Fundraising - Seminarer
Ledelse
Kursus

Fundraising

– Hvilke typer af projekter efterspørger tilskudsgiverne
– Lav en projektbeskrivelse og ansøgning, der er svær at afvise
– Opstil et transparent budget og finansieringsplan

Webgrafik_Fundraising

Fundraising

Kalenderen er fyldt med frister for relevante ansøgningspuljer, men det virker ofte helt uoverskueligt at skulle i gang med fundraisingprocessen. Men sådan behøver det ikke at være! Midler til projekter indenfor f.eks. særlige sociale formål, styrket indsats til mænd i krise eller måske udbredelse af og forankring af indsats til mennesker med psykiske lidelser er indenfor rækkevidde - det kræver blot en strategisk udformet projektbeskrivelse og sublim ansøgning.

Spørgsmålet er bare, hvordan vi laver en god projektbeskrivelse og en unik ansøgning, så den går igennem.
Fundraising
Der er milliarder at hente ved styrelser, ministerier, regioner, fonde mv., men hvis du skal have del i midlerne, kræver det, at du har et godt projekt og en gennemarbejdet projektbeskrivelse og ansøgning. Og det stiller også krav til et godt samarbejde både internt og eksternt med samarbejdspartnere allerede i projektets udviklingsfase.

Kurset har fokus på de overordnede strategier og metoder i fundraisingprocessen i forhold til, hvordan du tilrettelægger processen, skruer et godt projekt sammen og med succes håndterer programmerne, puljerne og fondene i ansøgningsfasen. Alt sammen med det formål, at processen ender med den helt ekstraordinære ansøgning. Derudover bliver du gjort opmærksom på, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

Kurset henvender sig til alle, der sidder med fundraising og i det hele taget rejsning af midler fra diverse puljer, regioner, fonde mv. Der er ikke tale om et skrivekursus, men et strategi- og metode-fokuseret kursus.
Webgrafik_Fundraising2

Direktør Lotte Jensen fra Up Front Europe giver dig viden om, indsigt i og redskaber til, hvordan du:

skruer et projekt strategisk godt sammen, så chancerne for succes er størst
griber selve ansøgningsarbejdet mest hensigtsmæssigt an
håndterer programmerne, puljerne og fondene på den mest optimale måde, herunder hvad puljerne, fondene og programmerne forventer at få beskrevet i projektbeskrivelsen
sikrer dig en gnidningsløs ansøgningsproces fra start til slut internt på tværs af f.eks. afdelinger eller faggrupper samt i forhold til eksterne samarbejdspartnere - det være sig offentlige som private
griber fundraisingarbejdet an, hvis du allerede har udviklet projektet

Derudover kommer Lotte Jensen ind på, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på i forbindelse med din ansøgningsproces.

Fundraising

Underviser

Lotte Jensen
Klik for at se
Lotte Jensen
Lotte Jensen
Direktør og indehaver af projektudviklings- og fundraisingfirmaet Up Front Europe og medejer af www.UpFrontNet.dk , som er en database over støtteordninger, fonde m.v.
Lotte Jensen har arbejdet med fundraising og projektudvikling som selvstændig siden 1989 og har bred erfaring indenfor alle sektorer. Hun har tidligere været ansat som projektleder på udviklingsprojekter i regi af DGI, Dansk Ungdoms Fællesråd samt Århus Kommunes Fritids- og Kulturforvaltning. Derudover har hun tidligere fungeret som ekstern lektor på Syddansk Universitet.

Praktisk information

Kurset afholdes på hhv. Scandic Kolding og Scandic Roskilde
Kolding og Roskilde
Den 29. januar 2020 på Scandic Kolding
Den 30. januar 2020 på Scandic Roskilde
Begge dage kl. 9.00-16.00
Inkl. gratis prøvemedlemsskab af www.upfrontnet.dk
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Du får deltagerbevis på dagen.
Scandic Kolding
Scandic Kolding
Scandic Roskilde
Scandic Roskilde
UDDYBET TID OG STED
Kurset afholdes to steder i landet - vælg mellem:
Den 29. januar 2020 på Scandic Kolding
Den 30. januar 2020 på Scandic Roskilde

Begge dage kl. 9.00-16.00

Du får deltagerbevis på dagen.
PRISEN
Pris for deltagelse kr. 2.988,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen inkluderer et gratis prøvemedlemsskab af www.upfrontnet.dk på 3 måneder til en værdi af ca. 800,- kr.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Se status for din arbejdsplads under Loyalitetsrabat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.