Skriv til os på [email protected] • Tlf: 66 15 90 43
Ældreområdet er meget bredt og fyldt med interessant viden og redskaber. Området er i konstant udvikling, og der udvikles hele tiden nye metoder, som kan forbedre livet for ældre. Vi prøver at samle dem alle til dig her!
Få kompetencer til at stå stærkere i arbejdet med at hjælpe mennesker udsat for psykisk vold. På denne kursusdag stiller psykolog Signe M. Hegestand skarpt på psykisk vold, når hun bl.a. bidrager med viden om:
De forskellige psykiske voldsformer, blandt andet manipulation, projektion og isolation Faresignaler og opmærksomhedspunkter – hos voksne og børn, herunder indsigt i voldens ”normaliseringsproces” Forældre i højkonflikt – hvordan holder du fokus og sikrer, at du ikke bliver en ”brik” i spillet? Desuden fokus på forældrefremmedgørelse Voldens dynamikker – og hvordan det er muligt at bryde med en voldelig relation Viden om, hvordan du bedst støtter, rådgiver og henviser til den rette hjælp – herunder hvilken praksis det er muligt at implementere her og nu, og hvilke udfordringer der kan være i forhold til detPsykologisk tryghed er ekstra vigtig, når du er ansat i et mentalt risikojob. På denne temadag stiller psykolog Rikke Høgsted skarpt på, hvordan du og dine kollegaer i praksis styrker den psykologiske tryghed til gavn for jer og de mennesker, I går på arbejde for at hjælpe.
Temadagen indeholder både oplæg og øvelser, og der vil være stort fokus på praksisnærhed.
Skab en stærk feedbackkultur, og bliv endnu bedre til at give faglig feedback til dine medarbejdere, bl.a. gennem viden om feedbackmodeller og kropssprogets betydning.
På dette praksisnære heldagskursus får du:
Fokus på vigtigheden af faglig feedback i en organisation Viden om dialog, anerkendende kommunikation og feedbackmodeller Viden om hjernen, tillid og feedback Forståelse af dine egne styrker og svagheder i forbindelse med faglig feedback Indsigt i feedbackkulturen i din egen organisationDu kommer i godt fagligt selskab med journalist og forfatter Anne Christine Hagedorn.
Få sat forråelse på dagsordenen med denne praksisnære dag om at skabe den rette balance i arbejdet med mennesker, så du hverken bliver underinvolveret eller overinvolveret.
Som deltager på temadagen om forråelse opnår du bl.a. viden om:
Risikoen for at miste balancen ved enten at overinvolvere dig i dit arbejde og blive tyndhudet eller modsat underinvolvere dig og blive tykhudet Den moralske stress som den særlige form for stress, der opstår, når det faglige råderum bliver for lille til, at du kan udføre dit arbejde på en tilfredsstillende måde Hvad du kan gøre for at undgå at få forråelsen med som ”blind passager” i dit arbejdsliv, og hvordan du får den ”sat i land”, når den igen forsøger at snige sig om bord Hvordan du kan identificere forråelsens faresignaler i praksis Hvordan du kan spørge og svare andre, så der skabes større psykologisk tryghedI spidsen for dagen står Rikke Høgsted, psykolog og specialist i psykotraumatologi.
Bliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.
Din underviser er Christian Ørsted, som er ledelsesrådgiver, dansk ekspert i psykologisk tryghed og The Fearless Organization Certified Practitioner.
Få mere at vide om uddannelsen lige herunder.
