Vi sponsorerer - Seminarer

Havnegade 90, 5000 Odense C • Tlf: 66 15 90 43

vi-sponsorerer-danske-hospitalsklovne

Vi sponsorerer

Hos Seminarer.dk påtager vi os gerne et socialt ansvar. Derfor støtter vi også forskellige frivillige organisationer, som har et formål at hjælpe andre. De sidste par år er det Hospitalsklovnene og Dansk Flygtningehjælp, der har stjålet vores hjerter.

Hospitalsklovnene

Vi tror på, at arbejdet, som Hospitalsklovnene udfører landet over, er yderst vigtigt. Derfor har vi tidligere støttet dem, hvilket vi selvfølgelig fortsætter med at gøre i 2019, hvor vi er store klovnesponsor hos dem, så de kan blive ved med at lave det fantastiske arbejde, som de gør.

De skaber tryghed og grin hos børn, hvis hverdag er fyldt med kedsomhed, utryghed og for nogle sorg, vrede, angst og magtesløshed. Hospitalsklovnene kan afhjælpe disse følelser og gøre læger, sygeplejersker og andet personale mere menneskelige ved at lave sjov med dem og få børnene til at se, at de ikke er så farlige. Det ubehag, som kan følge en tur på hospitalet, vil tilmed blive mindsket og hele oplevelsen blive bedre.

Det er et arbejde, som vi er stolte af at støtte!

Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp arbejder i 35 lande med at yde hurtig og basal nødhjælp samt langsigtede og bæredygtige løsninger som f.eks. beskyttelse, etablering af skoler og brønde samt fjernelse af miner.

Vi har siden 2012 støtte Dansk Flygtningehjælp, og det fortsætter vi selvfølgelig med i 2019. De hjælper hvert får mere end 2,5 millioner flygtninge med nødhjælp og langsigtede løsninger. Det er noget Seminarer.dk og vores medarbejdere er glade for at bidrage til.

Vi mener, at vi har et socialt ansvar over for de tæt på 65 millioner mennesker, der lever et liv på flugt. Vi vil gerne være med til at sikre, at disse mennesker får den tryghed og hjælp, som vi andre har. Vi er derfor glade for at kalde os Erhvervspartner for Dansk Flygtningehjælp igen i år.