Skriv til os på [email protected] • Tlf: 6615 9043 • Tilmeld nyhedsmail
Ældreområdet er meget bredt og fyldt med interessant viden og redskaber. Området er i konstant udvikling, og der udvikles hele tiden nye metoder, som kan forbedre livet for ældre. Vi prøver at samle dem alle til dig her!
Gør plads i kalenderen til en læringsdag, der klæder dig på med helt konkrete eksempler på, hvordan psykologisk tryghed bliver skabt på din arbejdsplads og dine teams inden for den offentlige sektor. Fokus er på sundhedsområdet, skoleområdet og plejesektoren.
Når du deltager på dagen, får du:
Kendskab til begrebet psykologisk tryghed Indsigt i de forhold, der er med til at styrke psykologisk tryghed Indblik i erfaringer med at styrke psykologisk tryghed i den offentlige sektor Konkrete redskaber til at kunne udvikle psykologisk tryghed på din arbejdsplads Indsigt i ny god offentlig ledelse med psykologisk tryghed i fokusTilmeld dig inden 1. september 2022 og få 50% på tilkøb af det digitale forløb ”Mental sundhed – opbygning af resiliens med IRONMiND” (normal pris kr. 3.495 ekskl. moms.). Et digitalt forløb, der kan understøtte din implementering af programmet i forhold til træning af egen og andres mentale sundhed. Tilvælges i kurven, når deltagere er indtastet.
Få kompetencer til at stå stærkere i arbejdet med at hjælpe mennesker udsat for psykisk vold. På denne kursusdag stiller psykolog Signe M. Hegestand skarpt på psykisk vold, når hun bl.a. bidrager med viden om:
De forskellige psykiske voldsformer, blandt andet manipulation, projektion og isolation Faresignaler og opmærksomhedspunkter – hos voksne og børn, herunder indsigt i voldens ”normaliseringsproces” Forældre i højkonflikt – hvordan holder du fokus og sikrer, at du ikke bliver en ”brik” i spillet? Desuden fokus på forældrefremmedgørelse Voldens dynamikker – og hvordan det er muligt at bryde med en voldelig relation Viden om, hvordan du bedst støtter, rådgiver og henviser til den rette hjælp – herunder hvilken praksis det er muligt at implementere her og nu, og hvilke udfordringer der kan være i forhold til detTør vi tale højt om vores fejl på arbejde? Tør vi sige, hvad vi faktisk mener og oplever?
Har vi i virkeligheden den åbne kultur på vores arbejdspladser, som vi tror, vi har?
Hvad gør vi, hvis vores beslutninger har vidtrækkende konsekvenser for andre, men vi faktisk ikke tør være kritiske og uenige i vores faglige skøn og vurdering?
Hvad gør du som leder? Hvad gør du som medarbejder? Kom med på denne spændende temadag med psykolog Rikke Høgsted.
Lær at bruge Acceptance and Commitment Therapy (ACT) til at hjælpe mennesker med at finde ind til deres egne værdier og lære at håndtere problemstillinger og lidelser i deres liv.
På ACT mini-uddannelsen bliver du undervist af psykolog Anne Dorthe Hasholt, som sørger for, at du får:
En dybere teoretisk og praktisk forståelse af ACT Træning i brugen af de forskellige arbejdsmodeller og øvelser Kompetencer til at bruge terapiformen i mødet med borgere med bl.a. kroniske smerter, stress, angst, depression og OCD Kompetencer til at hjælpe mennesker med at få adgang til vigtige redskaber, der kan give dem robustheden til at kunne tage engagerede skridt i retningen af det, der giver mening for dem, og til at holde retningen både i medvind og modvindBliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.
Din underviser er Christian Ørsted, som er ledelsesrådgiver, dansk ekspert i psykologisk tryghed og The Fearless Organization Certified Practitioner.
Seminarer.dk er den eneste danske udbyder af uddannelsen. Du finder mere info om den lige herunder.
