Mindfulness-videoer - Seminarer
Personlig udvikling
Artikel

Mindfulness-videoer

I artiklen får du et indblik i mindfulness. Vi har hele tre mindfulness-videoer til dig med tidligere deltagere og vores mindfulness-underviser, psykolog Anne Dorthe Hasholt.

underviser_anne_dorthe

Artiklen er udgivet i 2017


Det er bevist, at det virker. Så hvorfor hører vi gang på gang, at mindfulness er noget nymodens hippiestads, som overhovedet ikke virker? Sandheden er, at der ikke er noget hold i udtalelser som disse. Ser vi historisk på det, har mindfulness eksisteret i flere tusinde år. Herhjemme blev mindfulness især populært i 00’erne, hvor meditation blev dagligdag for mange.

Det er der god grund til. Der er utallige empiriske studier, der viser, at mindfulness bl.a. kan lindre stress, sænke blodtrykket, mindske kroniske smerter og forbedre din søvn – for bare at nævne nogle få fordele.

Relevant uddannelse: Kognitivbaseret Mindfulness-uddannelse

I videoen nedenfor fortæller psykolog Anne Dorthe Hasholt om mindfulness.

Mænd vs. kvinder

Vi kan ikke komme udenom, at mænd og kvinder er to forskellige arter. Rent faktuelt ser en mande- og en kvindehjerne også forskellige ud, vores hormonspejl er forskelligt og vores strukturering af hjernen er lidt forskellig. Når vi taler om mindfulness i forhold til køn, er vi også forskellige, men både mande- og kvindehjerner har brug for metoden.

Hør hvad vores mindfulness-underviser Anne Dorthe Hasholt har at sige om forskellen mellem mænd og kvinder, når det kommer til mindfulness.

Deltagerrost uddannelse i Mindfulness

Vi har igennem årene fået en masse roser for vores Mindfulnessuddannelse. I videoen nedenfor kan du høre nogle af deltagerne tale om uddannelsen.

Relevante arrangementer

Undgå udbrændthed i arbejdet med psykisk belastede borgere
Kursus

Undgå udbrændthed i arbejdet med psykisk belastede borgere

Jylland & Sjælland

Oplev en udbytterig kursusdag, der sætter spot på, hvordan du undgår at blive drænet for energi i arbejdet med psykisk belastede borgere. Du bliver undervist af psykolog, Anne Dorthe Hasholt, som bl.a. beriger dig med vigtig viden om:

Hvad det vil sige, når mennesker projicerer egne problemstillinger over i andre mennesker, og hvordan du beskytter dig mod dette Hvordan du effektivt konfliktnedtrapper, såvel i relation til borgeren som dig selv Hvordan dit arbejde med sårbare borgere kan vendes til værdifuld selvindsigt og selvudvikling

Bemærk: Der er deltagerbegrænsning på 35 deltagere på denne kursusdag. Book derfor gerne din plads i god tid.

Få pladser tilbage
Læs mere
Skab RO hos borgere med psykiske lidelser
Kursus

Skab RO hos borgere med psykiske lidelser

Jylland & Sjælland

Kom med på dette kursus og få en praksisnær introduktion til træningsmetoden RO-lates, som genskaber kontakten til kroppen.

Når du deltager på kurset, opnår du:

Viden om sammenhængen mellem krop og sind Konkrete redskaber til, hvordan du arbejder ud fra metodens principper Mulighed for at afprøve metoden i praksis

Få mere at vide på siden herunder.

Læs mere
Kan vi undvære lederne?
Debatdag

Kan vi undvære lederne?

Jylland & Sjælland

Debatdag om morgendagens ledelse

Lederløse organisationer er i fremvækst. Selvstyrende teams og agile organisationer med flade hierarkier, der arbejder projektorienteret og afviser hierarkier, er det nye sort.

Moderne medarbejdere kan nemlig godt selv og er dygtige som aldrig før. Vi har de mest veluddannede og kompetente medarbejdere i generationer, og summen af medarbejdernes viden er utvivlsomt større end den viden, lederen sidder inde med.

Skal vi derfor snart indse, at medarbejderne kan stå for det meste selv, og at ledelse er ved at være overvurderet? Og at ledere måske overvurderer sig selv?

Kan vi i virkeligheden undvære lederne?

Læs mere
Husk lige iltmasken – mental styrketræning for ledere i det offentlige
Kursus

Husk lige iltmasken – mental styrketræning for ledere i det offentlige

Jylland & Sjælland

Lær at passe endnu bedre på dig selv i din ledelse – og på dine medarbejdere – gennem brug af mentaltræningsprogrammet IRONMiND, som kan bruges forebyggende eller virke helende for dig, der allerede er under pres.

På denne kursusdag opnår du:

Viden om teorien bag IRONMiND-programmet, herunder: Resiliensforskningen og betydningen af resiliens for vores psyke Studier om menneskets psykiske sundhed og udvikling, herunder viden om hvordan vi skaber trivsel og glæde, og hvad der gør, at nogle klarer sig bedre end andre Indføring i de 8 faktorer i IRONMiND, der er baseret på forskningen bag positiv psykologi Praktisk indføring i en række konkrete øvelser, der er eksemplariske i forhold til at træne egen eller gruppers resiliens

Tilmeld dig inden 1. oktober 2022 og få 50% på tilkøb af det digitale forløb ”Mental sundhed – opbygning af resiliens med IRONMiND(normalpris kr. 3.495 ekskl. moms.). Det er et digitalt forløb, der kan understøtte din implementering af programmet i forhold til træning af egen og andres mentale sundhed. Tilvælges i kurven, når deltagere er indtastet. 

Læs mere