Neuroaffektiv ledelse - ledelse med hjerne og hjerte - Seminarer

Havnegade 90, 5000 Odense C • Tlf: 66 15 90 43

Neuroaffektiv ledelse – ledelse med hjerne og hjerte

Brug hjernens potentiale - og bliv en bedre og mere helstøbt leder. Få redskaber til at forløse potentiale i dit lederskab. Kursus om neuroaffektiv ledelse!
400x292px_Neuroaffektiv-ledelse
Neuroaffektiv ledelse  – Brug hjernens potentiale – og bliv en bedre og mere helstøbt leder

Se også artikel om neuroaffektiv ledelse med Peter Kofoed

Kender du hjernens spilleregler? Er du opmærksom på de ubevidste mekanismer i hjernen, der skaber modvilje eller manglende motivation? Og kan du navigere i dine egne og medarbejdernes følelser og reaktioner?   

Du kan blive endnu bedre til at lede dig selv og andre, hvis du har indsigt i hjernens muligheder og begrænsninger – hjernen er nøglen til trivsel, motivation og gode præstationer! Hvis du lytter til hjernens signaler og forstår dens præmisser, vil du opleve en lethed i dit lederskab og en større sikkerhed i dit samspil.

I en konstant foranderlig verden med et stort arbejdspres, skal du ofte forholde dig til dine egne og medarbejdernes følelser. Derfor er det også vigtigt, at du bringer dine personlige kompetencer ind i dit lederskab. Det er helt afgørende, at du har en forståelse for de følelser, der er på spil i organisationen samt formår at være autentisk og regulere dine emotioner optimalt.

Neuroaffektiv ledelse tager afsæt i menneskets grundlæggende konstruktion, hjernens kapacitet, dens potentiale og muligheder for udvikling. Hjernen styrer både vores evne til tænkning og handlekraft, vores følelser, vores samspilskompetencer og de basale selvregulerings-mekanismer. God ledelse handler i høj grad om, at du udnytter dette potentiale i dig selv og i dit samspil med medarbejdere, kollegaer og andre – og at du skaber en stærk forbindelse mellem hjerne og hjerte.

Dagens indhold

Denne dag sætter fokus på neuroaffektiv ledelse, og giver dig nye perspektiver på udviklingen af dit personlige lederskab, på ledelse af medarbejdere og på ledelse af teams. Og du får en helt ny værktøjskasse til at forløse hjernen og hjertets potentiale i dig selv og de mennesker, du skal lede. Formålet er at skabe visioner, relationer og mødeøjeblikke, der kan flytte dig, din afdeling, dit team, dine medarbejdere, din organisation, hen imod den bedst mulige varetagelse af den fælles opgave og det fælles mål. Ledelse med hjerne og hjerte styrker din handlekraft og evne til at navigere i en kompleks organisatorisk virkelighed.  

Dagens udbytte

Kurset tager udgangspunkt i hjernens logikker – og at vores adfærd og samspil er styret af tilstande i hjerne og nervesystem. Vi tager afsæt i den nyeste hjerneforskning, som også dokumenterer, at instinkter og følelser spiller en afgørende rolle for den måde, vi tænker, handler og er sammen på.

Kurset består af en blanding af undervisning, refleksion, dialog og øvelser.

Dagens underviser

Peter Kofoed, konsulent og psykoterapeut. Peter Kofoed har specialiseret sig i neuroaffektiv psykologi- og ledelse. Han har i mange år haft sin egen praksis og været supervisor for offentlige og private organisationer. Peter Kofoed coacher løbende ledere og ledergrupper. Han har desuden ledet uddannelser i psykoterapi, supervision og procesledelse.  

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen