Peter Kofoed om neuroaffektiv ledelse - motivation, grupper og ledelse - Seminarer
Header2_Peter Kofoed2
Ledelse
E-læring

Peter Kofoed om neuroaffektiv ledelse – motivation, grupper og ledelse

Hvordan interagerer vi mennesker med hinanden? Hvad motiverer os? Og hvad skal vi være opmærksomme på ved ledelse af grupper? Bliv klogere på spørgsmål som disse i denne digitale lektion med konsulent og psykoterapeut, Peter Kofoed.

Lektionen varer ca. 37 minutter. Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må linket ikke deles med andre. Læs mere i vores FAQ.

Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)

Lektionen findes også som del af det digitale Børn & Unge Bibliotek, som samler digital læring ét sted.

Motivation, grupper og ledelse 

I denne digitale lektion deler konsulent og psykoterapeut, Peter Kofoed, ud af sin ekspertise i neuroaffektiv ledelse, når han sætter fokus på ledelse af grupper.

Neuroaffektiv ledelse tager udgangspunkt i en forskningsbaseret forståelse af hjernen, og at vores samspil og adfærd er styret af tilstande i hjerne og nervesystem.

 Med fra lektionen får du bl.a. viden om: 

  • Neuroaffektiv ledelse og gruppeadfærd
  • Sociale motivationssystemer
  • Hierarkier og gruppens statussystem
  • Konkurrence, samarbejde og neurokemi
  •  Makrostyring og rammesætning for den velfungerende gruppe
Webgrafik2_Peter Kofoed5

Underviser

Peter-Kofoed
Klik for at se
Peter-Kofoed
Peter Kofoed  
KONSULENT OG PSYKOTERAPEUT  
Peter Kofoed har specialiseret sig i neuroaffektiv psykologi og -ledelse. Han har i mange år haft sin egen praksis og været supervisor for offentlige og private organisationer. Peter Kofoed coacher løbende ledere og ledergrupper. Han har desuden ledet uddannelser i psykoterapi, supervision og procesledelse.