Skriv til os på [email protected] • Tlf: 66 15 90 43
VIGTIGT – Corona-update: Din tryghed er altafgørende. Vi overholder alle gældende retningslinjer. Læs mere her.
Ældreområdet er meget bredt og fyldt med interessant viden og redskaber. Området er i konstant udvikling, og der udvikles hele tiden nye metoder, som kan forbedre livet for ældre. Vi prøver at samle dem alle til dig her!
Psoasmusklen, også kaldet følelsernes muskel, kan blive påvirket, når vi er i en stresset eller presset situation og give gener som f.eks. smerter i lænd, lyske, mave og underliv. På dette kursus sætter vi fokus på psoasmusklens funktion og betydning samt på, hvordan kropslige øvelser kan afhjælpe belastninger af psoas.
Du bliver undervist af fysioterapeut og åndedrætsekspert, Lotte Paarup, som giver dig:
Viden om psoasmusklen og dens betydning for mental og fysisk sundhed Indsigt i, hvordan følelser og mentale belastninger påvirker psoas gennem reaktioner i nervesystemet Kendskab til symptomer på en dysfunktionel psoas – hvad skal vi være opmærksomme på? Introduktion til øvelser, der gennem åndedræt, bevægelse, afspænding og bindevævsarbejde er med til at forløse en belastet psoas Viden om diaphragmas (åndedrætsmusklens) store betydning ift. psoas, herunder indføring i forskellige vejrtrækningsteknikkerBemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Din fagprofessionelle relation til psykisk syge borgere er altafgørende! Kun gennem en ordentlig, tilpasset relation kan du nå ind til borgeren og yde den rette støtte. Med dette kursus stiller vi skarpt på netop relationen, når specialpsykolog og specialist i psykoterapi, Bjarke Rasmussen, giver dig højtkvalificeret viden om:
Sygdomsindsigt, compliance og alliance: Lovgivning, praktiske redskaber og forståelse af udfordringerne Psykosens væsen og symptomatologi: Gennemgang af psykotiske fænomener og symptomer Psykologiske nøglebegreber: Udvalgte almenpsykologiske nøglebegreber til forståelse og arbejde med psykisk syge borgere Det relationelle arbejde med svært psykisk syge borgere: Anamnese, kommunikation og alliancedannelsePå kursusdagen vil du også få mulighed for at arbejde med egne cases fra din praksishverdag.
Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Få redskaber til at spotte demens hos udviklingshæmmede borgere på dette udbytterige kursus, hvor du undervises af socialpædagoger, Gitta Sloma og Anette Vinther Mortensen.
I løbet af den praksisnære kursusdag opnår du:
viden om, hvilke demenssymptomer, der opstår, når mennesker med udviklingshæmning rammes af demens redskaber til at observere tidlige tegn på demens hos mennesker med en udviklingshæmning, herunder viden om observationsskemaer og symptommodellen ”De otte A´er” kendskab til, hvordan du omsætter observationer til pædagogisk praksis inspiration til forskellige indsatser og handlestrategier, herunder neuropædagogiske redskaberMed i prisen får du bogen “Mennesker med udviklingshæmning og demens” skrevet af Anette Vinther Mortensen.
Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Kom med på en kursusdag, der sætter fokus på sansemodulerende teknikker til at berolige borgere, som har svært ved at bearbejde sanseindtryk.
Du bliver undervist af ergoterapeuterne, Rebekka Bondegaard og Charlotte Andersen, som i løbet af kurset bl.a. giver dig:
Viden om de mekanismer, som kan overstimulere og stresse nervesystemet Viden om, hvordan kropslige, beroligende og sansemodulerende teknikker kan påvirke trivsel Redskaber til at forebygge og håndtere stresstilstande som søvnforstyrrelser, tankemylder og spændinger Redskaber til at forebygge og nedtrappe konflikter Redskaber til at facilitere selvregulering og affektregulering hos borgerneBemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Det kan føles meget udfordrende – nogle gange ligefrem utrygt – at indgå i professionelle relationer til borgere med personlighedsforstyrrelser. Sammen med psykolog, Anja Leavens, har vi derfor udviklet dette masterclass-forløb, som klæder dig godt på til at sikre et givende og trygt relationsarbejde med disse borgere.
