Sådan skaber du værdi i dit samarbejde med Henrik Leslye - Seminarer.dk
Henrik_Leslye_online_forløb
Information

Vælg venligst hold herunder:

Prisekskl. moms
1.495 DKK
Personlig udvikling
E-læring

Sådan skaber du værdi i dit samarbejde – online forløb med Henrik Leslye

Jeg er simpelthen så pavestolt over at deltage i et så professionelt online forløb.” – Henrik Leslye om forløbet. 

God kommunikation skaber gode resultater. Så kort kan det siges. Tag et spændende online forløb om de forskellige personlighedstyper og bliv endnu bedre til at forstå og agere med andre mennesker – uden at glemme dig selv. 

Varighed: Ca. 4 timer på enten computer, mobil eller tablet – lige når det passer dig.

Når du køber adgang til det digitale forløb, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang med det samme. Adgangen er personlig og må IKKE deles eller videresendes. Læs mere i vores FAQ.

Forløbet findes også som del af det digitale Børn & Unge Bibliotek, som samler et væld af digital læring ét sted.

Henrik Leslye: Lær de 4 profiltyper at kende og kommuniker effektivt med dine kollegaer

Kender du dine kollegaer og dine medarbejdere? Ved du, hvorfor de reagerer, som de gør? Og har du tænkt over, hvem du selv er?

På dette online forløb får du et dybere kendskab til forskellige personlighedstyper og karaktertræk, hvilket giver dig mulighed for bedre at forstå andre mennesker og dig selv. Du får indsigt i, hvad der motiverer og driver forskellige mennesker - og hvordan du bedst kommunikerer med den enkelte personlighedstype.

Forløbet tager udgangspunkt i fire grundlæggende personlighedstyper: FØLEREN, TÆNKEREN, HANDLEREN og FORANDREREN, og undervisningen er baseret på den nyeste forskning inden for psykologi, biologi og neurovidenskab. Under forløbet kommer vi helt op i hjernen og kigger på de fire typers evolutionære grunddrivere og den seneste hjerneforsknings dokumentation for typernes eksistens. Du får alt, hvad du har brug for – både viden om selve persontyperne, praktiske redskaber og gode råd til, hvordan du kommunikerer og samarbejder med alle fire typer - f.eks. til møder.

Derudover inkluderer online forløbet også en test af din egen personprofil. For god kommunikation handler om både at have selvindsigt og indsigt i andre. Derfor skal du kende din egen type.

Formålet med dette online forløb er, at du med kendskab til de forskellige personlighedstyper bliver endnu bedre til at forstå og agere med andre mennesker - uden at glemme dig selv. Du bliver klogere på de enkelte typer, deres styrker og måder at kommunikere på - og du lærer herigennem at skabe endnu større værdi i dit samarbejde!

Målgruppe: Alle med interesse for at styrke samarbejdet med kollegaer, medarbejdere, forældre, pårørende etc.

4D-web-optimeret

Henrik Leslye om forløbet:

"Alle de ting, som er blevet indlagt; små quizzer, geniale tilføjelser på videoerne, lækker grafik, animationer… det hele er simpelthen blevet så genialt. Og jeg var underholdt hele vejen igennem mit eget forløb, og jeg lavede sågar en masse af de vildt underholdende test som eksempelvis ordtesten. Det er som om intet går i tomgang og at der hele tiden er optimal læring i præcis det rette tempo - og hvor interaktiviteten og læringen er i top.

Jeg er blæst omkuld :-). Og meget glad. Tak."

Henrik_Leslye_online_forløb

Underviseren:

Henrik-Leslye
Klik for at se
Henrik-Leslye
Henrik Leslye
Erhvervspsykolog, cand. psych. 
Henrik er en prisbelønnet og erfaren foredragsholder, underviser, coach og strategisk rådgiver, der hvert år inspirerer og træner mange tusinde ledere og medarbejdere. Han er kendt for sit engagement og smittende humør, der i kombination med hans stærke forskningsbaserede viden, sikrer et højt udbytte, så du som deltager får masser af konkret viden, inspiration og praksisnære redskaber.
PRIS
1495 kr. ekskl. moms (1.868,75 kr. inkl. moms)

Varighed: Ca. 4 timer på enten computer, mobil eller tablet - lige når det passer dig.

Når du køber adgang til det digitale forløb, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang med det samme. Adgangen er personlig og må IKKE deles eller videresendes. Læs mere i vores digitale FAQ
.