Sådan skaber du værdi i dit samarbejde med Henrik Leslye - Seminarer.dk
Henrik_Leslye_online_forløb
Personlig udvikling
E-læring

Sådan skaber du værdi i dit samarbejde – online forløb med Henrik Leslye

Tag et spændende online forløb om 4 forskellige personlighedstyper og bliv endnu bedre til at forstå og kommunikere med dine kollegaer og medarbejdere, så trivslen og samarbejdet i dit team bliver meget stærkere.

Varighed: Ca. 4 timer på enten computer, mobil eller tablet – lige når det passer dig.

Kampagnepris: 299 kr. ekskl. moms (normalpris: 1495 kr. ekskl. moms). Du har adgang i 2 år fra købsdato.

Sådan skaber du værdi i dit samarbejde – online forløb med Henrik Leslye

"Giver et godt indblik i samarbejdet med alle 4 typer. Gode forklaringer. Lektionen giver forståelse, indsigt og implementering af 4D Profilen." - deltager på forløbet

Vi mennesker oplever og forstår verden forskelligt. Forskelligheder i et team er en styrke, men kan også blive en udfordring og give konflikter, når forskellige kommunikationsmønstre, adfærd og karaktertræk gør, at vi misforstår hinandens intentioner.

Som leder er det derfor vigtigt, at du sætter dig ind i hvilken type medarbejdere, der er i dit team – så du bedst muligt kan lede og motivere dine medarbejdere og skabe de bedste betingelser for samarbejdet i teamet. Med forståelse for og indsigt i egne og andres handlemønstre – hvorfor vi reagerer, som vi gør, og hvad det er, som driver den enkelte - er det muligt at skabe den tryghed og dynamik i teamet, der får teamet til at fungere optimalt.

Få et effektivt redskab til at skabe bedre trivsel og færre konflikter i dit team

På forløbet ”Sådan skaber du værdi i dit samarbejde” får du et dybere kendskab til 4D Profilen, som et simpelt og effektivt redskab til at forstå de 4 grundlæggende persontyper; FØLERENTÆNKERENHANDLEREN og FORANDREREN. 4D Profilen åbner op for, hvordan vi mennesker oplever og forstår verden forskelligt, og hvorfor forskellighederne let kan blive en udfordring og give konflikter – medmindre vi kender til hinandens typer.

Med øget forståelse for og indsigt i de forskellige typers handlemønstre, adfærd og karaktertræk, får du større forståelse for, hvad der motiverer og driver dine medarbejdere. Du får også indsigt i deres styrker og måder at kommunikere på, og du lærer herigennem at skabe endnu bedre kommunikation og samarbejde i dit team.

På forløbet får du:

  • Viden om hjernens opbygning og den evolutionære grund til, at vi er forskellige
  • Grundlæggende viden om 4D Personlighedsprofiler, og praktiske redskaber til hvordan du bedst kommunikerer til hver type og skaber et godt samarbejde
  • Introduktion til den psykologiske baggrund for de fire typers adfærd, styrker og svagheder
  • Videoer med skuespillere, så du lærer at kende og genkende de fire typer
  • Gode råd til samarbejdet mellem de fire typer, forskellige organisationskulturer, og hvordan du bedst får dine budskaber igennem
  • 4D Profiltest – så du kan finde din egen profiltype
  • Teamudviklingsværktøj til optimering af samarbejdet i et team eller projektgruppe

Undervisningen er baseret på den forskning inden for psykologi, biologi og neurovidenskab.

Du får både viden om selve persontyperne og praktiske redskaber til, hvordan du kommunikerer og samarbejder med alle fire typer.

Forløbet er opbygget som en interaktiv lektion med videoundervisning, animationer, øvelser, redskaber, slides mm. - og kan gennemføres i eget tempo.

Derudover inkluderer online forløbet også en test af din egen 4D Personprofil samt et 4D Teamudviklingsværktøj. For god kommunikation handler også om at have indsigt i sig selv. Både som medarbejder og leder.

Målgruppe: Forløbet er relevant for alle, som har en interesse i at styrke sin kommunikation og sine samarbejdsrelationer - både som medarbejder og leder.

Underviser

Henrik-Leslye
Klik for at se
Henrik-Leslye
Henrik Leslye
ERHVERVSPSYKOLOG, CAND. PSYCH. 
Henrik er en prisbelønnet og erfaren foredragsholder, underviser, coach og strategisk rådgiver, der hvert år inspirerer og træner mange tusinde ledere og medarbejdere. Han er kendt for sit engagement og smittende humør, der i kombination med hans stærke forskningsbaserede viden, sikrer et højt udbytte, så du som deltager får masser af konkret viden, inspiration og praksisnære redskaber.
PRIS
Kampagnepris: 299 kr. ekskl. moms. Du har adgang i 2 år fra købsdato.
Normalpris: 1495 kr. ekskl. moms (1.868,75 kr. inkl. moms)

Varighed: Ca. 4 timer på enten computer, mobil eller tablet - lige når det passer dig.

Når du køber adgang til det digitale forløb, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang med det samme. Adgangen er personlig og må IKKE deles eller videresendes. Læs mere i vores digitale FAQ
.