Sådan kommer du på Twitter - Seminarer
Alle nyheder
Artikel

Sådan kommer du på Twitter

1. VÆLG DIT BRUGERNAVN PÅ TWITTER Det første du skal gøre er at vælge et brugernavn, som du vil anvende på Twitter og du skal vælge det med omhu, da brugernavnet indgår i den url, som din side på Twitter får, i formattet: http://twitter.com/brugernavn. Så brugernavnet bliver dit “mærke” eller brand på Twitter og skal […]

Twitter2

1. VÆLG DIT BRUGERNAVN PÅ TWITTER

Det første du skal gøre er at vælge et brugernavn, som du vil anvende på Twitter og du skal vælge det med omhu, da brugernavnet indgår i den url, som din side på Twitter får, i formattet: http://twitter.com/brugernavn. Så brugernavnet bliver dit “mærke” eller brand på Twitter og skal give en eller anden form for mening. Det kan være dit eget navn eller et virksomhedsnavn – det kommer an på hvad du skal bruge din Twitter konto til. Men vælg det med omhu.

– for resten brugernavnet kan ikke indeholder ordet “twitter”.

Du bliver derefter bedt om at finde venner fra dine e-mailkonti – vent med det, indtil du har sat din Twitter-profil ordentligt op. Men nu har du oprettet en Twitter konto.

2. REDIGER DIN TWITTER KONTO

Det næste trin er at klikke på linket ‘settings’ i menuen foroven. Det første du skal gøre er at vælge din tidszone (Danmark?) og så et link til din website, blog eller en side, du holder meget af. Twitter tillader kun ét link, så vælg det med omtanke, selv om du dog kan ændre det igen. Når du får en række “followers” vil mange af dem klikke på linket for at “tjekke dig ud” og du vil få en del trafik fra linket og kan således anvende det til reklame eller måske endda til affiliate produkter.

Dernæst skal du skrive en kort beskrivelse (Bio) af dig selv eller dit firma på kun 160 tegn. Her har du mulighed for at markedsføre dig selv og/eller din virksomhed og nævn endelig de søgeord, som du er interesseret i og vil twitte om. Til sidst skriver du hvor du befinder dig i verden og lad være med at sætte et hak i “protect my updates” for ellers vil ingen kunne læse dine beskeder og det er jo ikke meningen.

GØR DIN TWITTERPROFIL PERSONLIG

VÆLG DIT TWITTER FOTO ELLER BILLEDE

Hvis du ikke uploader et billede bliver du tildelt det brune Twitter-billede med de to mærkelige cirkler i stedet. Det er ikke særligt attraktivt og det får dig til at se ud som om, du ikke er seriøs med Twitter. Så sørg for at du uploader et billede af dig selv og helst ikke et virksomhedslogo.

DESIGN DIN EGEN TWITTER PROFIL

Twitter giver dig mulighed for at ændre baggrund på din Twitter-side. De stiller selv forskellige baggrundsbilleder og baggrundsfarver til rådighed, er dette ike helt godt nok, så kan du får dit helt eget, personlige design.

Hvis du selv har evnerne, kan du lave dit eget baggrundsbillede, hvor du bruger pladsen til venstre på siden til at skrive noget mere om dig selv eller markedsføre din virksomhed og dens produkter eller services.

Nu er du kommet godt på twitter og skal nu til at finde spændende indhold, der bliver delt af dine venner. En god måde at komme igang med det på, er at starte med at “opdage Twitter” Det kan du gøre ved at søge på forskellige hastags # – Men hvad er et hashtag, eller havelåge.

#Hashtags#

#-symbolet, som også kaldes et hashtag, bruges til at markere nøgleord eller emner i en besked, på twitter kaldet et tweet. Det blev oprindelig oprettet af Twitter-brugere som en måde at kategorisere beskeder på.

