Ben Furman - Seminarer
Ben Furman

Ben Furman

Teamsamarbejde med løsnings-fokuseret psykologi Hvorfor ikke gøre mere af det vi er gode til? Dyrke hinandens ressourcer og styrker? Frem for alt det, vi er knap så gode til. Det er essensen i løsningsfokuseret psykologi. Netop fordi det er sådan, vi skaber resultater og samarbejder optimalt. Og for første gang i Danmark afholder den internationalt anerkendte ekspert Ben Furman en workshop i den banebrydende tilgang.

Effektfulde redskaber til anerkendende samarbejdskultur

Vi løber stærkt ned ad gangene. Vi kommunikerer på kryds og tværs. Vi gør os dagligt umage med at være den bedste version af os selv såvel fagligt som kollegialt. Som ledere og teamledere har vi et ansvar for at skabe grobund for en god arbejdskultur og teamwork, og som medarbejdere har vi et medansvar for, at vi fungerer som teams. 

Vi skal, vi vil og kan ikke undvære at samarbejde. Vi er afhængige af hinanden. Men hvordan bliver vi bedre til at omgås hinanden i vores daglige samarbejde? Hvordan bliver vi bedre til at motivere og kommunikere med hinanden? Hvordan kan vi blive en tand bedre til at give og modtage kritik? Og hvordan kan vi på anerkendende vis nedtrappe de uundgåelige daglige konflikter?

Svarene får du på denne særlige workshop, hvor den internationalt anerkendte ekspert Ben Furman, på pædagogisk vis, introducerer den veldokumenterede og internationalt anerkendte metode løsnings-fokuseret psykologi som et vigtigt redskab til at skabe et motiverende teamsamarbejde og dermed fremme den gode arbejdskultur.

Fokus

Dagen er en ´hands-on´- workshop, hvor Ben Furman lærer dig principperne om løsnings-fokuseret psykologi, som er en oplagt fremgangsmåde, når du skal lede og være med til at forbedre arbejdsklimaet. Du lærer hemmelighederne bag motivation og samarbejde og får nøglen til at udvikle en anerkendende og løsning-fokuseret samarbejdende kultur. Samtidig får du indsigt i, hvordan du etablerer en samarbejdende stil i dit lederskab.

Workshoppen er målrettet dig, der er interesseret i at udvikle en bedre psykosocial arbejdskultur

Underviseren

Ben Furman, dr. psykiater og psykoterapeut, leder af Institut for korttidsterapi Helsinki, internationalt anerkendt ekspert, som har udviklet løsningsfokuserede redskaber inden for forskellige områder. Ben Furman har sammen med sin mangeårige kollega Tapani Ahola udviklet praktiske programmer af løsnings-fokuseret psykologi for virksomheder og organisationer, hvor Reteaming, Twin Star og Cooperation er internationalt kendt. Gennem årerne har Ben Furman uddannet coaches og konsulenter, samt ledere og medarbejdere i hundredvis af virksomheder og organisationer rundt i verden. Yderligere oplysninger om Ben Furman: www.benfurman.com

Ben Furman afholder kurset på dansk og engelsk.

Pris

Pris pr. deltager er kr. 2685,-, der dækker materiale, morgenmad, frokost inkl. én vand og kaffe/te samt andre forfriskninger dagen igennem. Med nyhedsmail- og kollegarabat, jf. nedenfor, er pris pr. deltager kr. 2148, -. Priserne er ekskl. moms.

Der gives 10 % personlig rabat (før moms) til deltagere, som senest på tilmeldingstidspunktet har tilmeldt sig vores nyhedsmail på www.seminarer.dk. Der kan yderligere opnås 10 % rabat på den samlede pris ved samtidig tilmelding af tre eller flere deltagere fra samme arbejdssted