Sponsoraftale hos Seminarer | Se den komplette oversigt her
klovne-2021

Vi sponsorerer

Hos Seminarer.dk påtager vi os gerne et socialt ansvar. Derfor støtter vi også forskellige frivillige organisationer, som har det formål at hjælpe andre. Læs herunder mere om, hvem vi støtter.

Hospitalsklovnene

Vi tror på, at arbejdet, som Hospitalsklovnene udfører landet over, er yderst vigtigt. Derfor har vi tidligere støttet dem, hvilket vi selvfølgelig fortsætter med at gøre i 2022, hvor vi igen er såkaldt stor klovnesponsor hos dem, så vi på den måde kan være med til at sikre, at de kan blive ved med at udføre deres fantastiske arbejde.

De skaber tryghed og latter hos børn, hvis hverdag er fyldt med utryghed, kedsomhed og ofte også sorg, vrede, angst og magtesløshed. Hospitalsklovnene kan afhjælpe disse følelser, og når de laver sjov med læger, sygeplejersker og andet personale, kan de få børnene til at se, at “de hvide kitler” ikke er så farlige. Det ubehag, som kan følge en tur på hospitalet, vil blive mindsket og hele oplevelsen blive bedre.

Det er et arbejde, som vi er stolte af at støtte!

Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp arbejder i mere end 40 lande med at yde hurtig og basal nødhjælp samt langsigtede og bæredygtige løsninger, bl.a. beskyttelse, etablering af skoler og brønde samt fjernelse af miner.

Siden 2012 har vi støttet Dansk Flygtningehjælp, og det gør vi også her i 2022. De hjælper hvert år mere end 2,5 millioner flygtninge med nødhjælp og langsigtede løsninger. Det er noget Seminarer.dk og vores medarbejdere er glade for at bidrage til.

Vi mener, at vi har et socialt ansvar over for de mere end 70 millioner mennesker, der lever et liv på flugt. Vi vil gerne være med til at sikre, at disse mennesker får den tryghed og hjælp, som vi andre har. Vi er derfor glade for at kalde os Erhvervspartner for Dansk Flygtningehjælp igen i år.

I 2022 har vi i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp lavet et gratis webinar om den gode modtagelse af ukrainske flygtninge (og flygtninge generelt). Webinaret er nu omdannet til en gratis digital lektion, som du finder lige her.

Børns Vilkår - Børnetelefonen

BørneTelefonen er et gratis og anonymt rådgivningstilbud til børn, der har det svært. BørneTelefonen åbnede i 1987, og lige siden har en lang række børn og unge benyttet sig af muligheden for at tale med en voksen om det, der gør ondt. I 2019 havde BørneTelefonen flere end 55.000 rådgivninger af børn, og i 2022 udvidede de deres åbningstid, så det nu er muligt at ringe døgnet rundt alle ugens dage.

Hos Seminarer.dk er børn og unges trivsel et stort fokusområde, og derfor er vi meget glade for, at vi i 2022 er blevet sponsor for BørneTelefonen.