Bo Hejlskov - Om udfordrende adfærd hos børn - Seminarer
Adfærdsproblemer hos børn
Børn & unge
Kursus

Bo Hejlskov – Om udfordrende adfærd hos børn

Oplev den anerkendte psykolog, Bo Hejlskov Elvén, når han på denne inspirerende temadag sætter fokus på Low Arousal-tilgangen i det pædagogiske arbejde.

Bo Hejlskov beriger dig bl.a. med viden om og praksisnære redskaber til:

  • Hvorfor Low Arousal er en givende tilgang i arbejdet med børn
  • Hvor den udfordrende adfærd hos børn stammer fra
  • Hvordan du som fagperson formår at se bag om børnenes udfordrende adfærd
  • Hvordan du, gennem Low Arousal-tilgangen, håndterer konflikter og finder holdbare løsninger

 

Dagen er udsolgt.

For at kunne overholde regeringens retningslinjer omkring Covid-19, har vi valgt at lukke for tilmeldinger. Ønsker du/I at komme på venteliste, så skriv venligst på [email protected]

Om udfordrende adfærd hos børn

Jonas vil ikke have sin flyverdragt på… Men det er koldt udenfor, så han har ikke noget valg - han skal i den. Drengene fra 2.a spiller fodbold. Noah tager hele tiden bolden og kaster den væk, så de andre drenge bliver sure og udelukker Noah fra spillet..

I arbejdet med børn opstår der ofte konflikter, som det er vigtigt, at vi forholder os til. Det er altafgørende, at vi har kontrol over vores egne følelser, og at vi kan regulere os selv, så børnene kan spejle sig i vores adfærd. Vi skal sikre, at vi finder frem til de løsninger, som hverken skaber en vinder eller en taber, men en løsning som er til gavn for begge parter - om det er i en børnegruppe eller mellem barnet og den voksne.

Psykolog, Bo Hejlskov Elvén, mener, at konflikter med barnet aldrig er barnets fejl. Det er vi voksne, der ikke bruger de rette metoder som fundament til samarbejdet. Han argumenterer for dette via Low Arousal-metoden. Det er de voksnes ansvar at skabe rammer, som passer til det enkelte barn. Vi skal have indsigt i og kontrol over vores egen affekt, så vi ikke påvirker barnet i en negativ retning, og sidst men ikke mindst, er det os som voksne, der skal tilpasse krav til det enkelte barn.
Adfærdsproblemer hos børn

Indhold

På denne temadag sætter den anerkendte psykolog og foredragsholder, Bo Hejlskov Elvén, fokus på, hvordan du ud fra Low Arousal-tilgangen forebygger eller håndterer udfordrende situationer.
Du bliver præsenteret for teorien om Low Arousal og introduceret til praksisnære redskaber i forhold til, hvordan du laver strategier til håndteringen af de konflikter, du oplever med børnene i hverdagen.
Adfærdsproblemer hos børn

Bo Hejlskov Elvén beriger dig med viden ved at sætte fokus på:

At få børns udvikling til at blomstre
Hvorfor du med fordel kan bruge Low Arousal-tilgangen i arbejdet med børn
Udfordrende adfærd hos børn - hvor stammer den fra?
Hvordan du som voksen forholder dig til, hvorfor barnet reagerer, som det gør, og ser bag om adfærden.
Hvordan du som voksen hjælper barnet ved at se bag om dine egne tanker og finder frem til, hvor problemet opstår.
Hvordan du som den voksne forholder dig til problemet - håndterer, evaluerer og finder frem til den bedste løsning ved hjælp af en Low Arousal-tilgang.

Bo Hejlskov præsenterer dig for konkrete hverdagseksempler på, hvordan du arbejder med børn med udfordrende adfærd i praksis

Webgrafik_mellembannerAdfærdsproblemer hos børn

Underviser

Bo-Hejlskov
Klik for at se
Bo-Hejlskov
Bo Hejlskov Elvén
Cand. psych. fra Københavns Universitet, ph.d. fra HELS, Birmingham City University, lektor og konsulent
Bo Hejlskov Elvén er en efterspurgt foredragsholder i både Danmark og Sverige, hvor han bor. Han arbejder med praktisk pædagogik på videnskabelig grund – både i forhold til forebyggelse og håndtering af konfliktadfærd samt modstand.
Bo Hejlskov Elvén er forfatter til en lang række bøger, heriblandt om Low Arousal-pædagogik i skoler, børneinstitutioner, i børnefamilier, psykiatrien og på specialområdet. Han har bl.a. udgivet bogen Adfærdsproblemer i vuggestuen og børnehaven (2017) sammen med psykolog David Edfelt.

Praktiske oplysninger

Temadagen afholdes på Boltinggaard Gods, Ringe.
Kokskovvej 28, 5750 Ringe
Den 1. oktober 2020 på Boltinggaard Gods, Ringe.
Kl. 9.00-16.00
Gratis parkering
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Du får deltagerbevis på dagen.
boltinggaard
Boltinggaard Gods
Kokskovvej 28, 5750 Ringe
UDDYBET TID OG STED
Den 1. oktober 2020 på Boltinggaard Gods, Ringe.
Kokskovvej 28, 5750 Ringe

Kl. 9.00-16.00

Du modtager deltagerbevis på dagen.
PRISEN
Pris for temadagen er kr. 2.988,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Se status for din arbejdsplads under Loyalitetsrabat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.