Klimaet er i alvorlig krise, og vores relation til naturen er helt afgørende for den grønne omstilling. Derfor er det væsentligt at involvere børn og unge i denne omstilling – men hvordan gør du som fagperson bedst det? Det er fokus for dette 3-dages kursus, hvor du bl.a. opnår:
Forståelse for natursynet i pædagogikken i forhold til kerneopgaver og mål i arbejdet Perspektiver på at tilrettelægge pædagogiske aktiviteter ud fra et naturempatisk grundsyn Indblik i oprindelige folks natursyn og pædagogiske praksisser Eksempler på grøn omstilling i pædagogisk praksis Udvikling og afprøvning af selvvalgt pædagogisk aktivitetOpnå en nuanceret forståelsesramme og nye redskaber til arbejdet med borgere med Alzheimers og andre demenssygdomme! I samarbejde med Bente Juul og Susanne Bommelund fra Hjerneskadecentret på Fyn tilbyder vi denne neuropædagogiske uddannelse, som i løbet af 3 moduler + en opsamlingsdag giver dig:
Viden om, hvordan borgerens kognition, sansning og adfærd påvirkes af demens Viden om og forståelse af den neuropædagogiske tankegang og tilgang Viden om neuropædagogiske redskaber til brug i din hverdag med borgere ramt af Alzheimers og andre former for demens Afprøvning af grundlæggende neuropædagogiske analysemodeller og redskaber Sagssupervision, bl.a. i forhold til afprøvede strategier og tiltag fra egen praksisSe dato, tid og sted nederst her på siden.
OBS: Hold 1 blev hurtigt udsolgt. Hold 2 er nu åben for tilmeldinger.
IRONMiND er et mentaltræningsprogram som bliver udfoldet i dette online-forløb. Med IRONMiND får du et evidensbaseret redskab til opbygning af resiliens til anvendelse i arbejdet med organisationer, grupper, kollegaer, klienter og enkeltpersoner. På online-forløbet bliver du præsenteret for den psykologiske, pædagogiske, kognitive og neuropsykologiske evidens bag redskabet og du får over 30 siders materiale, som du kan anvende direkte i dit arbejde med individer og organisationer.
Varighed: 6-7 timer på enten computer, tablet eller mobil – lige når det passer dig (NB: for den bedste funktionalitet anbefaler vi computer).
Pris: 3495,- ekskl. moms.
Vil du med på et fysisk kursus om IRONMiND med Christian Taftenberg Jensen?
Vi har kursus d. 24. oktober 2022 i Roskilde og 26. oktober 2022 i Horsens. Se nærmere om kurserne HER.
De fysiske kurser og den digitale pakke supplerer hinanden godt.
Tag et spændende online forløb om 4 forskellige personlighedstyper og bliv endnu bedre til at forstå og kommunikere med dine kollegaer og medarbejdere, så trivslen og samarbejdet i dit team bliver meget stærkere.
Varighed: Ca. 4 timer på enten computer, mobil eller tablet – lige når det passer dig.
Pris: 1495 kr. ekskl. moms (1.868,75 kr. inkl. moms)
Se denne digitale lektion med fysioterapeut, Pernille Thomsen, hvor hun giver spændende viden om bindevævet samt en række øvelser til at få gang i netop bindevævet.
Lektionen varer ca. 60 minutter, herunder 12 minutters øvelsesdel.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms) eller 499 kr. ekskl. moms (623,75 kr. inkl. moms) hvis du ønsker bogen ‘Bindevæv – the basics’ med i købet. Den kan tilgås og downloades på vores digitale platform efter køb.
Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.
Få givende indsigt i seks neuropædagogiske principper, som er relevante at have for øje i arbejdet med borgere for at sikre, at du forstår dem bedst muligt og kan skabe den rette indsats for dem.
Lektionen varer 1 time og 4 minutter.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)
Vil du have mere e-læring med Louise Brückner Wiwe? Vi har samlet alt hendes e-læring på denne side.