Samfundet gør os syge – få førstehjælpskassen til at løse det
Samfundet gør os syge
Webinar fra d. 28. februar 2024

Samfundet gør os syge – få førstehjælpskassen til at løse det

Se med, når psykolog Anne Dorthe Hasholt fortæller om, hvordan vores måde at leve på modarbejder vores menneskelige biologi og er årsagen til stress og ubalance, og få et indblik i "førstehjælpskassen", der kan lindre det og skabe balance.

Webinar optagelsen er aktuelt for alle, der beskæftiger sig med relationsarbejde og arbejder med mennesker.

Samfundet gør os syge...
... få førstehjælpskassen til at løse det!
Vi lever i et præstations-, accelerations- og nedslidningssamfund. Et samfund, hvor maksimering, effektivisering, forbrug og præstation er i højsædet. Arbejder du med mennesker, så er du formentlig ikke i tvivl om konsekvenserne ved det
- og måske du også mærker det på egen krop?

Vores levemåde betyder, at vi faktisk modarbejder vores menneskelige biologi. Det er forkert, usundt og har enorme omkostninger, og flere og flere bliver syge og stressede af det. En hel generation af unge mennesker snakker om mistrivsel. Det er alvorligt.

På dette gratis webinar introducerer klinisk autoriseret psykolog Anne Dorthe Hasholt dig til den førstehjælpskasse, du kan bruge til at lindre det.

Vi kan allerede nu løfte sløret for... at løsningen ikke er, at du skal hjælpe andre til at stå af ræset og leve et liv i fornægtelse af krav og præstation. Løsningen er at skabe balance og at få præstation og trivsel til at gå hånd i hånd.
Vil du have webinaret tilsendt?
Webinaret er afholdt, men vi vil gerne sende dig optagelsen. Udfyld dine informationer herunder, så sender vi dig optagelsen med det samme.Ved tilmelding accepterer du, at Seminarer.dk må sende dig kommunikation og nyhedsmails.

Målgruppe

Webinaret er målrettet alle fagprofessionelle, der arbejder med borgere. Du kan fx arbejde som børne- og familievejleder, alkohol- og misbrugsbehandler, pædagog, skolepsykolog, AKT-vejleder, bostøtte, fysioterapeut, socialpædagog, socialrådgiver, støtte- eller kontaktperson, sygeplejerske etc. Webinaret er også aktuelt for dig, som har brug for en førstehjælpskasse til dig selv. 

Indhold og udbytte

På webinaret bliver du introduceret til førstehjælpskassens tilgange og værktøjer, som kan skabe balance i trivsel og præstation. Undervejs bliver du bl.a. klogere på de omkostninger, som præstations- og accelerationssamfundet har, hvordan vi modarbejder vores biologi, hjernens trusselssystem og tredje bølge kognitiv terapi (den metakognitive tilgang).

Du får bl.a. viden om:

  • Hvordan vi mennesker faktisk har fået løsningen på balance fra evolutionen, men ikke bruger den
  • Hjernens tre affektsystemer og den tredelte hjerne: tænke-, føle- og kropshjernen
  • ”Mixerpulten”, der indeholder de seks ”knapper”, som kan skrues på for at skabe balance
  • Hvordan tredje bølge kognitiv terapi er værktøjskassen til at lindre mistrivsel
  • De redskaber, der kan skabe balance og få trivsel og præstation til at gå hånd i hånd