FAQ – Seminarer.dk’s digitale produktioner - Seminarer
Hvad er en digital lektion?

Hos Seminarer.dk har vi en række digitale lektioner, som du finder på vores e-læringsside. Med en digital lektion kan du få spændende viden formidlet af en ekspert på det givne område, f.eks. autismespektrumforstyrrelserrisikovurderingerbindevævet og belastningspsykologi 

Lektionerne er optaget af professionelle filmfolk, og når du tilmelder dig en lektion, får du adgang til lektionsvideoen, så du kan se den lige, når det passer dig.  De digitale lektioner har typisk en varighed på mellem 40 og 60 minutter. 

Hvad er en digital uddannelse?

Foruden de digitale lektioner udvikler vi også digitale uddannelser og forløb. Vi har på nuværende tidspunkt en digital uddannelse – ”StressBusters”, som uddanner dig til certificeret bio-psyko-social børne-stressvejleder – men vi arbejder på at udvikle flere. Vi har desuden udviklet et online forløb om personlighedstyper og samarbejde, som i løbet af ca. 4 timer giver dig viden og redskaber til at styrke samarbejdet på tværs af personlighedstyper. 

Du finder alle vores digitale uddannelser og forløb på vores side med digital læring. 

Vores digitale uddannelser og forløb er længere og mere dybdegående end de digitale lektioner. ”StressBusters” er f.eks. en modulopbygget uddannelse, som tager ca. 70 timer at gennemføre. Ligeledes indeholder de digitale uddannelser og forløb f.eks. øvelser, tests, praksiseksempler o.l., ligesom du – efter gennemførelse af nogle uddannelser og forløb – modtager et deltagerbevis/eksamensbevis. 

Hvad er forskellen på en digital og en fysisk uddannelse?

I arbejdet med at udvikle digitale uddannelser er det meget vigtigt for os, at vi skaber et fagligt stærkt produkt, som både beriger dig med ny viden og nye kompetencer. Derfor allierer vi os med særdeles kompetente undervisere, som er eksperter på det givne område, og vi har stort fokus på at gøre uddannelserne praksisnære, selvom de er digitale. Det er målet, at vores digitale uddannelser skal være lige så fagligt givende som vores fysiske uddannelser blot med den forskel, at de digitale uddannelser kan tages i dit tempo og lige dér, hvor du er, og når det passer for dig.

Med en digital uddannelse går du altså ikke på kompromis med fagligheden, men vælger blot at kunne deltage på uddannelsen i de rammer og på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Hvad er et digitalt bibliotek?

I begyndelsen af 2021 har vi lanceret det digitale Børn & Unge Bibliotek. I biblioteket finder du et væld af digitale lektioner, som bidrager med viden og redskaber til arbejdet med børn og unge, og vi udvider jævnligt biblioteket med ny digital læring. På den måde har du hele tiden ny, relevant viden lige ved hånden og samlet ét sted. 

Med adgang til biblioteket kan du se lige så mange lektioner, du har lyst til, ligesom du kan gense dem så ofte, du vil. 

Som leder e.l. kan du købe flerbruger-adgang, hvis du f.eks. ønsker, at alle dine medarbejdere skal have adgang til biblioteket og al den viden, der ligger der. Få mere at vide her. 

Har jeg mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvis der er noget, jeg ikke forstår eller oplever problemer med?

På den digitale uddannelse, ”StressBusters”, kan du chatte med de andre kursister undervejs, ligesom uddannelsen også indeholder en fysisk supervisionsdag med underviserne.

De digitale lektioner giver ikke mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men nogle af underviserne tilbyder, at du kan sende dem en mail, hvis du ønsker svar på noget.

Har du spørgsmål til din digitale læring, er du også altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller pr. telefon på 66159043.

Kræver det noget særligt software at kunne tilgå den digitale læring?

Nej. Når du har købt adgang til en af vores digitale produktioner, kræver det ikke installation af andet for at kunne modtage din digitale læring. Du skal blot sikre dig, at du har internetadgang.

Du kan bruge alle browsere (f.eks. Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari), og du kan tilgå læringen både fra PC, Mac, tablet og smartphone. Vi anbefaler dog, at du ser din læring på så stor en skærm som muligt for den bedste oplevelse.

Se også den lille video herunder med en IT-vejledning til vores digitale læring.

Hvordan kan jeg betale for digital læring?

Du kan betale med EAN-nummer, faktura og betalingskort. Vi henviser til vores generelle handelsbetingelser. Læs mere her.

Hvor længe har jeg adgang til min digitale læring?

Når du køber adgang til en digital lektion eller en digital uddannelse/forløb, får du automatisk adgang til at tilgå den digitale læring på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Din 12-måneders adgang fornys med 12 måneder, hver gang du køber noget nyt hos Seminarer.dk.

Din adgang til det digitale Børn & Unge Bibliotek fungerer som et abonnement, og du betaler for en måned ad gangen. Hvis du vil annullere din adgang til biblioteket, skal du blot sende en mail til [email protected], hvor du fortæller, hvilken bruger du ønsker opsagt, og hvornår adgangen ønskes annulleret fra – dog tidligst fra følgende måned. Læs også mere i vores handelsbetingelser. 

Må jeg dele min adgang til min digitale læring med andre?

Uanset hvilken type digital læring, du køber adgang til, er din adgang personlig. Det vil sige, at adgangen er givet til dig og ikke må deles med andre. Du må heller ikke bruge den digitale læring i undervisning, i foredrag, på kurser e.l., medmindre du har fået tilladelse fra Seminarer.dk.