Hvis du tilføjer hashtag-symbolet før et relevant nøgleord eller en sætning (uden mellemrum) i dit tweet, kategoriseres tweetet, og det vises nemmere i Twitter Søg. Hvis du klikker på et ord med hashtag i en besked, får du vist alle andre tweets, som er markeret med dette nøgleord. Hvis du tweeter med et hashtag, og dine tweets er offentlige, kan enhver der søger efter det pågældende hashtag, finde dit tweet.

Prøv eksempelvis at søge på #BesselLive i Twitter søg og se hvad der kommer frem

Du kan følge Seminarer.dk ved at søge på seminarerDK i “opdag” feltet.

Relevante arrangementer

Ængstelig personlighed – den oversete lidelse
Kursus

Ængstelig personlighed – den oversete lidelse

Jylland & Sjælland

Få redskaber til at hjælpe borgere og patienter med en ængstelig evasiv personlighedsstruktur

Læs mere
Når traumer sætter sig i kroppen
Kursus

Når traumer sætter sig i kroppen

Jylland & Sjælland

Opnå en større forståelse for kroppens reaktioner på traumer, så du kan være med til at styrke trivslen for børn, unge og voksne med traumer. Det sker på denne kursusdag, der tager afsæt i den psykosomatiske traumemodel.

Din underviser er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Gitte Retbøll, og hun sørger for, at du får:

Indsigt i, hvordan du kan tale om traumer og et indblik i, hvordan traumer opstår i barndommen og følger mennesker op igennem livet  Indsigt i, hvorfor det er vigtigt at spørge “Hvad er der sket dig”, når du møder en person med et traume  Indsigt i, hvordan kroppen reagerer på traumer, f.eks. barndomstraumer  Viden om, hvordan traumer sætter sig i kroppen som eksempelvis smerter eller ubehag  Viden om, hvordan smerterne forløses, når traumet behandles 

 

Læs mere
DLD – en overset sproglig udviklingsforstyrrelse
Kursus

DLD – en overset sproglig udviklingsforstyrrelse

Jylland & Sjælland

Det anslås, at 7-8% af alle børn har Developmental Language Disorder (DLD), udviklingsmæssig sprogforstyrrelse. Der er dog tale om et skjult handicap, som ofte er svært at opdage. Tag derfor med på denne temadag, som giver dig kompetencer til at spotte og hjælpe børn og unge med DLD. Mere konkret får du:

Viden om generel og forsinket sprogudvikling hos børn Konkret og håndgribelig viden om DLD Redskaber til at spotte de børn, som har brug for hjælp En lang række konkrete og praksisnære tips til, hvordan du kan hjælpe børn med DLD Gode tips til at finde yderligere viden om DLD

Underviser på dagen er ph.d. og audiologopæd Trine Printz.

Læs mere
Traumer og deres effekt på borgere og fagprofessionelle
Kursus

Traumer og deres effekt på borgere og fagprofessionelle

Jylland & Sjælland

Jo mere du ved og forstår om traumer, des bedre kan du gøre en vedvarende forskel for dine borgere og samtidig passe på dig selv i relationen. Kom derfor med på disse temadage i selskab med Louise Brückner Wiwe, specialist i neuropsykologi og psykopatologi, samt Camilla Bechsgaard, cand.psyk. og VISO-specialist.

Ved at tilmelde dig får du to temadage, hhv. en teoridag og en praksisdag, og efter dagene har du:

Opnået en teoretisk forståelse for sammenhængen mellem traumer og udviklingen af bl.a. hjernen, personlighed, sindslidelser, misbrug og spiseforstyrrelser Fået kendskab til ICD-11’s diagnoser af PTSD og kompleks PTSD og kan anvende analyseredskaber til at skabe overblik over borgernes liv og yde støtte Fået indblik i, hvordan du kan være med til at skabe optimale betingelser for en hverdag, som hjælper til at forstå traumernes effekt på nutiden og mindsker effekterne af borgernes traumehåndtering
Læs mere