Interview med Anne Dorthe Hasholt - 2-årig uddannelse i kognitiv terapi og metode - Seminarer
Personlig udvikling
Artikel

Interview med Anne Dorthe Hasholt – 2-årig uddannelse i kognitiv terapi og metode

Seminarer.dk har taget en snak med underviser Anne Dorthe omkring den 2-årige uddannelse i kognitiv terapi og metode.

Af Seminarer.dk
anne dorthe hasholt
2-årig uddannelse i kognitiv terapi og metode.

Den 24. marts 2020 starter hold 2 af Seminarer.dk’s 2-årige uddannelse i kognitiv terapi og metode. Uddannelsen er lavet i samarbejde med Anne Dorthe Hasholt, som i mange år har været en del af Seminarer.dk’s Uddannelse i Kognitiv terapi og metode, Kognitivbaseret Mindfulnessuddannelse, Grunduddannelse i Compassion Focused Therapy (CFT) og mange flere.

Seminarer.dk har taget en snak med underviser Anne Dorthe Hasholt omkring den 2-årige uddannelse i kognitiv terapi og metode. Hvem henvender uddannelsen sig til? Hvad skal man bruge uddannelsen til? .. og meget mere! Hør hvad hun havde at sige her!

Læs mere om vores 2-årige uddannelse i Kognitiv Terapi og Metode lige her

2-årig uddannelse i kognitiv terapi og metode

Seminarer.dk’s 2-årig Uddannelse i Kognitiv Terapi består af 20 dages undervisning og 30 timers supervision og er rettet mod dig, der ønsker at gå mere i dybden med den kognitive metode samt kunne bringe denne viden i spil både fagligt og personligt. Læs mere om uddannelsen her! 

Du kan deltage på denne uddannelse, uanset om du er helt ny på det kognitive felt, eller du tidligere har deltaget på vores grunduddannelse. I sidstnævnte tilfælde giver denne uddannelse dig dybere indsigt i den kognitive teori og øger dine kompetencer, så du bliver endnu bedre til at anvende den kognitive tilgang i praksis. Teorien, som du lærer på uddannelsen, kobles kontinuerligt til praksis og konkrete færdigheder trænes både gennem øvelser og supervision. 

Anne Dorthe Hasholt er klinisk autoriseret psykolog med speciale i kognitiv terapi og Mindfulness-baseret kognitiv behandling. Hun er en yderst rutineret underviser og foredragsholder, der med stor indlevelsesevne formår at formidle kompliceret teori på en praksisnær og levende måde. Anne Dorthe Hasholt underviser også på Seminarer.dk’s uddannelser i Kognitiv Mindfulness, Compassion Focused Therapy og Grunduddannelsen i Kognitiv Terapi & Metode. Læs hele hendes CV her. 

Læs mere om uddannelsen her!