Handelsbetingelser - Seminarer
Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Ved køb af varer/ydelser på Seminarer.dk accepterer du nedenstående aftalevilkår. Du kan altid finde de gældende betingelser på Seminarer.dk.

Her kan du læse mere om vores betalings- og afbestillingsbetingelser. Har du brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 90 43.

Priser og særlige tilbud

Alle priser er i danske kroner eksklusiv moms.

Betaling

Når du tilmelder dig et arrangement hos Seminarer.dk gælder, med mindre andet udtrykkeligt er aftalt skriftligt, følgende betalingsbetingelser:

Fakturering sker ved tilmelding og betalingsfristen fremgår af fakturaen. Til offentlige kunder fremsendes fakturaen elektronisk via EAN-nummer. En deltager, som ikke har overholdt betalingsfristen, har ikke adgang til arrangementet, med mindre det aftales med Seminarer.dks repræsentant på stedet.

Køb foretaget på Seminarer.dk via dankortbetaling

Der kan betales med følgende udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard/MasterCard og Visa Elektron samt pr. MobilePay. Der betales pt. ingen kortgebyr på hjemmesiden.

Pengene bliver reserveret på din konto ifm., at ordren lægges på Seminarer.dk. Vi trækker dog først pengene på din konto, når vi har godkendt din tilmelding i vores system. Hvis et kursus bliver aflyst krediteres det fulde beløb. Fakturaen sendes via e-mail. Fakturaen indeholder ikke personfølsomme oplysninger. Det vil dog altid fremgå, at købet er foretaget med Dankort/kreditkort eller MobilePay og af hvem. 

Sikkerhed ved betaling af køb foretaget på Seminarer.dk

I forbindelse med betaling på Seminarer.dk bliver dine kortinformationer og købsbeløb overført i krypteret form via NETS / DIBS, som overholder alle sikkerhedsmæssige krav inden for branchen, herunder kortindustriens fælles sikkerhedsstandarder PCI DSS udstukket af VISA og Mastercard. Seminarer.dk gemmer ikke dine oplysninger. NETS/DIBS har certificeret Seminarer.dk til at anvende denne betalingsform, og det er derfor sikkert at betale med kreditkort.

Vi benytter kryptering, så dine informationer er beskyttet mod tredjepart. Vi kan aldrig komme til at trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling. Retsligt er du stillet således, at du kan få pengene tilbage:

  • Hvis vi mod al forventning aflyser det kursus, du er tilmeldt
  • Hvis du framelder dig pr. mail til [email protected] inden for de på hjemmesiden angivne frister. Bemærk, at du i forbindelse med afmelding mindre end 30 dage før kursusstart opkræves et afmeldingsgebyr, og at du ved framelding de sidste 21 dage før kursusstart IKKE får pengene retur.

Ved for sen betaling beregnes morarente i henhold til renteloven. Ved rykker opkræves kr. 100,00 i administrationsgebyr.

Betalingsadresse: Seminarer.dk A/S, CVR-nr. 29 62 18 96, Kreditornr. 81365237, Havnegade 90, 5000 Odense C.

Personoplysninger ved køb

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på Seminarer.dk behandles af Seminarer.dk og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende dansk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder e-mail og købsinformation, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om køb bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mail-adresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring inden for de interesseområder, du via din tilmelding har givet samtykke til. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte vores sekretariat, og dine oplysninger vil herefter blive slettet. 

Du kan jf. persondataloven få fuld indsigt i dine oplysninger ved skriftlig henvendelse til:

Seminarer.dk

Havnegade 90

5000 Odense C

Afbestilling

Afbestilling skal altid ske skriftligt til Seminarer.dk på mail: [email protected]

Afbestiller du mellem 21 og 30 dage før afholdelse medfører det et frameldingsgebyr på 750,- pr afholdelsesdag. Alternativt kan du vælge et tilgodebevis på hele beløbet til valgfri brug hos Seminarer.dk.

Afbestilling fra 21 dage før afholdelse medfører et frameldingsgebyr på 100 %.

Men husk:

Du har altid ret til, at overdrage din plads til en kollega helt frem til afholdelsestidspunktet. Sker overdragelsen så sent, at vi ikke kan nå at udstede navngivet deltagerbevis etc., eftersender vi naturligvis dette vederlagsfrit.

Klagevejledning

For private forbrugere gælder, at en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommisionens  online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores email: [email protected].