Skriv til os på [email protected] • Tlf: 6615 9043 • Tilmeld nyhedsmail - Spar 10 % på udvalgte arrangementer
Ældreområdet er meget bredt og fyldt med interessant viden og redskaber. Området er i konstant udvikling, og der udvikles hele tiden nye metoder, som kan forbedre livet for ældre. Vi prøver at samle dem alle til dig her!
Selvom du og dine kollegaer elsker arbejdet med at drage omsorg for andre mennesker, kan det til tider være drænende, og I kan opleve omsorgstræthed. Så hvordan forebygger I bedst denne?
Dét dykker vi ned i på dette kursus, hvor du får fyldt den faglige rygsæk med viden og konkrete redskaber til forebyggelsesarbejdet af omsorgstræthed.
Som deltager på kurset opnår du således:
En dybere forståelse af begrebet og de risikofaktorer, der kan føre til omsorgstræthed Indsigt i og forståelse af betydningen af at have følelser med på arbejde – på godt og ondt Konkrete metoder og redskaber, du kan anvende i dit daglige forebyggelsesarbejde Refleksioner over, hvordan du som leder skal passe på dig selv, og hvordan du kan hjælpe dine medarbejdere med det sammeSådan bliver dine egne personlige erfaringer og tilknytningsmønstre en ressource i faglig praksis. Gør plads i kalenderen, og deltag på dette kursus, hvor psykolog Sarah Daniel stiller skarpt på, hvordan den personlige historie med tilknytning indvirker på vores kompetencer og udfordringer som professionelle omsorgsgivere.
I løbet af kursusdagen opnår du:
Viden om, hvordan tilknytning og tilknytningsmønstre spiller ind i et arbejde, hvor omsorg indgår som en del af den professionelle opgave Inspiration til refleksion over, hvordan din egen tilknytningshistorie spiller ind i dit arbejde Indblik i, hvordan specifikke præferencer og tilbøjeligheder mht. tilknytning og omsorg giver specifikke muligheder og faldgruber i omsorgsarbejdet Input til, hvordan du kan indtænke denne dimension i måden, du tænker kollegafælleskab og ledelse i omsorgsarbejde Inspiration til måder at øge din egen ”langtidsholdbarhed” i omsorgsarbejde – og dermed undgå stress og omsorgstræthed5 ud af 6 stjerner
Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.
På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:
En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fraLæs mere lige herunder.
5 ud af 6 stjerner
Mennesker med ængstelig evasiv personlighedsstruktur bliver ramt på deres livsudfoldelse og dermed også deres relationer og trivsel. Bliv bedre til at forstå og hjælpe disse mennesker, når vi byder inden for på denne kursusdag.
Din underviser er psykolog Nana Lund Nørgaard, som sørger for, at du tager hjem med:
Viden om diagnosen ængstelig evasiv personlighedsstruktur. Herunder viden om forskellige subtyper og typiske grundlæggende vanskeligheder Kendskab til forskellen på at have angst og en ængstelig personlighedsforstyrrelse Indsigt i, hvordan du kan lære at genkende og forstå de prototypiske måder, mennesker med en ængstelig personlighedsforstyrrelse ofte er i verden på (præ-mentaliseringsformer) Viden om mentalisering og en mentaliseringsbaseret tilgang Redskaber til kommunikation, herunder viden om, hvordan du kan forsøge at møde mennesker med ængstelig evasiv personlighedsstruktur på en støttende og hjælpsom mådeLæs mere om dagen herunder.
6 ud af 6 stjerner
Tag en uddannelse, der lader dig komme grundigt i dybden med terapiformerne i tredje bølge kognitiv terapi – også kaldet den metakognitive tilgang.
Uddannelsen udfolder den metakognitive tilgang, mindfulness, Compassion Focused Therapy og Acceptance and Commitment Therapy i teori og praksis.
På uddannelsen i tredje bølge terapi får du bl.a.:
En grundig indføring i den metakognitive tilgang – hvad er det, og hvad kan den? Undervisning i terapiformerne, der tilhører tredje bølge kognitiv terapi, herunder Metakognitiv terapi, Mindfulness, Compassion Focused Therapy (CFT) & Acceptance and Commitment Therapy (ACT) Kendskab til de effektive arbejdsmodeller og værktøjer, som terapiformerne indeholder Konkrete metakognitive teori- og modelværktøjer Viden om metakognitive modeller, bevidsthedsniveauer og forsvarsmekanismer Adgang til forståelsesmodeller, øvelser, meditationer m.m., du kan anvende i dit eget arbejdeNår du er færdig med uddannelsen, kan du anvende den metakognitive tilgang, mindfulness, CFT og ACT i dit arbejde. Undervejs vil du også komme til at arbejde med dig selv og få et personligt bevidsthedsløft.
Denne uddannelse i kognitiv terapi er, som én af de eneste på markedet, udviklet som en kombination af digitale lektioner og træningsdage med fysisk tilstedeværelse. Uddannelsens delvise digitale format giver dig mulighed for at tage en stor del af denne kognitiv terapi uddannelse, online hvor du vil, hvornår du vil – og så ofte du vil.
Kognitiv terapi uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med cand. psych. Anne Dorthe Hasholt. Den er opbygget således, at du selv kan bestemme og tilrettelægge din uddannelses varighed – og dermed dens faglige dybde. Tager du hele den to-årlige uddannelse inkl. tilkøb af gruppesupervision og eksamen, kan du efterfølgende kalde dig certificeret kognitiv terapeut.
