FAQ – Seminarer.dk’s digitale produktioner - Seminarer
Hvad er en digital lektion?

Hos Seminarer.dk har vi en række digitale lektioner, som du finder på vores e-læringsside. Med en digital lektion kan du få spændende viden formidlet af en ekspert på det givne område, f.eks. autismespektrumforstyrrelser, risikovurderinger og hjerneskade. Lektionen er optaget af professionelle filmfolk, og når du tilmelder dig lektionen, får du adgang til videoen, så du kan se den når, og hvor, det passer dig. De digitale lektioner vil typisk have en varighed på mellem 40 og 60 minutter.

Hvad er en digital uddannelse?

Foruden vores digitale lektioner udvikler vi også digitale uddannelser. Vi har på nuværende tidspunkt en digital uddannelse – ”StressBusters”, som uddanner dig til certificeret bio-psyko-social børne-stressvejleder – men vi arbejder på at udvikle flere. Alle digitale uddannelser kommer til at være tilgængelige på e-læringssiden.

Vores digitale uddannelser er længere og mere dybdegående end de digitale lektioner. ”StressBusters” er f.eks. en modulopbygget uddannelse, som tager ca. 70 timer at gennemføre. Ligeledes indeholder de digitale uddannelser øvelser, tests, praksiseksempler o.l., ligesom du vil modtage et deltagerbevis efter gennemførelse af uddannelsen.

Hvad er forskellen på en digital og en fysisk uddannelse?

I arbejdet med at udvikle digitale uddannelser er det meget vigtigt for os, at vi skaber et fagligt stærkt produkt, som både beriger dig med ny viden og nye kompetencer. Derfor allierer vi os med særdeles kompetente undervisere, som er eksperter på det givne område, og vi har stort fokus på at gøre uddannelserne praksisnære, selvom de er digitale. Det er målet, at vores digitale uddannelser skal være lige så fagligt givende som vores fysiske uddannelser blot med den forskel, at de digitale uddannelser kan tages i dit tempo og lige dér, hvor du er, og når det passer for dig.

Med en digital uddannelse går du altså ikke på kompromis med fagligheden, men vælger blot at kunne deltage på uddannelsen i de rammer og på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Har jeg mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvis der er noget, jeg ikke forstår eller oplever problemer med?

På den digitale uddannelse, ”StressBusters”, kan du chatte med de andre kursister undervejs, ligesom uddannelsen også indeholder en fysisk supervisionsdag med underviserne.

De digitale lektioner giver ikke mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men nogle af underviserne tilbyder, at du kan sende dem en mail, hvis du ønsker svar på noget.

Har du spørgsmål til din digitale læring, er du også altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller pr. telefon på 66159043.

Kræver det noget særligt software at kunne tilgå den digitale læring?

Nej. Når du har købt adgang til en af vores digitale produktioner, kræver det ikke installation af andet for at kunne modtage din digitale læring. Du skal blot sikre dig, at du har internetadgang.

Du kan bruge alle browsere (f.eks. Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari), og du kan tilgå læringen både fra PC, Mac, tablet og smartphone. Vi anbefaler dog, at du ser din læring på så stor en skærm som muligt for den bedste oplevelse.

Se også den lille video herunder med en IT-vejledning til vores digitale læring.

Hvordan kan jeg betale for digital læring?

Du kan betale med EAN-nummer, faktura og betalingskort. Vi henviser til vores generelle handelsbetingelser. Læs mere her.

Hvor længe har jeg adgang til min digitale læring?

Når du køber adgang til en digital lektion eller en digital uddannelse, får du automatisk adgang til at tilgå den digitale læring på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Din 12-måneders adgang fornys med 12 måneder, hver gang du køber noget nyt hos Seminarer.dk.

Må jeg dele min adgang til min digitale læring med andre?

Uanset hvilken type digital læring, du køber adgang til, er din adgang personlig. Det vil sige, at adgangen er givet til dig og ikke må deles med andre. Du må heller ikke bruge den digitale læring i undervisning, i foredrag, på kurser e.l., medmindre du har fået tilladelse fra Seminarer.dk.