Digital introduktion til Barnets Lov - Seminarer
barnets lov
Digital læring
E-læring

Digital introduktion til Barnets Lov

Køb adgang til en digital lektion om Barnets Lov – udarbejdet i samarbejde med cand.jur. Bente Adolphsen.

Pris: 49 kr. ekskl. moms.
Varighed: Ca. 30 min.

I denne lektion får du en kort introduktion til regeringens udkast til Barnets Lov og lovens hovedtemaer, herunder gennemgang af de 7 temaer og det juridiske perspektiv ifht. gældende lovgivning. Du får denne digitale introduktion med gratis, hvis du køber “Introduktion til Barnets Lov” (fysisk intromøde)

Få en digital introduktion til Barnets Lov

Lektionens indhold:

  • Baggrund for Barnets Lov
  • Hovedpointerne i temaerne
  • Bud på, hvilke konkrete ændringer, der forventes i forhold til nugældende lov
  • En kort opsamling på de organisatoriske ændringer og de aftalte implementeringstiltag (til udprint)

Lektionen indholder desuden en videosamtale om inddragelse i børnesager med jurist Bente Adolphsen og psykolog Rikke Nylander, hvor de ser nærmere på nogle af de faktorer, som har betydning for, om udsatte familier føler sig inddraget, og hvad vi som fagprofessionelle skal være særligt opmærksomme på i vores samarbejde og samtaler. Derudover afsluttes lektionen med oplæg til refleksion om Barnets Lov og din praksis i dag - og lektionen kan derved anvendes som diskussionsgrundlag for, hvilken betydning Barnets Lov kommer til at have for din hverdagspraksis/kommune.

Pris: 49 kr. ekskl. moms.
Varighed: Ca. 30 min.

Underviser

Bente Adolphsen
Klik for at se
f2df984c-19f1-4646-837a-b4dd45debf8d
Klik for at se
Bente Adolphsen
Bente Adolphsen
Bente Adolphsen, cand.jur. - juridisk konsulent, foredragsholder og en af Danmarks absolut førende jurister inden for arbejdet med udsatte børn og unge. Bl.a. er hun ekspert i børnesager.
Bente Adolphsen er én af vores undervisere på Specialistuddannelsen for myndighedssagsbehandlere, som er en intensiv, højt specialiseret og særdeles praksisnær uddannelse, der er skræddersyet til dig, der arbejder med børnesager som myndighedssagsbehandler.
f2df984c-19f1-4646-837a-b4dd45debf8d
OBS:
Når du køber adgang til den digitale introduktion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang med det samme. Du opnår personlig adgang til den digitale introduktion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Din 12-måneders adgang fornys med 12 måneder, hver gang du køber noget nyt hos Seminarer.dk. Læs mere i vores FAQ
top-barnets-lov-mette-f-optimized