Afhængigt af din uddannelses opbygning vil du få:
En grundig indføring i den kognitive tilgangs filosofi, strømninger og terapeutiske metoder Viden om og værktøjer fra tredje bølge af kognitiv terapi – herunder metakognitiv terapi, mindfulness, CFT og ACT De nødvendige forudsætninger til at kunne anvende kognitiv terapi i dit arbejde Træning i metoder til arbejdet med personer med psykiske og psykosociale udfordringer, f.eks. depression, angst, personlighedsforstyrrelser og misbrugOBS: Vil du med på 1. semester (hold 1)? Første fysiske dag er d. 20. april 2023 på Scandic Odense, og du kan stadig nå at være med. Kontakt os på 66159043 eller på [email protected]
… psykologisk tryghed er overbevisningen om, at man ikke bliver straffet eller ydmyget for at komme med ideer, spørgsmål, tanker og fejl.
Bliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.
Dine undervisere er Christian Ørsted, som er ledelsesrådgiver, dansk ekspert i psykologisk tryghed og The Fearless Organization Certified Practitioner, og senior kommunikationskonsulent Sarah Møller Lundberg, som har bred erfaring fra danske og internationale organisationer med at styrke kommunikationskompetencer, der løfter den psykologiske tryghed.
Seminarer.dk er partner med “The Fearless Organization” og er den eneste danske udbyder af uddannelsen. Hvis du efter certificering ønsker at arbejde videre med “The Fearless Organization Scan”, kan du købe scans her.
Nye hold i 2023 er endelig klar. Pladserne på de første 4 hold blev revet væk. Tilmeld dig og dit team her på siden.
6 ud af 6 stjerner
Lær at bruge Acceptance and Commitment Therapy (ACT) til at hjælpe mennesker med at finde ind til deres egne værdier og lære at håndtere problemstillinger og lidelser i deres liv.
På ACT mini-uddannelsen bliver du undervist af psykolog Anne Dorthe Hasholt, som sørger for, at du får:
En dybere teoretisk og praktisk forståelse af ACT Træning i brugen af de forskellige arbejdsmodeller og øvelser Kompetencer til at bruge terapiformen i mødet med borgere med bl.a. kroniske smerter, stress, angst, depression og OCD Kompetencer til at hjælpe mennesker med at få adgang til vigtige redskaber, der kan give dem robustheden til at kunne tage engagerede skridt i retningen af det, der giver mening for dem, og til at holde retningen både i medvind og modvindHusk at se introvideoen herunder med underviser Anne Dorthe Hasholt. Se bl.a., hvad du kan få ud af at deltage på vores ACT uddannelse, og hvorfor ACT kan være den helt rigtige uddannelse for dig.
Undersøgelser peger desværre igen og igen på den samme konklusion: Danskernes mentale sundhed bliver dårligere og dårligere. Så hvad gør du for at styrke dine kollegaers, medarbejderes eller dit eget mentale velvære?
Dette online-forløb i mentaltræningsprogrammet IRONMiND klæder dig på med viden og redskaber til at opbygge mental modstandskraft – resiliens – så det bliver nemmere at holde balancen i (arbejds)livet.
Forløbet har en varighed på ca. 7 timer, og du får bl.a.:
Indføring i den psykologiske, pædagogiske, kognitive og neuropsykologiske evidens bag IRONMiND Viden om, hvordan vores hjerne, sind og biologi fungerer, og hvordan det har betydning for os Adgang til tests af den mentale form og til at finde dine topstyrker Råd til implementering af IRONMiND-faktorene i din praksis på to planer: individ og organisation Over 30 siders materiale til download, som du kan anvende i arbejdet med opbygning af resiliens hos organisationer, i grupper, blandt kollegaer, klienter etc.Se introduktionen til IRONMiND med Christian Taftenberg Jensen herunder.
Vil du med på et heldagskursus om IronMind?
Se vores heldagskursus med Christian Taftenberg Jensen her: Husk lige iltmasken – mental styrketræning for ledere i det offentlige
Online lektionerne og kursusdagen supplerer hinanden godt.
Tag et spændende online forløb om 4 forskellige personlighedstyper og bliv endnu bedre til at forstå og kommunikere med dine kollegaer og medarbejdere, så trivslen og samarbejdet i dit team bliver meget stærkere.
Varighed: Ca. 4 timer på enten computer, mobil eller tablet – lige når det passer dig.
Pris: 1495 kr. ekskl. moms (1.868,75 kr. inkl. moms)
Se denne digitale lektion med fysioterapeut, Pernille Thomsen, hvor hun giver spændende viden om bindevævet samt en række øvelser til at få gang i netop bindevævet.
Lektionen varer ca. 60 minutter, herunder 12 minutters øvelsesdel.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms) eller 499 kr. ekskl. moms (623,75 kr. inkl. moms) hvis du ønsker bogen ‘Bindevæv – the basics’ med i købet. Den kan tilgås og downloades på vores digitale platform efter køb.
Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.
Få givende indsigt i seks neuropædagogiske principper, som er relevante at have for øje i arbejdet med borgere for at sikre, at du forstår dem bedst muligt og kan skabe den rette indsats for dem.
Lektionen varer 1 time og 4 minutter.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)
Vil du have mere e-læring med Louise Brückner Wiwe? Vi har samlet alt hendes e-læring på denne side