I løbet af 4 intensive dage opnår du bl.a.:
Indgående viden om personlighedsdannelsen og en bredere forståelse for diagnoserne, personlighedsstrukturer og adfærd Redskaber til at optimere dialogen og samarbejdet med borgeren/klienten som følge af et større indblik i den personlighedsforstyrredes forestillingsverden Viden om dynamikker og risikozoner for personer med en personlighedsforstyrrelse Redskaber til at passe godt på dig selv og undgå professionel slitageBemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Hold 3 er åbent for tilmeldinger. Holdstart d. 4. marts på Scandic Odense. Se alle datoer nederst her på siden. De sidste to hold blev hurtigt udsolgt, så hvis du vil sikre dig en plads, så tilmeld dig i dag!
Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
6 ud af 6 stjerner
Topevalueret uddannelse! Bliv undervist af psykolog, Anne Dorthe Hasholt, og få et godt fundament for at forstå kognitiv terapi og metode. Du opnår bl.a. indsigt i, hvordan kognitiv terapi kan anvendes i forbindelse med angst og depression og redskaber til at udfordre og omstrukturere problematiske tanker og regelsæt.
Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
6 ud af 6 stjerner
Som noget ganske unikt tager denne uddannelse afsæt i kognitiv adfærdsterapi, så du får større forståelse for, hvad du gør, og hvorfor det virker, når du arbejder med menneskers sind ved hjælp af mindfulness. Bliv undervist af psykolog og specialist i mindfulness, Anne Dorthe Hasholt, som har uddannet mere end 2000 kursister hos os, og få bl.a.:
Viden om teorien bag kognitiv adfærdsterapi Forståelse for indvirkningen af mindfulness på processer i hjernen Træning og forskellige øvelser til brug såvel professionelt som privatBemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
6 ud af 6 stjerner
“Jeg er simpelthen så pavestolt over at deltage i et så professionelt online forløb.” – Henrik Leslye om forløbet.
God kommunikation skaber gode resultater. Så kort kan det siges. Tag et spændende online forløb om de forskellige personlighedstyper og bliv endnu bedre til at forstå og agere med andre mennesker – uden at glemme dig selv.
Varighed: Ca. 4 timer på enten computer, mobil eller tablet – lige når det passer dig.
Når du køber adgang til det digitale forløb, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang med det samme. Adgangen er personlig og må IKKE deles eller videresendes. Læs mere i vores FAQ.
Få en givende introduktion til belastningspsykologi i denne digitale lektion med specialist i psykoterapi og psykotraumatologi, Rikke Høgsted.
Lektionen varer ca. 45 minutter. Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Læs mere i vores FAQ.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)
Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.
Se denne digitale lektion med fysioterapeut, Pernille Thomsen, hvor hun giver spændende viden om bindevævet samt en række øvelser til at få gang i netop bindevævet.
Lektionen varer ca. 60 minutter, herunder 12 minutters øvelsesdel. Når du køber adgang til den digitale uddannelse, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang med det samme. Du opnår personlig adgang til uddannelsen på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Din 12-måneders adgang fornys med 12 måneder, hver gang du køber noget nyt hos Seminarer.dk. Læs mere i vores FAQ.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms) eller 499 kr. ekskl. moms (623,75 kr. inkl. moms) hvis du ønsker bogen ‘Bindevæv – the basics’ med i købet. Den kan tilgås og downloades på vores digitale platform efter køb.
Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.
Få givende indsigt i seks neuropædagogiske principper, som er relevante at have for øje i arbejdet med borgere for at sikre, at du forstår dem bedst muligt og kan skabe den rette indsats for dem.
Lektionen varer 1 time og 4 minutter. Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Læs mere i vores FAQ.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)
Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.