Jenni Donohoo og kollektiv mestring: Sådan bliver I bedre til at samarbejde - Seminarer
Kollektiv-mestring
Information

Vælg venligst hold herunder:

Prisekskl. moms
999 DKK
Personlig udvikling
Kursus

Jenni Donohoo og kollektiv mestring: Sådan bliver I bedre til at samarbejde

Vær med, når vi den 17. november 2021, kl. 9.00-13.00 via Microsoft Teams afholder webinar med ph.d. og ekspert i kollektiv mestring, Jenni Donohoo.

Prisen er 999,- (ekskl. moms) pr. person. Få 10 % rabat ved samlet tilmelding af 5 eller flere. Læs mere under pris & praktisk. Bemærk, at webinaret foregår på engelsk.

Webinar om kollektiv mestring med Jenni Donohoo: Sådan bliver I bedre til at samarbejde

Forskningen viser, at der ikke er noget, der påvirker elevernes trivsel, udvikling og læring mere positivt end et personales samlede mestringserfaringer og tro på, at netop de sammen kan gøre en forskel for eleverne, uanset hvilken baggrund eleverne har.

Kollektiv mestring defineres som:

”Overbevisningen om, at vi uanset hvad sammen kan gøre en forskel for de elever, vi underviser.”

Kollektiv mestring er mere end personalets samlede selvtillid og evne til at mestre. Det er personalets fælles tro på og overbevisning om, at de som gruppe har evnerne til og mulighederne for at planlægge, gennemføre og evaluere en god undervisning med udbytte for eleverne i forhold til trivsel og læring, og at lærerne oplever at have indflydelse på undervisningens og skolens samlede udvikling.

Kollektiv mestring ligger i naturlig forlængelse af begrebet professionel kapital (ikke mindst den sociale kapital), som viser, hvor stor positiv indflydelse på elevernes trivsel og læring samarbejdet kan have. Professionel kapital består af tre elementer, nemlig social kapital, human kapital og beslutningskapital. Disse tre kapitalformer udgør samlet professionel kapital.

Når man lærer af hinanden, løfter i flok og sammen tror på, at man kan klare hvilken som helst udfordring uanset elevernes baggrund, har man kollektiv mestring. Dette enorme potentiale, der er i kollektiv mestring, gør det til et af tidens mest interessante begreber. Kollektiv mestring kan være med til at videreudvikle det professionelle samarbejde i forhold til at skabe en egentlig samarbejdskultur med fokus på kerneopgaven om trivsel, udvikling og læring.

Men hvordan skabes denne kollektive mestring i praksis? Det omhandler dette webinar.

Målgruppe:

Chefer, ledere, konsulenter, lærere, undervisere, pædagoger, psykologer, ressourcepersoner (fx AKT-lærere) m.fl. med interesse for bl.a. teamsamarbejde, professionelle læringsfællesskaber i skole, dagtilbud, ungdomsskoler, fritidstilbud, ungdomsuddannelser samt grund-, efter- og videreuddannelse.

Det er en klar fordel at tilmelde sig som team.

Konsulentydelser

Du er meget velkommen til at kontakte vores konsulentafdeling for skræddersyede kompetenceudviklingsforløb om bl.a. mellemformer, inklusion, kollektiv mestring, psykologisk tryghed, co-teaching, professionelle mestringsfællesskaber mm.

Dagens underviser

Jenni-Donohoo
Jenni Donohoo
PhD og best-seller forfatter
Jenni Donohoo har de senere år arbejdet for Curriculum and Assessment Policy Branch i Ontario Ministry of Education. I denne rolle arbejder hun sammen med skolechefer og -ledere, lærere, pædagoger m.fl. med at støtte deres professionelle læring. Jenni har en doktorgrad i uddannelsesvidenskab fra Joint Program på University of Windsor, Brock og Lakehead.

Jenni Donohoo er aktuel i Danmark med sin tredje bog ”Kollektiv mestring” (Klim 2021).
Kollektiv-mestring
TID & STED:
Det sker:
Den 17. november 2021, kl. 9.00-13.00 via Microsoft Teams
PRIS
Kr. 999,- (ekskl. moms) pr. person.

Få mængderabat (10 % rabat) ved at tilmelde 5 eller flere deltagere samlet. Rabatten vil blive fratrukket manuelt af vores sekretariat, inden vi fremsender faktura. Tilmelder du 5 eller flere og betaler med betalingskort eller Mobilepay, så henvend dig venligst til [email protected] eller 66159043, efter du har betalt - så tilbagefører vi rabatten.