Lær af naturen og bliv en endnu bedre leder
header_lær-af-naturen_optimized
Webinar fra d. 6. marts 2024

Lær af naturen og bliv en endnu bedre leder

Se med og bliv meget klogere på naturbaseret ledelse, når Simon Høegmark, ph.d. i naturpsykologi, præsenterer den nyeste forskning og deler sine erfaringer med at implementere naturens energiflow i organisationer på en ny og tankevækkende måde.

Webinaret er målrettet dig, der er leder, HR-chef, konsulent eller medarbejder med ledelsesansvar - men alle er meget velkomne til at deltage og blive inspireret.

Naturen ved, hvordan du skaber mere arbejdsglæde og trivsel
Naturen har brugt 3.8 milliarder år til at finde løsninger, og den bruger mindst mulig energi på maksimalt udbytte. Det kan vi lære af.

Gennem en forståelse af vores genetiske ophav, naturens tilpasningsevner, rytmer og organiske processer kan du kan hente inspiration til at løse svære udfordringer i det moderne liv, f.eks. ift. stress og dårlig mental sundhed – inspiration som også vil ruste din organisation til fremtiden.

Naturen viser os blandt andet vigtigheden af restitution. Planter og træer hviler om natten, og nogle går i dvale om vinteren for at genvinde energi. Som leder skal du også sikre, at der er efterår og vinter i din organisation med plads til at holde pauser, regenerere, ”gøde” og fordybe sig. Både du og dine medarbejdere skal kunne vækste og restituere i en passende cyklus. Det frigiver energi og kreativitet – og sikrer de bedste betingelser for arbejdsglæde, samarbejde og trivsel.

Det er en regenerativ tankegang og handlemåde, hvor vi genskaber kontakten og vores forbundethed til naturen.
Vil du have webinaret tilsendt?
Webinaret blev afholdt d. 6. marts, men vi vil gerne sende dig optagelsen. Udfyld dine informationer herunder, så sender vi dig optagelsen med det samme.Ved tilmelding accepterer du, at Seminarer.dk må sende dig kommunikation og nyhedsmails.

Du får:

  • Viden om naturbaseret ledelse og regenerativ ledelsesfilosofi
  • Indsigt i naturens udfoldelse, rytmer og organiske processer – og hvordan du kan lade dig inspirere af disse principper i din ledelsespraksis
  • Kendskab til økosystemisk tænkning
  • Inspiration til at skabe ledelse, der har en stærkere forbundethed med naturen; hvad kan vi lære af vores tidlige forfædre og naturens visdom?

 

Du undervises af Simon Høegmark.

Simon har gennem de seneste 15 år specialiseret sig i naturbaseret ledelse og naturpsykologi. Simon kobler mange forskellige fagfelter i sit arbejde, og han har i flere år været pioner i udviklingen og implementeringen af naturbaseret sundhedsfremme i Danmark. Simon brænder for at skabe forandringer i spændingsfeltet mellem sundhed, natur, regenerativ tænkning og ledelse, og omdrejningspunktet er at skabe større trivsel, flow, arbejdsglæde og en verden i bedre balance. Han er direktør i ViNatur og har i mange år arbejdet som leder og chef inden for oplevelsesøkonomien og med ledelsesudvikling og medarbejdertrivsel i kommuner og virksomheder. Derudover har Simon stor erfaring som foredragsholder.

Målgruppe

Webinaret er målrettet dig, der er leder, HR-chef, konsulent eller medarbejder med ledelsesansvar - men alle er meget velkomne til at deltage og blive inspireret