E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Offentlig Overenskomst-Konflikt (OK18)

Offentlig Overenskomst-Konflikt (OK18)

Seminarer.dk stiller fuld sikkerhed for vore kursister og deres kompetenceudvikling

Vi har været i dialog med vores hoteller og undervisere og er blevet enige om den mest fleksible løsning for vores kunder.
Har du tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, som kan blive konfliktramt, så mister du hverken din kompetenceudvikling eller dine penge.

Fra og med arrangementerne d. 4. april 2018 vil vi 8 dage før en afholdelse offentliggøre om arrangementet gennemføres eller aflyses. Dette gælder, så længe konflikten er en realitet eller vurderes at blive en realitet.

Kurser og uddannelser fra Seminarer.dk får flotte evalueringer. Udover dygtige undervisere skyldes dette engagerede og dialog-lystne kursister.
Derfor ønsker vi ikke, at gennemføre arrangementer, som grundet frameldinger fra konfliktramte kursister, risikerer mindre dialog og sparring og derved en ringere faglig kvalitet og oplevelse.

Har du allerede tilmeldt dig eller overvejer du at tilmelde dig?
8 dage før afholdelsesdagen offentliggør vi på forsiden af Seminarer.dk samt på vores Facebookside, om et kursus gennemføres eller aflyses.
Alle konfliktramte arrangementer med en “normal” efterspørgsel vil i stedet blive genudbudt i 2. halvår af 2018. Derfor opfordrer vi alle interesserede til ikke at vente på det evt. genudbud, men i stedet tilmelde sig her og nu inden den planlagte afholdelse.

Alle kursister, som er tilmeldt et kursus, der bliver aflyst pga. konflikten, vil få tildelt et tilgodebevis, som gælder til et valgfrit 1-dags-arrangement inden for 12 måneder.

På den måde ønsker vi at skabe fuld sikkerhed for, at vore kursister ikke går glip af kompetenceudvikling i 2018.

Giver ovenstående anledning til spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via vores Facebookside, på telefon: 66159043 eller på e-mail seminarer@seminarer.dk.

Med venlig hilsen

Nicky Strandstoft
Adm. Direktør & Ejer, Seminarer.dk

Gå til top