Pernille Thomsen om Bindevæv - the basics - Seminarer
bindevæv
Personlig udvikling
E-læring

Pernille Thomsen om Bindevæv – the basics

Se denne digitale lektion med fysioterapeut, Pernille Thomsen, hvor hun giver spændende viden om bindevævet samt en række øvelser til at få gang i netop bindevævet.

Lektionen varer ca. 60 minutter, herunder 12 minutters øvelsesdel.

Pris:
399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms) eller
499 kr. ekskl. moms (623,75 kr. inkl. moms) hvis du ønsker bogen ‘Bindevæv – the basics’ med i købet. Den kan tilgås og downloades på vores digitale platform efter køb.

Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.

Det vigtige bindevæv

Hvordan er bindevævet opbygget, hvad gør det godt for, og kan det f.eks. påvirkes af stress? Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på i denne digitale lektion.

Bindevævet har i en lang årrække været et lidt overset aspekt af kroppen, men efterhånden har forskere fået øjnene op for, hvilken betydning bindevævet har for kroppen, men også for hvordan det påvirkes af ydre omstændigheder som f.eks. stress.

I denne digitale lektion gør fysioterapeut, Pernille Thomsen, dig klogere på bindevæv. Hun har en særdeles levende formidlingsform, og hun trækker på mange års erfaring inden for arbejdet med mental sundhed og stress og dermed koblingen mellem krop og sind.

bindevæv

Med denne digitale lektion får du:

  • Viden om, hvad bindevæv er, og hvordan det er opbygget – herunder forskellen på fast og løst bindevæv, samt hvad hyaluronsyre er
  • Viden om, hvilken funktion bindevæv har – herunder bindevævets betydning for immunforsvaret
  • Viden om, hvad fysisk inaktivitet og inflammation gør ved bindevævet
  • Perspektiver på, om stress kan få bindevævet til at klistre
  • Viden om, hvordan vi kan påvirke bindevævet – herunder massages indvirkning på bindevævet
  • Eksempler på relevant litteratur til videre læsning
  • En video på ca. 12 minutter med øvelser til at få øget mobilitet i kroppen

Lektionen henvender sig til dig, der har en generel interesse for kroppen og dig, der f.eks. arbejder som massør, yogainstruktør, personlig træner, mindfulness-instruktør eller idrætslærer.

Webgrafik_Bindevæv5

Underviser

Pernille-Thomsen
Klik for at se
bindevæv-bog
Klik for at se
Pernille-Thomsen
Pernille Thomsen
FYSIOTERAPEUT, MASTER I SUNDHEDSPÆDAGOGIK, EKSTERN LEKTOR VED FYSIOTERAPEUTUDDANNELSEN
Til daglig driver hun klinikken PernilleFys, hvor hun primært møder børn, som har behov for øvelser til at sænke et overbelastet nervesystem. Pernille Thomsen er forfatter til bogen "Børn, stress og søhestemad" (2020) og medforfatter til “Du skal huske at fodre din søhest” (2017), som hun har skrevet i samarbejde med cand.psych. Charlotte Bjerregaard. Sammen med Charlotte Bjerregaard underviser hun desuden på den digitale uddannelse ”StressBusters – Certificeret bio-psyko-social børne-stressvejleder”.
bindevæv-bog
Bog: Bindevæv - the basics
Sideantal: 28 A4 siders E-BOG
Bogen ”Bindevæv – the basics” af Pernille Thomsen fungerer som et godt supplement til den digitale lektion. På et letforståeligt sprog giver den dig en uddybet gennemgang af de områder, som bliver beskrevet i den digitale lektion. Du kan downloade bogen til din egen computer, tablet eller smartphone, så du altid kan vende tilbage til den.