Mindfulness: Tag en pause med 3 minutters meditation - Seminarer
Personlig udvikling
Artikel

Mindfulness: Tag en pause med 3 minutters meditation

Her får du en lille meditationsøvelse fra psykolog og Mindfulness-instruktør, Anne Dorthe Hasholt

Mindfulness øvelse
Pyha! Af og til går det hele en smule for stærkt i hverdagen, eller livet tager pludselig en uventet drejning, som midlertidigt tager pusten fra os. På sådanne tidspunkter kan vi opleve et ekstra stort behov for at få ro i hovedet og kroppen, men også når hverdagen – og livet – føles i balance, kan det være meget gavnligt med en pause for krop og sind. Forskning viser, at du kan styrke din mentale sundhed, hvis du regelmæssigt udfører mindfulness. Du kan bl.a. opnå bedre koncentration, hukommelse, søvn, indlæringsevne og humør.

Hvis du har brug for et pusterum, kan du sætte farten ned med nedenstående meditationsøvelse, der tager omtrent tre minutter. Øvelsen er lavet af Anne Dorthe Hasholt, som er autoriseret psykolog og mindfulness-instruktør. Hvis du vil have en lidt længere øvelse, kan du finde den her.

Anne Dorthe Hasholt underviser også på vores kognitivbaserede Mindfulness-uddannelsehvor du får stor viden om, og øvelser i, mindfulness, men også grundig indføring i kognitiv adfærdsterapi, så du forstår, hvordan disse øvelser påvirker hjernen.

Rigtig god fornøjelse!

Relevante arrangementer

Kognitivbaseret Mindfulnessuddannelse
Uddannelse

Kognitivbaseret Mindfulnessuddannelse

Jylland

Som noget ganske unikt tager denne uddannelse afsæt i kognitiv adfærdsterapi, så du får større forståelse for, hvad du gør, og hvorfor det virker, når du arbejder med menneskers sind ved hjælp af mindfulness.  Bliv undervist af psykolog og specialist i mindfulness, Anne Dorthe Hasholt, som har uddannet mere end 2000 kursister hos os, og få bl.a.:

Viden om teorien bag kognitiv adfærdsterapi Forståelse for indvirkningen af mindfulness på processer i hjernen Træning og forskellige øvelser til brug såvel professionelt som privat

 

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Stærk og troværdig kommunikation med Tina Bilsbo
Kursus

Stærk og troværdig kommunikation med Tina Bilsbo

Jylland & Sjælland

På dette kursus bliver du undervist af Tina Bilsbo – hele mediebranchens hemmelige våben, værtstræner og public speaking coach – når hun bl.a. giver dig redskaber til at håndtere din nervøsitet, sikre god stemmeføring og skabe bedre overensstemmelse mellem ord og kropssprog, så din kommunikation bliver klar og troværdig. 

Læs mere
Naturen som udviklingsrum for børn
Kursus

Naturen som udviklingsrum for børn

Lær at bruge naturen i det pædagogiske arbejde med børn med adfærds-, kontakt- og trivselsvanskeligheder. I løbet af den interessante kursusdag opnår du bl.a.:

Viden om naturens positive indvirkning på børn Kendskab til, hvordan motivation, selvkontrol og sanseintegration er nyttige redskaber til regulering af børns vågenhedsniveau Inspiration til senso-motoriske lege, der møder børns behov for at få kontrol over egen krop og behovet for at kontrollere mængden af sanseinput fra omgivelserne
Læs mere
Forebyg sårbarhed med compassion – styrk resiliensen hos borgeren
Kursus

Forebyg sårbarhed med compassion – styrk resiliensen hos borgeren

Lær at anvende compassion-strategier i arbejdet med at forebygge og afhjælpe sårbarhed hos dine borgere! På kurset får du værdifuld viden og praksisnære redskaber fra Morten Sodemann, professor og overlæge, samt Helle Laursen, cand.mag. og certificeret underviser i Mindful Self-Compassion. Sammen bidrager de bl.a. med viden om typiske sårbarhedsudløsende faktorer og indsigt i, hvordan du mindsker borgerens følelsesmæssige ubehag.  

Læs mere