Webinar: Skab psykologisk tryghed, tydelig ledelse og teamsucces med neuroaffektiv psykologi
webinar peter kofoed
Gratis webinar d. 12. juni kl. 15.00 - 16.00

Skab psykologisk tryghed, tydelig ledelse og teamsucces med neuroaffektiv psykologi

Er du nysgerrig på den neuroaffektive psykologi - og har du lyst til at høre, hvordan neuroaffektiv ledelse kan bidrage til øget trivsel og psykologisk tryghed for både medarbejdere og ledere?

Så deltag i dette gratis webinar, hvor du kommer i selskab med konsulent, psykoterapeut og uddannelsesleder Peter Kofoed samt psykoterapeut, leder og konsulent Finn Glad.

På webinaret bliver du klogere på den neuroaffektive psykologi, og hvordan neuroaffektiv ledelse kan bidrage til øget trivsel, psykologisk tryghed og teamsucces for både medarbejdere og ledere.

Dine undervisere er Peter Kofoed, én af landets førende eksperter i neuroaffektiv psykologi, samt psykoterapeut, leder og konsulent Finn Glad, der også er tidligere deltager på Neuroaffektiv Lederuddannelse.

På webinaret giver Peter Kofoed og Finn Glad dig viden om:

🧠 De neuroaffektive kompasser
🧠 Hvordan dit nervesystem spiller sammen med andres
🧠 Hvordan neuroaffektiv ledelse kan være med til at skabe psykologisk tryghed
🧠 Hvorfor evnen til at kende og håndtere sit eget nervesystem betyder så meget for det personlige lederskab og personaleledelse
🧠 Nogle af de dynamikker - som på et meget dybt og nogle gange primitivt niveau - kan styre menneskers adfærd og samspil i gruppedynamikker
🧠 Hvordan du skaber mødeøjeblikke med dine medarbejdere/kollegaer
🧠 Det personlige lederskab
🧠 Hvorfor tydelig ledelse er vigtig

Webinaret veksler imellem oplæg og dialog - og du får mulighed for at skrive spørgsmål til underviserne undervejs.
Vil du med?
Udfyld nedenstående og vi sender dig en bekræftelse.

Tilmeld dig her

Ved tilmelding accepterer du, at Seminarer.dk må sende dig kommunikation og nyhedsmails.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til alle fagprofessionelle, der ønsker viden om den neuroaffektive psykologi og den neuroaffektive forståelse, og om hvordan der kan skabes psykologisk tryghed, tydelig ledelse og teamsucces med neuroaffektiv psykologi og neuroaffektiv ledelse. Webinaret er både relevant for medarbejdere og ledere - og for privatpersoner. Du kan fx være pædagog, psykolog, sundhedsprofessionel, pædagogisk personale, omsorgsperson, leder, HR-medarbejder eller lignende. Webinaret er aktuelt på tværs af faggrupper. Hvis du vil bruge en lille time i selskab med en af landets førende eksperter i neuroaffektiv psykologi og en tidligere deltager på neuroaffektiv lederuddannelse, så prik få sikret en plads til dig (og dine kollegaer) øverst på siden.