Bo Hejlskov - Om udfordrende adfærd hos børn - Seminarer
Information

Vælg venligst hold herunder og se din pris:

Mulig rabat

Samlet prisekskl. moms
Pris er for alle moduler
Børn & unge
Kursus

Bo Hejlskov – Om udfordrende adfærd hos børn

– få viden og redskaber til at tackle udfordrende adfærd med Low Arousal tilgang.

 

Vær opmærksom på: Vi forventer, at dette arrangement bliver gennemført fysisk, men hvis der stadig er forsamlingsforbud ved afholdelse, bliver arrangementet livestreamet eller rykket til et senere tidspunkt.

Adfærdsproblemer hos børn

Om udfordrende adfærd hos børn

Jonas vil ikke have sin flyverdragt på… Men det er koldt udenfor, så han har ikke noget valg - han skal i den. Drengene fra 2.a spiller fodbold - Noah tager hele tiden bolden og kaster den væk - de andre drenge bliver sure - og udelukker Noah fra spillet..

I arbejdet med børn opstår der ofte konflikter som det er vigtigt at vi forholder os til. Det er altafgørende at vi, selv har kontrol over vores egne følelser, og at vi kan regulere os selv, så børnene kan spejle sig i vores adfærd. Vi skal sikre, at vi finder frem til de løsninger, som hverken skaber en vinder eller en taber, men en løsning som er til gavn for begge parter - om det er i en børnegruppe eller mellem barnet og den voksne.

Psykolog Bo Hejlskov Elvén mener at konflikter med barnet aldrig er barnets fejl. Det er os voksne, der ikke bruger de rette metoder som fundament til samarbejdet. Han argumenterer for dette via Low Arousal metoden. Det er de voksnes ansvar, at skabe rammer som passer til det enkelte barn. Vi skal have indsigt i og kontrol over vores egen affekt, så vi ikke påvirker barnet i en negativ retning, og sidst men ikke mindst er det os som voksen der skal tilpasse krav til det enkelte barn.
Adfærdsproblemer hos børn

Indhold

På denne temadag sætter den anerkendte psykolog og foredragsholder Bo Hejlskov Elvén fokus på, hvordan du ud fra Low Arousal tilgang forebygger eller håndterer udfordrende situationer.
Du bliver præsenteret for teorien om Low Arousal, og introduceret til praksisnære redskaber i forhold til, hvordan du laver strategier til håndteringen af konflikter, som du oplever med børnene i hverdagen.
Adfærdsproblemer hos børn

Bo Hejlskov Elvén beriger dig med viden ved at sætte fokus på:

At få børns udvikling til at blomstre
Hvorfor du med fordel kan bruge Low Arousal tilgangen i arbejdet med børn
Udfordrende adfærd hos børn hvor stammer den fra?
Hvordan du som voksen forholder dig til, hvorfor barnet reagerer, som det gør, og ser bag om adfærden.
Hvordan du som voksen hjælper barnet ved at se bag om dine egne tanker, og finde frem til, hvor problemet opstår.
Hvordan du som den voksne forholder dig til problemet - håndterer, evaluerer og finder frem til den bedste løsning ved hjælp af en Low Arousal tilgangen.

Bo Hejlskov præsenterer dig for konkrete hverdags eksempler på hvordan du arbejder med børn med udfordrende adfærd i praksis

Webgrafik_mellembannerAdfærdsproblemer hos børn

Underviser

Bo-Hejlskov
Klik for at se
Bo-Hejlskov
Bo Hejlskov Elvén
Cand. psych. fra Københavns Universitet, ph.d. fra HELS, Birmingham City University, lektor og konsulent
Bo Hejlskov Elvén er en efterspurgt foredragsholder i både Danmark og Sverige, hvor han bor. Han arbejder med praktisk pædagogik på videnskabelig grund – både i forhold til,man forebyggelse, og håndtering af konfliktadfærd samt modstand.
Bo Hejlskov Elvén er forfatter til en lang række bøger, heriblandt om Low Arousal-pædagogik i skoler, børneinstitutioner, i børnefamilier, psykiatrien og på specialområdet. Han har bl.a. udgivet bogen Adfærdsproblemer i vuggestuen og børnehaven (2017) sammen med psykolog David Edfelt.

Praktiske oplysninger

Temadagen afholdes på Boltinggaard Gods, Ringe.
Kokskovvej 28, 5750 Ringe
Den 1. oktober 2020 på Boltinggaard Gods, Ringe.
Kl. 9.00-16.00
Gratis parkering
Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage
Inkl. kaffe og te ad libitum
Du får deltagerbevis på dagen.
boltinggaard
Boltinggaard Gods
Kokskovvej 28, 5750 Ringe
UDDYBET TID OG STED
Den 1. oktober 2020 på Boltinggaard Gods, Ringe.
Kokskovvej 28, 5750 Ringe

Kl. 9.00-16.00

Du modtager deltagerbevis på dagen.
PRISEN
Pris for temadagen er kr. 2.988,- ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Prisen for deltagelse afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Se status for din arbejdsplads under Loyalitetsrabat.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% yderligere i rabat.