Klimaet er i alvorlig krise, og vores relation til naturen er helt afgørende for den grønne omstilling. Derfor er det væsentligt at involvere børn og unge i denne omstilling – men hvordan gør du som fagperson bedst det? Det er fokus for dette 3-dages kursus, hvor du bl.a. opnår:
Forståelse for natursynet i pædagogikken i forhold til kerneopgaver og mål i arbejdet Perspektiver på at tilrettelægge pædagogiske aktiviteter ud fra et naturempatisk grundsyn Indblik i oprindelige folks natursyn og pædagogiske praksisser Eksempler på grøn omstilling i pædagogisk praksis Udvikling og afprøvning af selvvalgt pædagogisk aktivitetOpnå en nuanceret forståelsesramme og nye redskaber til arbejdet med borgere med Alzheimers og andre demenssygdomme! I samarbejde med Bente Juul og Susanne Bommelund fra Hjerneskadecentret på Fyn tilbyder vi denne neuropædagogiske uddannelse, som i løbet af 3 moduler + en opsamlingsdag giver dig:
Viden om, hvordan borgerens kognition, sansning og adfærd påvirkes af demens Viden om og forståelse af den neuropædagogiske tankegang og tilgang Viden om neuropædagogiske redskaber til brug i din hverdag med borgere ramt af Alzheimers og andre former for demens Afprøvning af grundlæggende neuropædagogiske analysemodeller og redskaber Sagssupervision, bl.a. i forhold til afprøvede strategier og tiltag fra egen praksisSe dato, tid og sted nederst her på siden.
OBS: Hold 1 blev hurtigt udsolgt. Hold 2 er nu åben for tilmeldinger.
Det kan føles meget udfordrende – nogle gange ligefrem utrygt – at indgå i professionelle relationer til borgere med personlighedsforstyrrelser. Sammen med psykolog, Anja Leavens, har vi derfor udviklet dette masterclass-forløb, som klæder dig godt på til at sikre et givende og trygt relationsarbejde med disse borgere.
I løbet af 4 intensive dage opnår du bl.a.:
Indgående viden om personlighedsdannelsen og en bredere forståelse for diagnoserne, personlighedsstrukturer og adfærd Redskaber til at optimere dialogen og samarbejdet med borgeren/klienten som følge af et større indblik i den personlighedsforstyrredes forestillingsverden Viden om dynamikker og risikozoner for personer med en personlighedsforstyrrelse Redskaber til at passe godt på dig selv og undgå professionel slitage5 ud af 6 stjerner
IRONMiND er et mentaltræningsprogram som bliver udfoldet i dette online-forløb. Med IRONMiND får du et evidensbaseret redskab til opbygning af resiliens til anvendelse i arbejdet med organisationer, grupper, kollegaer, klienter og enkeltpersoner. På online-forløbet bliver du præsenteret for den psykologiske, pædagogiske, kognitive og neuropsykologiske evidens bag redskabet og du får over 30 siders materiale, som du kan anvende direkte i dit arbejde med individer og organisationer.
Varighed: 6-7 timer på enten computer, tablet eller mobil – lige når det passer dig (NB: for den bedste funktionalitet anbefaler vi computer).
Pris: 3495,- ekskl. moms.
Tag et spændende online forløb om 4 forskellige personlighedstyper og bliv endnu bedre til at forstå og kommunikere med dine kollegaer og medarbejdere, så trivslen og samarbejdet i dit team bliver meget stærkere.
Varighed: Ca. 4 timer på enten computer, mobil eller tablet – lige når det passer dig.
Pris: 1495 kr. ekskl. moms (1.868,75 kr. inkl. moms)
Se denne digitale lektion med fysioterapeut, Pernille Thomsen, hvor hun giver spændende viden om bindevævet samt en række øvelser til at få gang i netop bindevævet.
Lektionen varer ca. 60 minutter, herunder 12 minutters øvelsesdel. Når du køber adgang til den digitale uddannelse, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang med det samme. Du opnår personlig adgang til uddannelsen på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Din 12-måneders adgang fornys med 12 måneder, hver gang du køber noget nyt hos Seminarer.dk. Læs mere i vores FAQ.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms) eller 499 kr. ekskl. moms (623,75 kr. inkl. moms) hvis du ønsker bogen ‘Bindevæv – the basics’ med i købet. Den kan tilgås og downloades på vores digitale platform efter køb.
Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.
Få givende indsigt i seks neuropædagogiske principper, som er relevante at have for øje i arbejdet med borgere for at sikre, at du forstår dem bedst muligt og kan skabe den rette indsats for dem.
Lektionen varer 1 time og 4 minutter. Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Læs mere i vores FAQ.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)
Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.
Vil du have mere e-læring med Louise Brückner Wiwe? Vi har samlet alt hendes e-læring på denne side.