Mindfulness: Tag en pause med 3 minutters meditation - Seminarer
Alle nyheder
Artikel

Mindfulness: Tag en pause med 3 minutters meditation

Her får du en lille meditationsøvelse fra psykolog og Mindfulness-instruktør, Anne Dorthe Hasholt

Af Nana Rafn
Mindfulness øvelse
Pyha! Af og til går det hele en smule for stærkt i hverdagen, eller livet tager pludselig en uventet drejning, som midlertidigt tager pusten fra os. På sådanne tidspunkter kan vi opleve et ekstra stort behov for at få ro i hovedet og kroppen, men også når hverdagen – og livet – føles i balance, kan det være meget gavnligt med en pause for krop og sind. Forskning viser, at du kan styrke din mentale sundhed, hvis du regelmæssigt udfører mindfulness. Du kan bl.a. opnå bedre koncentration, hukommelse, søvn, indlæringsevne og humør.

Hvis du har brug for et pusterum, kan du sætte farten ned med nedenstående meditationsøvelse, der tager omtrent tre minutter. Øvelsen er lavet af Anne Dorthe Hasholt, som er autoriseret psykolog og mindfulness-instruktør. Hvis du vil have en lidt længere øvelse, kan du finde den her.

Anne Dorthe Hasholt underviser også på vores kognitivbaserede Mindfulness-uddannelsehvor du får stor viden om, og øvelser i, mindfulness, men også grundig indføring i kognitiv adfærdsterapi, så du forstår, hvordan disse øvelser påvirker hjernen.

Rigtig god fornøjelse!

Relevante arrangementer

Kognitivbaseret mindfulness uddannelse
Uddannelse

Kognitivbaseret mindfulness uddannelse

Jylland

Som noget ganske unikt tager denne mindfulness uddannelse afsæt i kognitiv adfærdsterapi, så du får større forståelse for, hvad du gør, og hvorfor det virker, når du arbejder med menneskers sind ved hjælp af mindfulness. Du bliver undervist af psykolog og specialist i mindfulness, Anne Dorthe Hasholt, som har uddannet mere end 2000 kursister hos os. På mindfulness uddannelsen får du bl.a.:

Viden om teorien bag kognitiv adfærdsterapi Forståelse for indvirkningen af mindfulness på processer i hjernen Træning og forskellige øvelser til brug såvel professionelt som privat

Vær opmærksom på, at trin 2 forudsætter, at man har deltaget på trin 1 eller tilsvarende.

Husk at se introvideoen herunder med underviser Anne Dorthe Hasholt. Se bl.a., hvad du kan få ud af at deltage på vores mindfulness uddannelse, og hvorfor mindfulness kan være det helt rigtige for dig.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Dit selvhelbredende sind
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Jylland & Sjælland

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Læs mere
Regenerativ ledelse kursus – en holistisk og systemisk tilgang til ledelse
Webinar

Regenerativ ledelse kursus – en holistisk og systemisk tilgang til ledelse

Sid klar, når den internationale ledelsesekspert og pioner inden for regenerativ ledelse, Giles Hutchins, på dette 2-timers webinar giver dig indblik i regenerativ ledelse, og hvordan du forbedrer og fremtidssikrer din organisation med inspiration fra naturen.

Regenerativ ledelse er en ledelsesfilosofi og -praksis, der er inspireret af naturens logik og systemer og handler om at skabe mere værdi, end man tager – for sig selv, medarbejderne, organisationen og naturen.

På webinaret klæder Giles Hutchins dig bl.a. på med viden om:

Det nødvendige skifte i mindset og ledelsestankegang, der skal til for at fremtidssikre organisationer Forskellen mellem regenerativ ledelse, bæredygtig ledelse og CSR (Corporate Social Responsibility) Redskaber og teknikker til bl.a. at inkorporere agilitet og flow på tværs af organisationen og for dig som leder
Læs mere
Når traumer sætter sig i kroppen
Kursus

Når traumer sætter sig i kroppen

Jylland & Sjælland

Opnå en større forståelse for kroppens reaktioner på traumer, så du kan være med til at styrke trivslen for børn, unge og voksne med traumer. Det sker på denne kursusdag, der tager afsæt i den psykosomatiske traumemodel.

Din underviser er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Gitte Retbøll, og hun sørger for, at du får:

Indsigt i, hvordan du kan tale om traumer og et indblik i, hvordan traumer opstår i barndommen og følger mennesker op igennem livet  Indsigt i, hvorfor det er vigtigt at spørge “Hvad er der sket dig”, når du møder en person med et traume  Indsigt i, hvordan kroppen reagerer på traumer, f.eks. barndomstraumer  Viden om, hvordan traumer sætter sig i kroppen som eksempelvis smerter eller ubehag  Viden om, hvordan smerterne forløses, når traumet behandles 

 

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-grey

5 ud af 6 stjerner

Læs mere