, at processen ender med den helt ekstraordinære ansøgning. Derudover bliver du gjort opmærksom på, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

Kurset henvender sig til alle, der sidder med fundraising og i det hele taget fundraising af midler fra diverse puljer, regioner, fonde mv. Der er ikke tale om et skrivekursus, men et strategi- og metode-fokuseret kursus.
Webgrafik_Fundraising3

Du får viden om, indsigt i og redskaber til, hvordan du:

skruer et projekt strategisk godt sammen, så chancerne for succes er størst
griber selve ansøgningsarbejdet mest hensigtsmæssigt an
håndterer programmerne, puljerne og fondene på den mest optimale måde, herunder hvad puljerne, fondene og programmerne forventer at få beskrevet i projektbeskrivelsen
sikrer dig en gnidningsløs ansøgningsproces fra start til slut internt på tværs af f.eks. afdelinger eller faggrupper samt i forhold til eksterne samarbejdspartnere - det være sig offentlige som private

Derudover kommer Lotte Jensen ind på, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på i forbindelse med din ansøgningsproces.

fundraising

Underviser

Lotte Jensen
Klik for at se
Lotte Jensen
Lotte Jensen
Direktør og indehaver af projektudviklings- og fundraisingfirmaet Up Front Europe og medejer af www.UpFrontNet.dk , som er en database over støtteordninger, fonde m.v.
Lotte Jensen har arbejdet med fundraising og projektudvikling som selvstændig siden 1989 og har bred erfaring inden for alle sektorer. Hun har tidligere været ansat som projektleder på udviklingsprojekter i regi af DGI, Dansk Ungdoms Fællesråd samt Århus Kommunes Fritids- og Kulturforvaltning. Derudover har hun tidligere fungeret som ekstern lektor på Syddansk Universitet.

Praktisk information

Kurset afholdes på Scandic Silkeborg
Den 28. oktober 2020 på Scandic Silkeborg
Fra kl. 9.00-16.00
Prisen inkluderer et gratis prøvemedlemsskab af www.upfrontnet.dk på 3 måneder til en værdi af ca. 800,- kr.
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Du får deltagerbevis på dagen.
Scandic Silkeborg
Scandic Silkeborg
UDDYBET TID OG STED
Den 28. oktober 2020 på Scandic Silkeborg

Fra kl. 09.00-16.00
PRISEN
Pris for deltagelse kr. 2.988,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen inkluderer et gratis prøvemedlemsskab af www.upfrontnet.dk på 3 måneder til en værdi af ca. 800,- kr.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Se status for din arbejdsplads under Loyalitetsrabat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.